jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yok lan sorsan söylüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ne soruyorsun tam olarak ;D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ladyboy musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ama türkçe soruyorsun o sırada ne dedi bu lan diye suratına bakarken avuçluyorsun kontrol tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 "hey lady, are you boy?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 he is she Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 fakmi soooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Noyzura said: Akito said: ne mahkemesi ? u....u ? kumpasa düşürüldüm ;( tükürükten darp, tehtid ve hakaret mahkemesi ;( geçmiş olsun. mahkemenin nasıl geçtiğini de anlatırsın bir yerde. merak ettim süreci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ne mahkemesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hg ninja-san Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ninja slm asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Cons said: fakmi soooor fakmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Azmodai said: ekim muthis, hem bayram var bedave izinim var. yapiyoruz bunu haci. Tunayi da kafala o da gelsin. Arcane bankoka mı gidiyor? Gamer yüzünün altında çılgın bi parti adamı yatıyor eminim. Eğer o varsa ben de GELİRİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Akito said: hg ninja-san tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 beraber gelirsiniz *kıpsss* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Cipetpet said: 80 tane gayrımenkulüm var sesim çıkmıyor lan Bunu sabah afyonm patlamadan yazmışım ,herkesten özür diliyorum.malla övünse sabancı övünürdü şimdi kefenini bırak kemikleri bile unufak olmuştur.sequo tartışmaya girmek istemiyorum ama hepimizin malının bir sahibi var,ben alemlerin rabbi derim inanmayanda doğa ana der çıkar işin içinden o yüzden emanetle övünenler ancak ahmaklardır. (Söz meclisden dışarı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 axedice said: Azmodai said: ekim muthis, hem bayram var bedave izinim var. yapiyoruz bunu haci. Tunayi da kafala o da gelsin. Arcane bankoka mı gidiyor? Gamer yüzünün altında çılgın bi parti adamı yatıyor eminim. Eğer o varsa ben de GELİRİM. bu olursa, ben de varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 cok eglenceli tatil dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Cipetpet said: Cipetpet said: 80 tane gayrımenkulüm var sesim çıkmıyor lan Bunu sabah afyonm patlamadan yazmışım ,herkesten özür diliyorum.malla övünse sabancı övünürdü şimdi kefenini bırak kemikleri bile unufak olmuştur.sequo tartışmaya girmek istemiyorum ama hepimizin malının bir sahibi var,ben alemlerin rabbi derim inanmayanda doğa ana der çıkar işin içinden o yüzden emanetle övünenler ancak ahmaklardır. (Söz meclisden dışarı) biz unutmuştuk bile niye hatırlatıyorsun ki?? bu daha günah bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Cipetpet said: Cipetpet said: 80 tane gayrımenkulüm var sesim çıkmıyor lan Bunu sabah afyonm patlamadan yazmışım ,herkesten özür diliyorum.malla övünse sabancı övünürdü şimdi kefenini bırak kemikleri bile unufak olmuştur.sequo tartışmaya girmek istemiyorum ama hepimizin malının bir sahibi var,ben alemlerin rabbi derim inanmayanda doğa ana der çıkar işin içinden o yüzden emanetle övünenler ancak ahmaklardır. (Söz meclisden dışarı) kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 İmzasına ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Cipetpet said: Cipetpet said: 80 tane gayrımenkulüm var sesim çıkmıyor lan Bunu sabah afyonm patlamadan yazmışım ,herkesten özür diliyorum.malla övünse sabancı övünürdü şimdi kefenini bırak kemikleri bile unufak olmuştur.sequo tartışmaya girmek istemiyorum ama hepimizin malının bir sahibi var,ben alemlerin rabbi derim inanmayanda doğa ana der çıkar işin içinden o yüzden emanetle övünenler ancak ahmaklardır. (Söz meclisden dışarı) Hacı seni çok iyi kandırmışlar. Yada pintiliğinden para harcarım korkusu ile daireye yatırdıysan parayı öldüğünde toprakda böcekler eşelerken seni naptım dersin. Ben parayı çatır çatır yiycem oğlana hanımada bırakırım ölmeden yediğimlede mutlu mutlu gömülürüm sdhjashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kendiniz mi yoksa aileniz mi zengin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 babadan oğula nesil. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Şu adam niye ölmüş fikir verdin sequo teşekkürler Birde sana şöyle mezar taşı yakışır sequo ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar