pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 aldık bakalım nasıl bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 birader rakı iç, kör etme garantili http://www.starling-emarket.com/FO,3733,22,birader-raki-70-cl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 gün geçmiyorki paticikte "selam ben rakı içiyorum" mesajı veren bir topic daha açılmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 gerçek erkekler buraya bira neymiş ya hamallık valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 fakiriz panpa değişik tatlar deniyoruz mecburen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 rakı bilirkişisi varsa konuşsun lütfen arada 10 yada 20 tl fark varsa fakiriz deme ulan. bilirkişi gell buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bugün zehirlenmezsem wud beng diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Kullanılan kuru-yaş üzümün, (meyve küspelerinin :P), katılan şeker miktarının oranına göre kalitesi-fiyatı değişiyor. İbnelik yaparak metil alkolde sıkıştırırlarsa araya zehirlenme şansın var tabi. Hemen hastaneye gitmelisin; miğdeyi bi güzel yıkarlar, tertemiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 beğendim, (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 kesinlikle wud beng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ne kadar fiyatı? ne kadar ucuz yeni rakıdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 süt için leon filminde adam süt içiyordu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Abbas ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 şekersizide çıkmış?? hatta koyu morumsu bir rengide vardı falan denemek lazım geçen rakı almaya gittiğimde bakkal 1 saat laf anlattı şöle güzel böle güzel hadi al diye. az kaldı şişeyi adamın kafasına vurmak için alıcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Flassh said: ne kadar fiyatı? ne kadar ucuz yeni rakıdan? 35liği 21 lira (:P) şişede extra sıfır şeker falan yazıyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Lan sake ile rakıyı karıştırdılar sandım bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Özellikle alkollü içki üretim tesislerine atıksu arıtma tesisi yapıyorum, Ege bölgesinde (ki çoğu orda) girmediğim firma kalmadı. -Anadolu Rakı -Sarper İçecek (Burgaz markası) -Elda (Efe rakı markası, kara efe dışında hammaddeler berbat, onun üretim hattı farklı BRC kalite gereği) Bunları tüketmeyin, tükettirmeyin. Boykot geyiği gibi oldu fakat kalite standartlarını hiçe sayan gıda tesisleri malesef. Alayını Mey İçki satın alacaktı ama pazar payı sebebiyle rekabet kurumu izin vermedi. Alayı gereksiz. Kalite standardı diye birşey yok, her şişede nerdeyse kullanılan suyu sertliği değişiyor, damıtma ibriklerinin dibi leş gibi falan filan. Gerçi Mey dışında karla kapatan damıtılmış alkollü içecek üretim tesisi yok, herifler de haklı ne teşvik ne devlet desteği. Organize sanayi bölge yönetimleri bile istemiyor bünyelerinde alkollü üretim Tekirdağ altın seri akar, hem hammadde kullanımı hem işlemin kalitesi. Fakat çok pahalı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 BulletRide said: Özellikle alkollü içki üretim tesislerine atıksu arıtma tesisi yapıyorum, Ege bölgesinde (ki çoğu orda) girmediğim firma kalmadı. -Anadolu Rakı -Sarper İçecek (Burgaz markası) -Elda (Efe rakı markası, kara efe dışında hammaddeler berbat, onun üretim hattı farklı BRC kalite gereği) Bunları tüketmeyin, tükettirmeyin. Boykot geyiği gibi oldu fakat kalite standartlarını hiçe sayan gıda tesisleri malesef. Alayını Mey İçki satın alacaktı ama pazar payı sebebiyle rekabet kurumu izin vermedi. Alayı gereksiz. Kalite standardı diye birşey yok, her şişede nerdeyse kullanılan suyu sertliği değişiyor, damıtma ibriklerinin dibi leş gibi falan filan. Gerçi Mey dışında karla kapatan damıtılmış alkollü içecek üretim tesisi yok, herifler de haklı ne teşvik ne devlet desteği. Organize sanayi bölge yönetimleri bile istemiyor bünyelerinde alkollü üretim Tekirdağ altın seri akar, hem hammadde kullanımı hem işlemin kalitesi. Fakat çok pahalı artık vodka da napalım usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 efe guzeldi baya ya, alsancakta bazen default geliyordu galiba. Yeni tatlar denemek lazim mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 vodkayı rus içecen stolichnaya falan da değil underground rus vodkaları. meyve suyuyla içen ılıklardansan absolutun seki, en azından aroması yok, sert su Efe Rakı bu arada içmeyin, ertesi gün baş ağrısı, distile ederken ne yapıyorlar bilmiyorum, Kara Efe içeceksin sağlamdır ama her anlamda ayrı tesisleri var gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 rakının hası budur http://www.turkishraki.info/KulupRaki.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 heh onu koymaya gelmiştim. imajım bile hazırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 İyi rakı ama aroması çok ağır, peynirle kavunla filan içiyorsan tamam da, mezeli balıklı sofrada gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Bu saki rakı çok fena baş ağrısı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 BulletRide said: Özellikle alkollü içki üretim tesislerine atıksu arıtma tesisi yapıyorum, Ege bölgesinde (ki çoğu orda) girmediğim firma kalmadı. -Anadolu Rakı -Sarper İçecek (Burgaz markası) -Elda (Efe rakı markası, kara efe dışında hammaddeler berbat, onun üretim hattı farklı BRC kalite gereği) Bunları tüketmeyin, tükettirmeyin. Boykot geyiği gibi oldu fakat kalite standartlarını hiçe sayan gıda tesisleri malesef. Alayını Mey İçki satın alacaktı ama pazar payı sebebiyle rekabet kurumu izin vermedi. Alayı gereksiz. Kalite standardı diye birşey yok, her şişede nerdeyse kullanılan suyu sertliği değişiyor, damıtma ibriklerinin dibi leş gibi falan filan. Gerçi Mey dışında karla kapatan damıtılmış alkollü içecek üretim tesisi yok, herifler de haklı ne teşvik ne devlet desteği. Organize sanayi bölge yönetimleri bile istemiyor bünyelerinde alkollü üretim Tekirdağ altın seri akar, hem hammadde kullanımı hem işlemin kalitesi. Fakat çok pahalı artık herif içki gurusu çıktı önünde saygıyla eğiliyorum sensei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar