Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kabloyum (utv) Hizim 256 ya yukseldi oleyyy:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba
beyler ayin birinde dilekce verdim iki gun bekledim hizim yukselsin diye
neyse sonunda utv ye tel actim
biraz once hizim yukseltildi oleyyyy:)
simdi 27 le indiriyorum[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Dilekçeni UTV'ye mi verdin?

bana gelen mailda telekoma dilekçe ver yazıyordu, aradık bana adsl reklamı yaptı sadece konuştuğum kişi. Ben de kablonete dilekçe vericem sanırım.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Mesaj tarihi:
adsl nin nesine güvenemiyorsunuzki 1 yıl önce başvurdum 6 ay önce geldi, sözleşmeden sonra 1 hafta açılması için yırtındım bunun ardından hiç bir sorunla karşılaşmadım
Mesaj tarihi:
Dün Telekoma'a gittim.Bu ayki faturaları kestik 25inden sonra gel,o zaman yükseltelim dedi.Peki dedim bende.

256K kablo 64 milyon TL.(49+15)

256k ADSL 49 milyon diyorlar.Fakat buna servis+bakım ücreti de dahil mi?[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Mesaj tarihi:
bende sabah telekom müdürlüğüne dilekçe verdim. 256 için adam şimdi onaylıyorum dedi utv den sizi arayacaklar dedi okula gittim ggeldim kimse aramamış. şimdi hafta sonu diye uğraşmazlar allah bilir.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
oyun oyanayacaksanız kesinlikle kablo neti tercih edin adsl de pinglerim çok kötü off...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
said:
[b]256k ADSL 49 milyon diyorlar.Fakat buna servis+bakım ücreti de dahil mi?

ne servisi ne bakımı allaha emanet baglanıyoruz.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
adsl ye güvenmeniz otrduğunuz yere bağlı

şahsen beyoğlu bölge santralinden alıyorum adsl bağlantımı 1 gün içinde açtılar bağlantıyı 27 ile çekiyorum 30 u görüyorum bazen (tabi santrale mesafem kuş uçuşu 300m falan heralde)

kısacası santraliniz iyise adslye atlayın(beyoğlu rulz) yoksa cableda kalın bulaşmayın(erenköylüler çok çekiyomuş bu adslden flan )
Mesaj tarihi:
iyide dsldeki sorun hızı veya hattın açılması degil maalesef
bir gün işiniz duşerde muşteri hizmetleri/teknik destek ile konuşmak zorunda kalırsanız anlarsınız tam 3 hafta boyunca hattım 1kb/s bile görmedi hergün arıza kaydı bırakıyodum ertesi gün teknik destek arıyodu uzaktan reset atıp santrale yönlendiriyorum diyordu TAM 3 hafta böyle sürdü sonra kendi kendine düzeldi diyorum ya Allah'a emanet bir baglantı ha noldu bu 3 hafta sonunda hattım 3-4 gün 2mbit oldu :) bunuda bana kıyak olsun diye yapmadılar portta sorun varmıs baştan kurulum yaptılar,sanırım o sırada bu hızda testmi ediyolardı ne yapıyolarrdı prosedürlerini bilemem.
ADSL den anlamayan ey-di-es-el müsteri hizmetlerine sahip tek kurum telekom tebrik etmek lazım ama dimi ?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bende 512 adsl var ve taş gibi.Evden aynı anda üç kişi bağlanıyoruz hiçbir sorun çıkarmıyor ..

Ayrıca cuma gunu telefona başvurdum ertesi hafta carşamba adsl i kullana biliyordum..şu anda telekom baglantıları çok çabuk hallediyorr...Ögrenci olanlar için açılan tarifede super bence..1 ay ucretsiz ve bağlantı ücreti yok...

[Bu mesaj dominik tarafından 04 Aralık 2004 06:11 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...