Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: Oha lan cocugum ustunden bana saldirabilecek kadar karaktersiz oldugunu dusunmemistim bu blekaysin çocuğun üzerinden saldırmak ne demek önce bunu düşün. Türkiyedeki adaletsiz gelir dağılımının eğitim sistemine yansıyan pis yüzü olan, sana bir meslek veren 4 sene okuyabileceğin bir vakıf üniversitesinden bile pahalı olan anaokulları var ve bence kanayan bir yara bu ülkede bu tarz "eğitim yuvaları" . Bu tarz okullara çocuklarını yollayan gelir düzeyi yüksek insanlara tepki gösteririm her zaman. Sonsuz param olsa da asla böyle bir okula çocuğumu yollamam. Şimdi analiz edersek: >Bu olay bence yanlış birşey. Tepkiliyim. >Sequo'dan nefret ediyorum ona hakaret etmeliyim. >Sequo kesin bu olayı yapıyordur. Bu pis eğitim sisteminin bir çarkıdır. Yani suratın geniş demekten pek farklı değil. Belki yolluyosun belki yollamıyosun bilemem. Ha yollama ihtimalin var. O yüzden de tepki gösterdiğim insanlar klasmanına giriyorsun. Amaç sana laf atmak. Çocuğuna değil. Ha gerçi oturup internet üzerinden bana laf eden adamı döverim diyen birisinini bunu anlamasını da beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo, Flamm in onundeki italia senin mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Killer said: lan hep benim topiklerim silinyio ya yeter yönetim oha bu adam da zengin bunun topiklerini silmeyin parası neyse verir sizi aldırır evinizden. zengin olm bunlar... hepiniz zenginsiniz amk hepiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ninja said: Noyzura sama giderse bende giderim durustce belirteyim. Cunku dunyada tanidigim essiz bir birey kendisi. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Esh said: Sequo, Flamm in onundeki italia senin mi? :P ekmeğindesin otelci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 nordlydian said: Killer said: lan hep benim topiklerim silinyio ya yeter yönetim oha bu adam da zengin bunun topiklerini silmeyin parası neyse verir sizi aldırır evinizden. zengin olm bunlar... hepiniz zenginsiniz amk hepiniz.. beyler nord kafayı yedi üstüne para atın sdfk SAKİN OL NORD HER PARASI OLAN ADAM ALDRITMIYOR NEUTRAL EVILIM BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 YANKI BANGKOK NE ZAMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Azmodai said: YANKI BANGKOK NE ZAMAN Ekim abi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ekim muthis, hem bayram var bedave izinim var. yapiyoruz bunu haci. Tunayi da kafala o da gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Seqo nun bizim canli hesaptan daha fazla parasi olduguna inanmiyorum .... Ayrica nemcok yormussunuz cenenizi lan nekadar fakir varmis burda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sdf ekimde bangkok yapiyoruz beyler gelen varsa adini yazdirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 phuket e geçin ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 phangan'a gideriz, full moon party oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 cantug asşdlfsdşlafksdlş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 adam musteri hizmetlisi yoneticisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Esh said: Sdf ekimde bangkok yapiyoruz beyler gelen varsa adini yazdirsin ekimde mahkemem var lanet olsun ;( fullmoon party diyor başka bir arkadaş ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ne mahkemesi ? u....u ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kamu davası açmışlar kadıköy de sütyenle dolaşıyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Madcat said: Vingthor said: Seru said: Gitsin de şu adamın parası ile maskara olma dönemi sona ersin. maskara olanlar gitse ya (noyzura hariç) (çünkü o noyzura) (adam pati direniş buluşmasına ceketi getirip 'işte o ünlü tüylü ceketim' diyip giydi. böyle adam çok zor gelir gitmesin) aghdsrfdsgsdg aynen :D efsane noyzura Ohanes bunu kacirdigima uzuldum iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 la puketlerde, bandkoklarda neye dayadığınıza dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ladyyyboyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Akito said: ne mahkemesi ? u....u ? kumpasa düşürüldüm ;( tükürükten darp, tehtid ve hakaret mahkemesi ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Seru said: la puketlerde, bandkoklarda neye dayadığınıza dikkat edin. olmaddık şeyler ele gelebilir ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 direk yüzüne gelirler adamın. acımaları yok. (olmadık şeyler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar