Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kabloyum (utv) Hizim 256 ya yukseldi oleyyy:)


onlyreal

Öne çıkan mesajlar

Dilekçeni UTV'ye mi verdin?

bana gelen mailda telekoma dilekçe ver yazıyordu, aradık bana adsl reklamı yaptı sadece konuştuğum kişi. Ben de kablonete dilekçe vericem sanırım.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün Telekoma'a gittim.Bu ayki faturaları kestik 25inden sonra gel,o zaman yükseltelim dedi.Peki dedim bende.

256K kablo 64 milyon TL.(49+15)

256k ADSL 49 milyon diyorlar.Fakat buna servis+bakım ücreti de dahil mi?[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende sabah telekom müdürlüğüne dilekçe verdim. 256 için adam şimdi onaylıyorum dedi utv den sizi arayacaklar dedi okula gittim ggeldim kimse aramamış. şimdi hafta sonu diye uğraşmazlar allah bilir.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
icq:108382340
oxxx[==============>

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adsl ye güvenmeniz otrduğunuz yere bağlı

şahsen beyoğlu bölge santralinden alıyorum adsl bağlantımı 1 gün içinde açtılar bağlantıyı 27 ile çekiyorum 30 u görüyorum bazen (tabi santrale mesafem kuş uçuşu 300m falan heralde)

kısacası santraliniz iyise adslye atlayın(beyoğlu rulz) yoksa cableda kalın bulaşmayın(erenköylüler çok çekiyomuş bu adslden flan )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyide dsldeki sorun hızı veya hattın açılması degil maalesef
bir gün işiniz duşerde muşteri hizmetleri/teknik destek ile konuşmak zorunda kalırsanız anlarsınız tam 3 hafta boyunca hattım 1kb/s bile görmedi hergün arıza kaydı bırakıyodum ertesi gün teknik destek arıyodu uzaktan reset atıp santrale yönlendiriyorum diyordu TAM 3 hafta böyle sürdü sonra kendi kendine düzeldi diyorum ya Allah'a emanet bir baglantı ha noldu bu 3 hafta sonunda hattım 3-4 gün 2mbit oldu :) bunuda bana kıyak olsun diye yapmadılar portta sorun varmıs baştan kurulum yaptılar,sanırım o sırada bu hızda testmi ediyolardı ne yapıyolarrdı prosedürlerini bilemem.
ADSL den anlamayan ey-di-es-el müsteri hizmetlerine sahip tek kurum telekom tebrik etmek lazım ama dimi ?[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende 512 adsl var ve taş gibi.Evden aynı anda üç kişi bağlanıyoruz hiçbir sorun çıkarmıyor ..

Ayrıca cuma gunu telefona başvurdum ertesi hafta carşamba adsl i kullana biliyordum..şu anda telekom baglantıları çok çabuk hallediyorr...Ögrenci olanlar için açılan tarifede super bence..1 ay ucretsiz ve bağlantı ücreti yok...

[Bu mesaj dominik tarafından 04 Aralık 2004 06:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...