Lithran Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ufak yeğenime karne hediyesi ufak bi dell notebook aldım .Dün koşa koşa getirdi eve dayii dayi şifremi unuttum .Neyse ver dedim yaparım ben ,çok pis hiç bişi yapamadım . Nette ara tara 2 saat denedim bişiler olmadı ııh olmuyo.Böle cd takmadan şifreyi bulabileceğim izleyeceğim yönergeler varmıki. Yoksa bastırıcam formatı resimlerim var zart zurt diyoda uğraşamıcam beynim yandı sabahdan beri . Şifreyi kaldırmam yada bulmam lazım help me şurda 12 yaşında bir kızı sevindircez valla hayır işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 cd takmadan derken, cd takmak gerekiyor. 2-3mb boyutunda programcıklar var. Cd'e bootable yapıyorsun onu, dos tabanlı. Oradaki yönergeler ile yapıyorsun. Hatta şöyle basit yolları çıkmış, bunu da deneyebilirsin. http://www.top-password.com/knowledge/reset-windows-7-password-with-usb.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 İşin kötüsü benim pc de cd sürücü yok ,yani gerek duymadım hiç şimdi bunu cd ye çekip dediklerini yapmam için yine bir ton uğraş vericem. Böyle giderse hiç uğraşmayayıp attırayım formatı kurtulayım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 CD yerine bootable USB yapıp onunlada halledersin işini sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 O nasıl birşey sade yalın anlatımlı dayılara ihtiyacım var benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 güvenli kipde açıp şifreyi değişmeye çalış. admin şifresi falan yoksa öyle bi dene. bilgisayarla aran iyi değilse cd veya usb yazıp boot edip şifreyi sıfırlamak seni baya kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Dayı bu win 7 de güvenlik kipde felan calısma diye birşey yok adamlar bütün açıkların dotune pamuk tıkamıslar. Çok baktım bu iş olmıcak sanırım yaw format kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yunusolcay Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 En kolay yöntemi budur. http://www.bilgisayarbilisim.net/windows-isletim-sistemi-f84/win-sifre-kirma-usb-boot-yapma-video-yenilendi-t74771.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 TRK'dır aradığın çözüm. şayet makinada SATA - RAID okutma sıkıntın yoksa... direk 10 saniyede kırarsın şifreyi. BUDUR: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar