Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Videoyu izlerken ben http://i.imgur.com/5Klexi4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ben bi ara günde 2.5 lt fix içiyordum. aksam üzeri alıp yatana kadar rahat bitiyordu. neyse ki bıraktım tabi bırakana kadar mideyi bi kaç kere ele aldık ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Adamı suçlamanızın bir anlamı yok, bokumu yiyene bin tl dese onuda yapan çıkacak nerdeyse, Xunn gibi üç kuruşa tamah edenler bunu böyle yaptı, o da eğleniyor işte bence haklı. İlk geldiğinde attığı mesajlara bakın gayet aklı başında seviyeli adammış ama baktı maymun çok etrafta, o da eğleniyor. Prim vermeyin para var diye maymunluk yapmayın, olay biter zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 fede said: olm 25 kilomusunuz lan. q bitsin gidip denicem bunu. nanemollalar sizi Yuru be reis.... Ihtiyacin yok biliyorum ama Quest sonu (tedbir amacli) insülin ignelerin benden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 500 lira tamah edilmeyecek bi para deil ki (: asgari ucretin 2/3 u , kemiksiz. Japonyadaki yarisma programlarini dusunun abi o hesap. 20 salyangoz bulup yiyene 500 lira da diyebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Flassh said: ben bi ara günde 2.5 lt fix içiyordum. aksam üzeri alıp yatana kadar rahat bitiyordu. neyse ki bıraktım tabi bırakana kadar mideyi bi kaç kere ele aldık ama olsun Mide sorunu yaşamadan bitirdim. Benden senin gibiydim. Yanına cips, çekirdek vs vs çerez de koyuyorsan belki akraba bile olabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 legali said: http://www.youtube.com/watch?v=sFgMua0gx00 akşama kadar 10 dk içerisinde quest i tamamlayabilecek biri olduğunu sanmıyorum, gainer almaya alışmış body ciler hariç normal bi bünye bunu yapamaz. http://i.imgur.com/ZRRgh.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Yapmaya niyetlenenler Yusuf Yusuf Testi uyduran Yusuf Yusuf Size mutlu günler ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Eleman ekmeği hazırlarken midem bulandı. Yemesini izleyemedim bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 "Tatar Ramazan" said: Adamı suçlamanızın bir anlamı yok, bokumu yiyene bin tl dese onuda yapan çıkacak nerdeyse, Xunn gibi üç kuruşa tamah edenler bunu böyle yaptı, o da eğleniyor işte bence haklı. İlk geldiğinde attığı mesajlara bakın gayet aklı başında seviyeli adammış ama baktı maymun çok etrafta, o da eğleniyor. Prim vermeyin para var diye maymunluk yapmayın, olay biter zaten İlk geldiğinde de barzoydu, otoyolu arabalarla kapatır yarış yaparım çünkü yarış arabam var mantığında bi herif işte. Bu arada xunn tam olarak hiç bişey yapmadı. Hala 3 kuruş muhabbeti dönüyor ama adam bildiğin hiç bişey yapmadı yani ahah. Bide kibar da bi çocuk, enayiyi nasıl kekledim zaaa falan demez yani. Son olarak binlerce kişinin üye olduğu forumda prim vermeyin diye bişey yok, herkes senin gibi benim gibi aktif üye de değil zaten. 3 tane mesaj gören gaza gelip şöyle yaptınız böyle yaptınız diye bütün foruma giydiriyor. Adam barzo olmasa muhabbet buraya kaymayacaktı hiç bir zaman, standart challange muhabbeti dönerdi en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ekmek arası yapan elemana ne oldu şimdi o bölümü kaçırdım sanırım, zaten iğrenç bir video izlerken ben yiyor gibi oldum sonunu getiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 oha be! skipleyerek izledim, adam çürümüş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Su axe kadar beni k8skanan cekemeyende yok ha:) ahaha guzliden gizliye fanim caktirmamaya calisiyor. oven begenen insan degildir hayran olan her konuda laf gecirsem suna diye ruyalarini yarida kesen adamdir:) adam xunnu bile savunacak kadar alcalmis karinca kadar oldu artik gozumde bide kendini nimet yerine koyup aktif olarak ben forumdayim moduna girmis canim yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 tayyip sendromu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Axe icin gelsin `canim yaa` http://i.imgur.com/EJO9rkX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 fenn said: Flassh said: ben bi ara günde 2.5 lt fix içiyordum. aksam üzeri alıp yatana kadar rahat bitiyordu. neyse ki bıraktım tabi bırakana kadar mideyi bi kaç kere ele aldık ama olsun Mide sorunu yaşamadan bitirdim. Benden senin gibiydim. Yanına cips, çekirdek vs vs çerez de koyuyorsan belki akraba bile olabiliriz :) hemide 2 paket cips şsldgjsgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Unuttuğunuz bir detayı hatırlatayım, çok büyük ihtimalle bonzi arkadaş yaptığınız q'ları koyduğunuz videoları eşine dostuna içki masasında gösterip güldürüyor, yani bir nevi zengin eğlencesi bu. Böyle eğlenceleri olduğunu hesap etmek pek zor değil biraz düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 selam beyler quest i yapmaktaki amacım, 500 liranın bu sene yapamayarak seneye erteleyeceğim bişeyi belki ertelemek zorunda kalmayacağımı sağlayabilmesiydi. kişisel bişeydi, telefon vs. tarzı bi alet için değildi. neyse, bünye şu an pek iyi durumda değil. muhtemelen akşama kadar devam edecek. selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 rusamı gidecektin zirzop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 hehehe onu ben de bazen yapıyorum. asgari ücrete çalıştırdığım kızlara getir götür işleri yaptırıyorum arkadaşlarımın yanında sonra çok gülüyoruz hehehehe. abi 500tl paradan bahsediyoruz. yapılabilecek bişey olsa bende denerim. milyonlarca insan 2 gram para için zaten elalemin köleliğini yapıyor. eğlenerek kazanıyosak ne güzel bişiy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 o kadar nutelladan sonra 1 2 tane de kesmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Rus mu? Bence once bitane cinli falan lazim lan cocuga ata binmeden poniye binmek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Istemsiz guldum ahahsdfxcvleminckx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ehueahchahechouhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar