onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Merhaba beyler ayin birinde dilekce verdim iki gun bekledim hizim yukselsin diye neyse sonunda utv ye tel actim biraz once hizim yukseltildi oleyyyy:) simdi 27 le indiriyorum[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Valla ben adsl'in 49ytl'ye verdiği hizmeti, 74'e almayı düşünmediğim için hiç başvurmadım. Bu ay kapatıcam kablo.net üyeliğimi..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Dilekçeni UTV'ye mi verdin? bana gelen mailda telekoma dilekçe ver yazıyordu, aradık bana adsl reklamı yaptı sadece konuştuğum kişi. Ben de kablonete dilekçe vericem sanırım.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 adsl nin nesine güvenemiyorsunuzki 1 yıl önce başvurdum 6 ay önce geldi, sözleşmeden sonra 1 hafta açılması için yırtındım bunun ardından hiç bir sorunla karşılaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 dilekceni gidip telekoma vereceksiniz ben oyle yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Dün Telekoma'a gittim.Bu ayki faturaları kestik 25inden sonra gel,o zaman yükseltelim dedi.Peki dedim bende. 256K kablo 64 milyon TL.(49+15) 256k ADSL 49 milyon diyorlar.Fakat buna servis+bakım ücreti de dahil mi?[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bende sabah telekom müdürlüğüne dilekçe verdim. 256 için adam şimdi onaylıyorum dedi utv den sizi arayacaklar dedi okula gittim ggeldim kimse aramamış. şimdi hafta sonu diye uğraşmazlar allah bilir.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 oyun oyanayacaksanız kesinlikle kablo neti tercih edin adsl de pinglerim çok kötü off...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 sen bi an once ara konus heriflerle[signature][hline]Live Fast Die Fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: [b]256k ADSL 49 milyon diyorlar.Fakat buna servis+bakım ücreti de dahil mi? ne servisi ne bakımı allaha emanet baglanıyoruz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 adsl ucuz diye alıyorsunuz 64kb kablo 512kb adsl den daha iyi ping veriyor online oynanan oyunlarda[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomX Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Pingin hızla alakası yokki zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: -Ari-, 03 Aralık 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ne servisi ne bakımı allaha emanet baglanıyoruz. çok iyi :D Koparmayan Allah koparmıyo bazen :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ya biri açıklayabilirmi acaba.. Şimdi kablo fiyatları uygulaması başlatıldı mı? Yani şuan bende 128 var,ben şimdi daha mı az para vericem?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 adsl ye güvenmeniz otrduğunuz yere bağlı şahsen beyoğlu bölge santralinden alıyorum adsl bağlantımı 1 gün içinde açtılar bağlantıyı 27 ile çekiyorum 30 u görüyorum bazen (tabi santrale mesafem kuş uçuşu 300m falan heralde) kısacası santraliniz iyise adslye atlayın(beyoğlu rulz) yoksa cableda kalın bulaşmayın(erenköylüler çok çekiyomuş bu adslden flan ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 iyide dsldeki sorun hızı veya hattın açılması degil maalesef bir gün işiniz duşerde muşteri hizmetleri/teknik destek ile konuşmak zorunda kalırsanız anlarsınız tam 3 hafta boyunca hattım 1kb/s bile görmedi hergün arıza kaydı bırakıyodum ertesi gün teknik destek arıyodu uzaktan reset atıp santrale yönlendiriyorum diyordu TAM 3 hafta böyle sürdü sonra kendi kendine düzeldi diyorum ya Allah'a emanet bir baglantı ha noldu bu 3 hafta sonunda hattım 3-4 gün 2mbit oldu :) bunuda bana kıyak olsun diye yapmadılar portta sorun varmıs baştan kurulum yaptılar,sanırım o sırada bu hızda testmi ediyolardı ne yapıyolarrdı prosedürlerini bilemem. ADSL den anlamayan ey-di-es-el müsteri hizmetlerine sahip tek kurum telekom tebrik etmek lazım ama dimi ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 siemens liler cok mutlu :) kendimden biliorum euhe 256 sadece 49ytl[signature][hline]Live Fast Die Fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bende 512 adsl var ve taş gibi.Evden aynı anda üç kişi bağlanıyoruz hiçbir sorun çıkarmıyor .. Ayrıca cuma gunu telefona başvurdum ertesi hafta carşamba adsl i kullana biliyordum..şu anda telekom baglantıları çok çabuk hallediyorr...Ögrenci olanlar için açılan tarifede super bence..1 ay ucretsiz ve bağlantı ücreti yok... [Bu mesaj dominik tarafından 04 Aralık 2004 06:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 yau bu utv ne iştir herhald anlaşmışlar. müzik dinleye dinleye bi hal oldum telefondan[signature][hline]Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 muzik dinleme kayit birak seni 5 dakikada ararlar[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 biri bana ciddi bi açıklama yapabilir mi? utvden ümidi kestim, bakmıcaklar. şimdi 64k bağlantı kaldırldı. ben 128e geçmek için ne yapmam gerekiyo?[signature][hline]Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 128e gecmek icin birsey yapman gerekmior otomatikmen geciorsun[signature][hline]Live Fast Die Fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ne zamana gelicekmiş peki baalantımız[signature][hline]Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 nasi ne zman gelicekmis? 128 diosan zaten suan 128 kullaniosun[signature][hline]Live Fast Die Fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hehe ama dload hızı deişmedi :P[signature][hline]Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar