Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ahahah double whopper söyleyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Agiz kokusuyla birini bayiltin deseydim 500 kisi yapmisti sirf para harcayacam burgere diye yapamiyosunuz lan. Cok kotu cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 multinet cuma yatıyo ya, cuma olsaydı iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Pingu said: multinet cuma yatıyo ya, cuma olsaydı iyidi Multinet ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 fakirler için bedava yemek kartı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 o değilde parayı steam wallete alabiliyo muyuz ? ona göre sipariş verip kasıcam çünkü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Sequo said: Agiz kokusuyla birini bayiltin deseydim 500 kisi yapmisti sirf para harcayacam burgere diye yapamiyosunuz lan. Cok kotu cok. tibon yiyim 2 dakikada. haytapa 'kendi' adına 500 lira ver olur mu? ama eğlenceni bozmuş oluyorum sanırım böyle olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Promenader said: o değilde parayı steam wallete alabiliyo muyuz ? ona göre sipariş verip kasıcam çünkü :/ garanti hesabına alır oradan wallet a aktarırsın sanal kartla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Vingthor said: Sequo said: Agiz kokusuyla birini bayiltin deseydim 500 kisi yapmisti sirf para harcayacam burgere diye yapamiyosunuz lan. Cok kotu cok. tibon yiyim 2 dakikada. haytapa 'kendi' adına 500 lira ver olur mu? ama eğlenceni bozmuş oluyorum sanırım böyle olursa. tbone büyüklüğü ne ki 2 dkk sürecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Vingthor said: Sequo said: Agiz kokusuyla birini bayiltin deseydim 500 kisi yapmisti sirf para harcayacam burgere diye yapamiyosunuz lan. Cok kotu cok. tibon yiyim 2 dakikada. haytapa 'kendi' adına 500 lira ver olur mu? ama eğlenceni bozmuş oluyorum sanırım böyle olursa. Niye 500 ti madem buyuk yardım yapmak istiyorsun o zaman buyuk questlere katılacaksın. Bu q nun odulu belli sutyenle gezeydin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 burger'e fakir dendiği için o zaman pahalısını yerik. yiyeceğim tibon 70 tl yani. 30 tl için şebek olacağıma 100tl'yi kendim de veririm haytap'a. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 erken bitirene bonus var mı peki, enreycin tersi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 t-bone düz et değil mi yahu? niye 2 dkk. 1 dkk sürmez onu yemek. (acaba yeme kapasitemi çok mu abartıyorum yahu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Vidar said: erken bitirene bonus var mı peki, enreycin tersi yani. Erken bitirene yok ama nerfsiz haline x2 ganimet bonusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Vidar said: erken bitirene bonus var mı peki, enreycin tersi yani. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 adam questi normal / heroic diye ayırdı ya. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Vidar said: erken bitirene bonus var mı peki, enreycin tersi yani. sequo said: 90sn triple devam ediyosa çekicem birazdan video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Pingu said: Vidar said: erken bitirene bonus var mı peki, enreycin tersi yani. sequo said: 90sn triple devam ediyosa çekicem birazdan video 90 saniye trip devam x2 ganimet bonusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Sequo said: Pingu said: Vidar said: erken bitirene bonus var mı peki, enreycin tersi yani. sequo said: 90sn triple devam ediyosa çekicem birazdan video 90 saniye trip devam x2 ganimet bonusu var. çekiyorum videoyu birazdan o zaman ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yendi mi? yiyemediysen sipariş vericem şimdi. 100 saniyede double yerim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 100sanyie'de yerim ama videoyu cekip buraya koymaya tenezzül etmem. Simdi Mesaji Gönder'e basiyor ve defoluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 siparişle videoyla uğraştırmayın yeri zamanı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Çocuk esirgemeye falan bağışlayin bari haytap nedir lan. Dana eti yeme questinde Köpeğe bağış yapmak nasıl bi mantık aptal mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Akito said: Çocuk esirgemeye falan bağışlayin bari haytap nedir lan. Dana eti yeme questinde Köpeğe bağış yapmak nasıl bi mantık aptal mısınız dana eti yiyip aç çocuğa bağışmaktan ne farkı var koduum? insan sevmiyorum hayvan seviyorum. neye bağış yapacağımızı da mı başkasına soracağız amk? mantığını kendine sakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar