Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo - Questline vol2

Sequo

Öne çıkan mesajlar

incdarkness said:

oha lan sequo naptin sen
onca paraya ragmen bozmamis muhtesem adam diye dusunuyodum senin hakkinda su son mesajinda maas egsoz muhabbeti hic yakismamis

tabi arabayi bana hediye edersen degisir alskdjhfsaj

o degilde 130bin tl kadar para lazim
kucuk bir freak bar acicam ust katindada yasamayi dusunuyorum

Ahahahah hemen dadlim cek yazim olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Catze said:

japon arabası denince

!!!!!!!!!!

Aha sırf sbahın köründe uyanmamım sebebi bu saçma yazıymış.

Sana kocaman hadi ordan diyor ve Japon arabası denildiğinde;

Skyline R34

Lamı cimi yoktur bu işin.

bravo (tu)

1999-2002 yılları arasındaki bebeğimizdi
http://i.imgur.com/r9gzKgL.jpg

gerek şehirde gerek dışarıda hayatımın en konforlu spor arabası olarak anılarımdaki yerini almıştır bu yakışılı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bujinkan said:

Azmodai said:

Tayland - filipinler - hong kong - kore vs gitmeyenler kizlarin guzelligini anlayamaz, bambaskadir oranin kizlari.

Japan?

japonyaya gitme firsatim olmadi, hic japon tanimadim oturdugum yerden biliyormus gibi ahkam kesmek istemedim :D Koreli arkadaslarimiz olmustu da japon hic tanimadik.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

japon yuksek hacim v votor ve 9000 devir donen araba yaptida bizmi binmedik duduk.

sirket arabasi test edipte bana araba hakkinda bilgi veremezsin senin aylik maasini bir gunde egzozdan disari atan bir adamim ben;)

Fakirligini bil edebini takin.

FORZA Ferrari :)

suprayida nerden duyduysan artik duymakla olmuyor. Koltuguna oturmus ve test etmis bir insan olarak tum japonlarin dedigi gibi r34 bir japon sahaserdir.

Şu mesajları okuyupta VAY AMQ diyenlerinde kalıbını skm.
geçmiş olsun. Eskiden olsa 100 defa bonziyi yemişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Catze said:

Sequo said:

Catze said:

japon arabası denince

!!!!!!!!!!

Skyline R34

Ya olm sen zaten 1. siraya italyan koyarak arabadan ne kadar anladigini belli ettin geccen o isi o yuzden.

Senin bildigin italyanla benim bindigim bak bindigim italyan arasinda daglar kadar fark vardir.

japon yuksek hacim v votor ve 9000 devir donen araba yaptida bizmi binmedik duduk.

sirket arabasi test edipte bana araba hakkinda bilgi veremezsin senin aylik maasini bir gunde egzozdan disari atan bir adamim ben;)

suprayida nerden duyduysan artik duymakla olmuyor. Koltuguna oturmus ve test etmis bir insan olarak tum japonlarin dedigi gibi r34 bir japon sahaserdir.

Skyline kullanmadim hic istekte olmadi, supra cok kullandim, bahsettigin sirket arabalarini da kullanmadim uzgunum ama ferrariye gelirsek 3 farkli model kullandim, simdiye kadar en cok zevk alarak kullandigim japon arabalar supra soarer ve g35 ti. 3 ude daha zevkliydi ferrarilerden kullanmasi benim icin. Suprayi nerden duyduysan nedir ya keko musun gayet bilindik bi arac.
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

Sequo said:

Catze said:

Sequo said:

Catze said:

japon arabası denince

!!!!!!!!!!

Skyline R34

Ya olm sen zaten 1. siraya italyan koyarak arabadan ne kadar anladigini belli ettin geccen o isi o yuzden.

Senin bildigin italyanla benim bindigim bak bindigim italyan arasinda daglar kadar fark vardir.

Skyline kullanmadim hic istekte olmadi, supra cok kullandim, bahsettigin sirket arabalarini da kullanmadim uzgunum ama ferrariye gelirsek 3 farkli model kullandim, simdiye kadar en cok zevk alarak kullandigim japon arabalar supra soarer ve g35 ti. 3 ude daha zevkliydi ferrarilerden kullanmasi benim icin. Suprayi nerden duyduysan nedir ya keko musun gayet bilindik bi arac.

kimin suprasini kullandin soyle bakim. Hayallerle yasamak guzen tr de toplasan 6 tane yuruyen supra hepsininde sahibi arkadasim.

soyagaclarini cikaririm buraya kimin suprasini kullandin?
Sosyal ağlarda paylaş

zengin bebeler arabaya para harcayıp gaza basınca kendini şöfor zannediyor

diğer tarafta koli bandı ve bidon yarısıyla kartel tamir eden , gaz telini elle düğüm atıp bağlayan,yanlamayı kartalla öğrenip arabanın altına yatan,mangal yürekli gerçek şöfor kardeşler var

asla o kardeşlerin eline geçmez bu supralar yada proje arabaları

ama bi alsalar bi binseler o eşşeğin sırtına

kamçıyı bi vursalar

o araçlarda sevinse,sonunda birisi hakkımı veriyor lar,helal olsun cocuga diye

aaah ah.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...