xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 3 ay once aldigim bir hattim vardi. Pin'i unuttum. Tel nosunu bulamiyorum. Sim kartin sifre karti da yok. Sim kartla turkcell bayisine gitsem orada ogrenebilir miyim acaba ? Edit : numarami buldum. Peki numarami direk bayiye soylesem bana kart cikartir mi ? Sabahin korunde bir umut belki uyumayan bilen biri vardir diye soruyorum.
0ne Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 musteri hizmetleri veriyo zannediyorum kaybedilen pin/puk bilgilerini. pin degil puk bile verse bloke et pin no yu puk tan gir. yeni sim kart cikaricam dersen de sim kart + numaran ve hat sahibinin kimligi + 8-10 lira ucret karsiligi yeni sim kart verirler.
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 xwhiplashx said: 3 ay once aldigim bir hattim vardi. Pin'i unuttum. Tel nosunu bulamiyorum. Sim kartin sifre karti da yok. Sim kartla turkcell bayisine gitsem orada ogrenebilir miyim acaba ? Edit : numarami buldum. Peki numarami direk bayiye soylesem bana kart cikartir mi ? Sabahin korunde bir umut belki uyumayan bilen biri vardir diye soruyorum. hat senin üzerineyse alırsın direk yedek sim. telefonuna göre al yedek simi, mikroysa mikro nanoysa nano, unutma :)
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 xwhiplashx said: 3 ay once aldigim bir hattim vardi. Pin'i unuttum. Tel nosunu bulamiyorum. Sim kartin sifre karti da yok. Sim kartla turkcell bayisine gitsem orada ogrenebilir miyim acaba ? Edit : numarami buldum. Peki numarami direk bayiye soylesem bana kart cikartir mi ? Sabahin korunde bir umut belki uyumayan bilen biri vardir diye soruyorum. eski kartı iptal edip yeni kartın üzerine numarayı işliyorlar, alırsın sorunsuz.
Öne çıkan mesajlar