Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Selam bugün OCZ vertex 4 aldım 128gb modelinden. Sistemim: Asus m4a78 - SATA 3 desteği var Amd Phenom 2 x4 960t- 3ghz 8 gb ddr3-1800 -Anakarttan ssd diskin takılı oldugu sata portunu AHCI moduna getirdim. -En son firmware yüklü.Hem anakartta hem SSD de. -Amd nin AHCI driverları da son sürümde. -Windows 8 Disk bomboş olmasına rağmen netteki sonuçlarla kıyaslayınca %20-30 kadar daha az performanslı gözüküyor.Amd chipsetlerde SSD ler daha yavaş çalışıyormuş ama bu kadar da fark ettirir mi bilmiyorum. En çok süphelendiğimde amd nin windows 8 deki dandik sürücüleri.Birde sata kablosunun kaliteli olması çok etkiliyor mu acaba? Ahanda test sonuçları: 4k test sonuçları özellikle felaket: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sata kablosu hemen hemen hic etkilemez Ama sekansiyeller normal gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 http://www.anandtech.com/show/6074/ocz-vertex-4-review-128gb Firmware update ettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Evet en son 1.5fw yuklu geldi zaten. Millet seq. read testlerde ~520mb civari gorunce killandim.Cogu intel chipsetli sistemlerde almislar yalniz o degeri.Aldigim seq. read ve write degerlerin amd chipsetinin sinirlarinda oldugunu dusunuyorum.Asil sorun 4k testlerde.Niye o kadar dusuk bir sonuc ciktigini anlayamadim. Yarin temiz windows 7 kurup bir de onda deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 @Esh her yerde 6GB/s olan satalardan takın diyorlar ama yalanmıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sata 1 kabloyla sata 3 kablo arasinda bir fark yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bir de ben test yapayım bakim, fakat diskin modeli nedir bendeki hiçbir fikrim yok. benim write'ler özellikle çok iyi niye öyel çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Hmm..Gerçi ben bu kadar hız meraklısı değilim internetteki gibi aynı olacak tarzında.Üç adet vertex 3'e çaktım raid 0'ı yetti :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Seru said: bir de ben test yapayım bakim, fakat diskin modeli nedir bendeki hiçbir fikrim yok. benim write'ler özellikle çok iyi niye öyel çıktı. Anakartın Chipseti , işletim sistemi ve modeli nedir ssd nin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 işletim sistemi w8 64 bit home premium ssd TEAM XS3 SSD ha çipset kasar şimdi notebook bi bakim. yazarım sonra ama intel. SANDY BRIDGE, HM65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Esh said: Sata 1 kabloyla sata 3 kablo arasinda bir fark yok abi. ÖLTÖN ÖÇLÖ KÖBLÖ iyi diyorlarrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Onun bi kiyaslamasi vardi "sata 1 vs sata 2 vs sata3 cable" diye yazin google a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Altin uclu hdmi kablosu ise yarar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 heryerde yarar o :D altın uç bu , boru değil ! bu arada sata 3 için 6gb lik kabloyu takın diyorlarsa vardır bir hikmeti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Benim evdeki ssd'lerde sata3 kablo var da diğer hdd'lerde sata1.Çok aralarında fark olmuyor ssd zaten kendi farkını atıyor kabloya zaman kalmıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar