KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Selam Arkadaşlar. kısa gireceğim. HTC One X im vardı merdiven boşluğundan aşağı düştü iptal durumda tamir olmuyor. yeni telefon almam gerekiyor. kafamda htc one ya da galaxy note 2 var. galaxy note u büyük ekranı sebebiyle tercih ediyorum çünkü duruşmalarımı ve işlerimi daha rahat yönetebileceğimi düşünüyorum. lütfen bana birini tavsiye edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 note 2 kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum, ben aldığımda one yada xperia z gibi telefonlar yoktu piyasada, ama şimdi xperia z yada one varken note 2 düşünülmez. 5 inç ekranlı xperia z işini görür. Biraz cihaz kalitesi istersen htc one. çok ucuz bulursan note 2 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 note 2 geçen gün nette bir yerde 1350'ye mi ne gördüm. çok ucuzladı yani. ekran büyüklüğü önemliyse note2. htc one ekranı da yeterli büyüklükte diyorsan o daha güzel bir telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Note 2 http://kiyas.la/en/cell-phone/compare/Samsung-Galaxy-Note-II-N7100-vs-HTC-One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 HTC one alırdım ben. Note2 yi kalem kullanmayacaksaniz almak için yeterli sebep yok suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 HTC one Samsung two Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 note 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Note 2 sahibiyim.. Note 2 . Xperia z . Htc one . Galaxy s3 . S4 Hepsi ayni terane.. Htc one en guzelleri ama gorunus olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 htc one en iyi ppi değerine sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar