Sequo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bujinkan said: yine mi kavga? kavga yok araba konusunda bana satasarak harakiri yapti farkinda degil sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 oha lan sequo naptin sen onca paraya ragmen bozmamis muhtesem adam diye dusunuyodum senin hakkinda su son mesajinda maas egsoz muhabbeti hic yakismamis tabi arabayi bana hediye edersen degisir alskdjhfsaj o degilde 130bin tl kadar para lazim kucuk bir freak bar acicam ust katindada yasamayi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 incdarkness said: oha lan sequo naptin sen onca paraya ragmen bozmamis muhtesem adam diye dusunuyodum senin hakkinda su son mesajinda maas egsoz muhabbeti hic yakismamis tabi arabayi bana hediye edersen degisir alskdjhfsaj o degilde 130bin tl kadar para lazim kucuk bir freak bar acicam ust katindada yasamayi dusunuyorum Ahahahah hemen dadlim cek yazim olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 nakit daha elverisli olur ama cek diyosan cek olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Sequo said: Catze said: japon arabası denince !!!!!!!!!! Aha sırf sbahın köründe uyanmamım sebebi bu saçma yazıymış. Sana kocaman hadi ordan diyor ve Japon arabası denildiğinde; Skyline R34 Lamı cimi yoktur bu işin. bravo (tu) 1999-2002 yılları arasındaki bebeğimizdi http://i.imgur.com/r9gzKgL.jpg gerek şehirde gerek dışarıda hayatımın en konforlu spor arabası olarak anılarımdaki yerini almıştır bu yakışılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 muhabbet çok hızlı ve öfkeli oldu. ehliyet alıcam. sıradaki questler şehirde drift falan videosu koyacak olanlara gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bujinkan said: Azmodai said: Tayland - filipinler - hong kong - kore vs gitmeyenler kizlarin guzelligini anlayamaz, bambaskadir oranin kizlari. Japan? japonyaya gitme firsatim olmadi, hic japon tanimadim oturdugum yerden biliyormus gibi ahkam kesmek istemedim :D Koreli arkadaslarimiz olmustu da japon hic tanimadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Sequo said: japon yuksek hacim v votor ve 9000 devir donen araba yaptida bizmi binmedik duduk. sirket arabasi test edipte bana araba hakkinda bilgi veremezsin senin aylik maasini bir gunde egzozdan disari atan bir adamim ben;) Fakirligini bil edebini takin. FORZA Ferrari :) suprayida nerden duyduysan artik duymakla olmuyor. Koltuguna oturmus ve test etmis bir insan olarak tum japonlarin dedigi gibi r34 bir japon sahaserdir. Şu mesajları okuyupta VAY AMQ diyenlerinde kalıbını skm. geçmiş olsun. Eskiden olsa 100 defa bonziyi yemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 questler bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Sequo said: Catze said: Sequo said: Catze said: japon arabası denince !!!!!!!!!! Aha sırf sbahın köründe uyanmamım sebebi bu saçma yazıymış. Sana kocaman hadi ordan diyor ve Japon arabası denildiğinde; Skyline R34 Lamı cimi yoktur bu işin. Ya olm sen zaten 1. siraya italyan koyarak arabadan ne kadar anladigini belli ettin geccen o isi o yuzden. Senin bildigin italyanla benim bindigim bak bindigim italyan arasinda daglar kadar fark vardir. japon yuksek hacim v votor ve 9000 devir donen araba yaptida bizmi binmedik duduk. sirket arabasi test edipte bana araba hakkinda bilgi veremezsin senin aylik maasini bir gunde egzozdan disari atan bir adamim ben;) Fakirligini bil edebini takin. FORZA Ferrari :) suprayida nerden duyduysan artik duymakla olmuyor. Koltuguna oturmus ve test etmis bir insan olarak tum japonlarin dedigi gibi r34 bir japon sahaserdir. Skyline kullanmadim hic istekte olmadi, supra cok kullandim, bahsettigin sirket arabalarini da kullanmadim uzgunum ama ferrariye gelirsek 3 farkli model kullandim, simdiye kadar en cok zevk alarak kullandigim japon arabalar supra soarer ve g35 ti. 3 ude daha zevkliydi ferrarilerden kullanmasi benim icin. Suprayi nerden duyduysan nedir ya keko musun gayet bilindik bi arac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ÇARŞI KARIŞIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Catze said: Sequo said: Catze said: Sequo said: Catze said: japon arabası denince !!!!!!!!!! Aha sırf sbahın köründe uyanmamım sebebi bu saçma yazıymış. Sana kocaman hadi ordan diyor ve Japon arabası denildiğinde; Skyline R34 Lamı cimi yoktur bu işin. Ya olm sen zaten 1. siraya italyan koyarak arabadan ne kadar anladigini belli ettin geccen o isi o yuzden. Senin bildigin italyanla benim bindigim bak bindigim italyan arasinda daglar kadar fark vardir. japon yuksek hacim v votor ve 9000 devir donen araba yaptida bizmi binmedik duduk. sirket arabasi test edipte bana araba hakkinda bilgi veremezsin senin aylik maasini bir gunde egzozdan disari atan bir adamim ben;) Fakirligini bil edebini takin. FORZA Ferrari :) suprayida nerden duyduysan artik duymakla olmuyor. Koltuguna oturmus ve test etmis bir insan olarak tum japonlarin dedigi gibi r34 bir japon sahaserdir. Skyline kullanmadim hic istekte olmadi, supra cok kullandim, bahsettigin sirket arabalarini da kullanmadim uzgunum ama ferrariye gelirsek 3 farkli model kullandim, simdiye kadar en cok zevk alarak kullandigim japon arabalar supra soarer ve g35 ti. 3 ude daha zevkliydi ferrarilerden kullanmasi benim icin. Suprayi nerden duyduysan nedir ya keko musun gayet bilindik bi arac. kimin suprasini kullandin soyle bakim. Hayallerle yasamak guzen tr de toplasan 6 tane yuruyen supra hepsininde sahibi arkadasim. soyagaclarini cikaririm buraya kimin suprasini kullandin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Bubaya kim vurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 sequo ne kadar itici olmaya basladi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Sequo said: kimin suprasini kullandin soyle bakim. Hayallerle yasamak guzen tr de toplasan 6 tane yuruyen supra hepsininde sahibi arkadasim. soyagaclarini cikaririm buraya kimin suprasini kullandin? o 6 arabanın 3 ü benim ama seni tanımıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 navyamphs said: Sequo said: kimin suprasini kullandin soyle bakim. Hayallerle yasamak guzen tr de toplasan 6 tane yuruyen supra hepsininde sahibi arkadasim. soyagaclarini cikaririm buraya kimin suprasini kullandin? o 6 arabanın 3 ü benim ama seni tanımıyorum ? yaw he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 oo drift diyince damlarım beyaz ,plakasının sonu 400 olan var bide turuncu plaka sonu 655 galiba kullandım çılgınlar gibi 2/6? eski kasalardan BAYA var türkiyede,her gün gördüğüm bir tane var hatta ama garaj arabası moduna girmiş abi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 türkiyenin en taşşaklı suprası Cüüüü abinin siyahı arabasıdır(plaka sonu 88) ama o adamda kullanmayı bilmiyor sağlıcakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Cuneytin beyaz ve mat siyah 2 tane suprasi vardi mat siyahi gecen hafta ecu fast ozgune satti. Ankarada ismail camin beya supra var plakasi pt 300 olmasi lazim bebekte bi ablamizda orjinal sari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 DoGMeaT said: türkiyenin en taşşaklı suprası Cüüüü abinin siyahı arabasıdır(plaka sonu 88) ama o adamda kullanmayı bilmiyor sağlıcakla cuu dedigin cuneytse mat siyahi diyorsan otomatik drag sanzumanli artik ozgunun o araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ben net 4270 mm işiyorum. Rekabet edicekleri agaç dibine bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 senko said: sequo ne kadar itici olmaya basladi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 zengin bebeler arabaya para harcayıp gaza basınca kendini şöfor zannediyor diğer tarafta koli bandı ve bidon yarısıyla kartel tamir eden , gaz telini elle düğüm atıp bağlayan,yanlamayı kartalla öğrenip arabanın altına yatan,mangal yürekli gerçek şöfor kardeşler var asla o kardeşlerin eline geçmez bu supralar yada proje arabaları ama bi alsalar bi binseler o eşşeğin sırtına kamçıyı bi vursalar o araçlarda sevinse,sonunda birisi hakkımı veriyor lar,helal olsun cocuga diye aaah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Bence böyle arabalar alana kadar fakirlere yardım etseler daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar