StormUO Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Merhabalar, yeni bir proje içinde olduğumuzu ilk olarak belirtmek istiyorum. Yeni projemiz için takım arkadaş/ları arıyoruz. Aradığımız takım görevlileri : World Builder Scripter Oyun Görevlisi World Builder Sunucuda yapacağı görevi : Sosaria haritası üzerinde sadeliği bozmadan dizayn işlemi uygulamak. Oyun için quest, etkinlik düzenlemek. Oyun görevlisi Sunucuda yapacağı görevi : Oyuncularla ilgilenmek oyun içi etkinlik düzenlemek. Bu proje kapsamında sizde olmak isterseniz aşağıda ki şablonu doldurup bana [email protected] adresine mail yoluyla yollayabilirsiniz. Ad Soyad : Doğum Yeri : Doğum Tarihi : İletişim Adresi(Cep tel, skype, facebook, varsa sabit tel) : Daha önce görev aldığınız sunucular : Varsa verebileceğiniz referans(kişi olarak) : Neden yukarıda ki bilgileri istiyorsunuz sorusuna gelince çalıştığımız arkadaşları yakından tanımak, her gün telefonla irtibat kurmak için, oyun olarak bir aile olabilmek için. Şuanlık yaş sınırı koymayı düşünmüyoruz nedenini soracak olursanız ultima online camiasında emin olun ki yaşı küçük arkadaşlarımız daha iyi düşünüp daha iyi uyguluyorlar. Yaş sınırı koyan sunucular genç arkadaşlarımızın ilerlememesine neden oluyorlar. İyi forumlar dilerim.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ücret derken afrikadaki fillerden bahsediyor
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 oyun gorevlisi olurum ama casual olarak,bide bana karışmıcanız eventlere falan kabulse bilgilerimi atarım
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Xenocide said: ücret derken afrikadaki fillerden bahsediyor saol dostum
StormUO Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Arkadaşlar yukarıda ki verdiğim mail adresine şablonu doldurarak mail atabilirsiniz. Teşekkürler.
StormUO Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Tarumar said: ben 250tl ye çalışırım erkan 250 TL'ye bende çalışırım :P ne tarafa dom***lıyorduk ? :D :D
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 balon uo sunucu reklamı iyi forumlar dilemek argo yanında gereksiz fazladan smiley kullanımı keywordleri verdim.
StormUO Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Dynun said: balon uo sunucu reklamı iyi forumlar dilemek argo yanında gereksiz fazladan smiley kullanımı keywordleri verdim. Tamam balon olabilirim niye yüzüme vuruyorsun ki? :'( KehKeh said: serverda oyuncu olucak mı :) Bekliyoruz bakalım :P
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ne oluyor bu bahsettiğiniz uo? Bizde katilabiliyormuyuz?
StormUO Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Black_Lupin said: Ne oluyor bu bahsettiğiniz uo? Bizde katilabiliyormuyuz? Ultima Online online oyunların babası diyebilirim tabii ki katılabiliyorsunuz. Saygılarımla.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Nasil ve nereden katilabiliyoruz mesela harita yapmak nedemek nasi yapicam anlamadim ben olayi pek
StormUO Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Black_Lupin said: Nasil ve nereden katilabiliyoruz mesela harita yapmak nedemek nasi yapicam anlamadim ben olayi pek Eğer yeniyseniz harita yapımını falan geçiceksiniz yani biraz oynamanız lazım biraz da değil 4 5 sene falan :P
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ne tarz bi oyunki bu simdi napiyoruz wow gibi felanmi?
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Black_Lupin said: ne tarz bi oyunki bu simdi napiyoruz wow gibi felanmi? Bahahaha diye güldüm, trolleme lan adami birak :)
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Black_Lupin said: Nasil ve nereden katilabiliyoruz mesela harita yapmak nedemek nasi yapicam anlamadim ben olayi pek Birisi Harita mı dedi? Avucumun içi kaşındı.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Black_Lupin said: ne tarz bi oyunki bu simdi napiyoruz wow gibi felanmi? aklıma dayaktan önce çocuk salan adam karikatürü geldi nedense sdfsd süper olmuş
Öne çıkan mesajlar