hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 boğazı şişmiş, yemekte zorlanan, beze gibi bi şişkinlik olan kediye ne iyi gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yemeğine karıştırılmış ufacık miktar toz antibiyotik, ben arada veriyorum yemeklerle default şekilde. kışın çok faydalı. Largopen ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kışın çok ateşliydi veterinere götürdük havale geçiriyordu hayvan serum falna takıldı getirmeseniz ölürdü dedi doktor. o zaman da bi ilaç kullandı bi süre diş etleri bu ateşten ötürü enfeksiyon kapmış sert mama yiyemyordu mesela ona ayrı ıslak alıyordum diğerlerine sert ama bu ara tekrar bi viyaklamaya başladı sesi de çıkmıyor garibin miyavlayamıyor düzgün dediğin ilacı vereyim bugün saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 miktarı çok az olsun ama çay kaşıgının ucunun ucu ile, böle pinch derler ya ondan. bu normalde sulandırılıyor falan ama ben toz halde veriyorum yemeğine vb karıştırıp, portakal kokusu olabilir bide. benim kediler alışık baya daha doğmadan annelerinden itibaren düzenli alıyorlar ayda 1-2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kaç kere vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hmm ilk seferden sonra 1-2 gün bekleyip bak bakalım nolcak, ondan sora bida. hergün hergün ağır gelmesin çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bu başlık iyi oldu bak. aynı şişlik bizim yeni minik kedide de var. önce yara zannettik ama nolduğunu anlamadık. veterinere götürdük. henüz ne olduğunu anlayamadı. alerjik olabilir dedi. şuan sinek ısırığı kadar bir kırmızı şişlik var boğazında. ilaç sürüyoruz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bizdekinde böyle sağlı sollu beze gibi dokununca hissediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 işte onlar iltihap gibi bişi, boğazda da olabiliyor ağzın içinde de, antibiyotiği yiyince bikaç güne patlayıp geçer kendisi. benim 2525235 kedimde de çıkıyo arada bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rceyla Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 selam,benim 2 yaş british shorthair kedimdede 2x2 ye boğaz kenarında elle hissedilir tek tarafta bir şişlik oldu.veteriner antibiyotik verdi.iştahı iyi dışkısı iyi normal dışı hiçbişi yok ama çok üzüldüm.sadec tüyleri dökülüyor birde gözkapakları bazen aşağı düşüyor.geçer merak etmeyin diyen yorumlara nasıl ihtiyaç duyuyorum çok üzüldüm çok.en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 laboratuar üretimi kedilerde böyle şeyler oluyor umarım geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonyandvamp Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 On 19.04.2019 at 12:23, Fistan dedi ki: laboratuar üretimi kedilerde böyle şeyler oluyor umarım geçer ne alaka Fistan benim kedim tekir kedi onda da oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keziba Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Benim kesimde tekir az önce fark ettim boğazının yan tarafı şişmiş kullandığınız ilaç yada kremin adı nedir bende denesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 kremle olacak is degil o kediyi paticik genel merkezine yollayin saglamiyla degistiriyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 öpünce geçmiyor mu? bendekinde geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 uf olduysa öpmek gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar