Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Alıcam Ama...

shapshal

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben nokia 6600 almak istiyorum,şu anda da elimde ericsson t630 var. Ama şöle bişi var ki garantili almak biraz kasıcak,garantisiz alsam da çalınır malınır bişi olur diye korkuyorum. sizce napim nasıl alim? bi de almak için nereleri tavsiye edersiniz?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

kızılay dağıtsa bu kadar kasar mıyım almak için :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de şimdi garantisiz alınca ben telefonum çalındı diye IM (buydu sanırım ismi neyse anlamışınızdır) numarasından bulabilicek miyim telefonumu? geri alabilicek miymi öle?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Sosyal ağlarda paylaş

zaten onu demek istememiş..garantili olursa yani faturan varsa aletin senin olduğunu kanıtlarsın[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı
Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki:
"siz kardeş misiniz?"
hayır ben sütçüden o tüpçüden...
John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki:
-şş babam seni çağırıyor
-hangi baban ?
-wtf
Sosyal ağlarda paylaş

2. el al bişey olmaz zaten çalmaya kalkanın kafaya vur adam ölür 6600 la :D[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı
Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki:
"siz kardeş misiniz?"
hayır ben sütçüden o tüpçüden...
John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki:
-şş babam seni çağırıyor
-hangi baban ?
-wtf
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 05 Aralık 2004 22:35 tarihinde demiş ki:
iyi de şimdi garantisiz alınca ben telefonum çalındı diye IM (buydu sanırım ismi neyse anlamışınızdır) numarasından bulabilicek miyim telefonumu? geri alabilicek miymi öle?

pardon ben de gidip ağabeylerim ablalarım telefonum çalındı bi tane yenisinden verin diyeceğini sandım :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Kobe-, 05 Aralık 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
6600 kullanıyorum,hakkaten kızılay dağıtmış gibi herkesin elinde bi tane değiştircem bu hafta içinde valla şöle telefonlara bakıyorum önericeğiniz nokia varmı?nokia olsun..

heryerde herzaman n6630.
oha lan bu kdar reklamda yapilmaz bea bu gidisle nokiadan para isticem :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

6630 diyenler
ilk mesajı okumadınız galiba 6600ı garantili almak bile maddi bakımdan kasıcak,siz bana 6630 dionuz[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Sosyal ağlarda paylaş

:) ya 6600 almamın sebebi video kaydetmesi,symbian kullandığı için istediim herşeyin programını indirebilmem,hafızasının yüksek olması ve kartlarla yükseltilmesi. var mı aynı fiyatlarda daha iyi özellikleri olan?

millet siemens sx1den bahsedio ama ne tipi hoşuma gidio ne de siemens olması anlamadım gitti ne kerameti var.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Sosyal ağlarda paylaş

fiyatı yakında kesin düşer biraz daaa sabret... ama bana sorarsan böle popüler kültürün meta haline getirdiği insanlar olmayalım arkadaşlar... sen gene de acele etme; herkesde var sende biraz daa olmasın nolcak ki...
neyse illa ki alcaksan daaa mutlaka faturalı al, benimki geçen çalındı sonra buldular güvenlik numarası sayesinde ii oluyo yane :)[signature][hline]çingene işte...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...