xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Elimize 56 sayfalık bir word dosyası var üzerinde çalışma yapıyoruz. Herşey güzel kaydet deyip kapatıyoruz ertesi gün aynı dosyayı açınca bütün yazılar sağlı sollu kaymış boş sayfalar eklenmiş şekilde buluyoruz. şuan çıldırmak üzereyim ciddi anlamda. office 2010 libre office iwork hepsinde aynı sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Corel WordPerfect indir, o buyuk dosyalarla en sorunsuz calisan word processor Windows altinda. Eger OS X ise Mellel indir, buyuk dosyalarla gordugum en sorunsuz program (ister WIndows olsun, ister OS X). Kendi kullandiklarim icinde tabii bunlar ama word processing benim icin hobi gibi birsey, cok kullandigim icin yeni cikan her programi deniyorum. SImdiye kadar en memnun kaldigim Mellel. Beni LaTeX'den bile ayirdi. Mellel kullanacaksan once RTF'ye cevir ama. Word formatlariyla pek uyumlu degil. Corel WordPerfect uyumlu calisir. Ikisini de duz indir, satin almadan once kullanilabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 yıl olmuş 2013 hala hiçbir word programında aynı dosya içersinde yatay ve dikey sayfa yaratamıyoruz ya hepsi yatay ya hepsi dikey olacak sokucam yapacakları işe. bişey eklersin alttan kayar vs.. 80 tane farklı word yapıp pdf e çevirdik iş olsun diye de tam ızdırabını olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Know how eksikliği var :P. Page Layout altında Page Setup kısmı var. Section breakle her section'ı ayrı format yapmak mümkün. Word 2003'ten beri böyle saç baş yolduran sorunlar görmedim, en son word'ü bilmeyen bir sonraki sayfaya geçmek için 10'larca enter basan birisiyle aynı dökümanı yazmıştım, o vakit dediğin sorunlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ben office 2000 kullanıyorum 10 yıldır daha böyle bir problemim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Sıkıntı dosyayı ilk hazırlayan başkasıy dı section break falan yok bazı tablolar gömülü bazılar değil tek bir enter yada section breakde herşey iç içe geçiyor sonradan bulduk iwork te hepsini seçip section break dedik oldu çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar