xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 3 ay once aldigim bir hattim vardi. Pin'i unuttum. Tel nosunu bulamiyorum. Sim kartin sifre karti da yok. Sim kartla turkcell bayisine gitsem orada ogrenebilir miyim acaba ? Edit : numarami buldum. Peki numarami direk bayiye soylesem bana kart cikartir mi ? Sabahin korunde bir umut belki uyumayan bilen biri vardir diye soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 musteri hizmetleri veriyo zannediyorum kaybedilen pin/puk bilgilerini. pin degil puk bile verse bloke et pin no yu puk tan gir. yeni sim kart cikaricam dersen de sim kart + numaran ve hat sahibinin kimligi + 8-10 lira ucret karsiligi yeni sim kart verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 xwhiplashx said: 3 ay once aldigim bir hattim vardi. Pin'i unuttum. Tel nosunu bulamiyorum. Sim kartin sifre karti da yok. Sim kartla turkcell bayisine gitsem orada ogrenebilir miyim acaba ? Edit : numarami buldum. Peki numarami direk bayiye soylesem bana kart cikartir mi ? Sabahin korunde bir umut belki uyumayan bilen biri vardir diye soruyorum. hat senin üzerineyse alırsın direk yedek sim. telefonuna göre al yedek simi, mikroysa mikro nanoysa nano, unutma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 xwhiplashx said: 3 ay once aldigim bir hattim vardi. Pin'i unuttum. Tel nosunu bulamiyorum. Sim kartin sifre karti da yok. Sim kartla turkcell bayisine gitsem orada ogrenebilir miyim acaba ? Edit : numarami buldum. Peki numarami direk bayiye soylesem bana kart cikartir mi ? Sabahin korunde bir umut belki uyumayan bilen biri vardir diye soruyorum. eski kartı iptal edip yeni kartın üzerine numarayı işliyorlar, alırsın sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ücret vereceksin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar