aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Fıttırmak üzereyim, hediyelik duvara asmalık nazar boncuğu alıcam, bitek paşabahçe mağazalarında var ve gereksiz pahalı. Başka satan hiçbir yer bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 abi istoctaki hediyelik esya dukkanlarini internetten ara eft yap kendine kargolat bulunmuyorsa diye bu arada bu eziyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paşabahçe'deki el yapımı ve kaliteli malzemeden yapıldığı için haliyle seyyar satıcılar kadar ucuza satmıyorlardır. 2-3 liraya satılan nazar boncukları istiyorsan hediyelik eşya, anahtarlık, buzdolabı mıknatısı vs satan yerlere bak. AVM'lerde takı satan yerlerde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 aktiftablet said: Fıttırmak üzereyim, hediyelik duvara asmalık nazar boncuğu alıcam, bitek paşabahçe mağazalarında var ve gereksiz pahalı. Başka satan hiçbir yer bulamadım? Paşabahçe çok ucuz be. Niye öyle olduki senin bünyene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 aktiftablet said: Fıttırmak üzereyim, hediyelik duvara asmalık nazar boncuğu alıcam, bitek paşabahçe mağazalarında var ve gereksiz pahalı. Başka satan hiçbir yer bulamadım? eminönü dicem de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: aktiftablet said: Fıttırmak üzereyim, hediyelik duvara asmalık nazar boncuğu alıcam, bitek paşabahçe mağazalarında var ve gereksiz pahalı. Başka satan hiçbir yer bulamadım? Paşabahçe çok ucuz be. Niye öyle olduki senin bünyene. alın terimle kazandığımdan bana pahalı geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 mısır çarşısında her çeşidi var ve turistik olmasına rağmen uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar