Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Pek sert. http://i.imgur.com/xPDs6pv.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Vingthor said: Akito said: Çocuk esirgemeye falan bağışlayin bari haytap nedir lan. Dana eti yeme questinde Köpeğe bağış yapmak nasıl bi mantık aptal mısınız dana eti yiyip aç çocuğa bağışmaktan ne farkı var koduum? insan sevmiyorum hayvan seviyorum. neye bağış yapacağımızı da mı başkasına soracağız amk? mantığını kendine sakla. hARASlamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ve cevabımı almış oldum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Insanin yaptigi bagisa karismak, gerizekaliligin danikasi. "Hayvan haklari icin eylem yapacagina, Afrikadaki ac cocuklar icin eylem yap." Bu da favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 velev ki çocuk yiyip kemiklerini köpeklere atıyorum? nabıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Az laf cok quest abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bu arada sokak çocukları için baya birşeyler yapıyorum son 2-3 haftadır. kimin ne yaptığını bilmeden yaptığı şeyi baz alıp yermeyin olur olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Napim abi, afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 You can't spell Harass without Aras babe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/945067_681850181831735_1470545440_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 çok dğeişik bi quest teklifim var. (ben yapamam merak etmeyin) 10 dakika içinde 60 tane milkinis veya muadili kinder bar çikolata yemek. NE VAR Kİ LAN ONDA diyebilirsiniz. OLGAR yaz bunu bi kenara, çok güzel bait bu kolay gözüküyor ama triple whopperdan daha zor inanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 adam mı öldürecen lan 60 tane nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 1 ayda 10 tane kızı paticiğe üye yapana 1000 tl ver seque herkes kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 1 saat icinde 1 galon sud icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 uye yapmasi kolay. onlari burda tutmak zor olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 goldbären said: çok dğeişik bi quest teklifim var. (ben yapamam merak etmeyin) 10 dakika içinde 60 tane milkinis veya muadili kinder bar çikolata yemek. NE VAR Kİ LAN ONDA diyebilirsiniz. OLGAR yaz bunu bi kenara, çok güzel bait bu kolay gözüküyor ama triple whopperdan daha zor inanın cino yerim 60 tane rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 goldbären said: çok dğeişik bi quest teklifim var. (ben yapamam merak etmeyin) 10 dakika içinde 60 tane milkinis veya muadili kinder bar çikolata yemek. NE VAR Kİ LAN ONDA diyebilirsiniz. OLGAR yaz bunu bi kenara, çok güzel bait bu kolay gözüküyor ama triple whopperdan daha zor inanın şeker hastası nasıl olunur 101 kalp krizinden ölmezsen tabi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Promenader said: goldbären said: çok dğeişik bi quest teklifim var. (ben yapamam merak etmeyin) 10 dakika içinde 60 tane milkinis veya muadili kinder bar çikolata yemek. NE VAR Kİ LAN ONDA diyebilirsiniz. OLGAR yaz bunu bi kenara, çok güzel bait bu kolay gözüküyor ama triple whopperdan daha zor inanın şeker hastası nasıl olunur 101 kalp krizinden ölmezsen tabi :/ çok şeker yiyince şeker hastası olunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 #direninsülindirenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Akito said: Çocuk esirgemeye falan bağışlayin bari haytap nedir lan. Dana eti yeme questinde Köpeğe bağış yapmak nasıl bi mantık aptal mısınız et yok whopperın içinde merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Aluriel said: cino yerim 60 tane rahat abi cino dediğin nedir ki. ben askerde yaptım onu. elemana rica etmiştim bi koli bulmuş bana. jandarma minibüsün içinde komutan gelene kadar 45 taneyi yedim. üstüne gittim salçalı böcekli asker makarnası yedim. buna rağmen kilo vermiştim askerde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yarına kadar bu quest yapılmamış olursa öğle yemeğini burgerden söylicem. İnancım tam 100 saniyede yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bonziyle bonzi olanlar ne acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ilk sayfayı okudumda ben yerim 1dkda çok kolay hatta nps ama video çektirmeye üşeniyorum ya napsak ankarada gel yiyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar