shapshal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 şimdi ben nokia 6600 almak istiyorum,şu anda da elimde ericsson t630 var. Ama şöle bişi var ki garantili almak biraz kasıcak,garantisiz alsam da çalınır malınır bişi olur diye korkuyorum. sizce napim nasıl alim? bi de almak için nereleri tavsiye edersiniz?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 aman yapma Kızılay dağıtıyo hesaaabı oldu 6600....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 kızılay dağıtsa bu kadar kasar mıyım almak için :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 şapşal garanti hırsızlığı kapsamaz ki..[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 iyi de şimdi garantisiz alınca ben telefonum çalındı diye IM (buydu sanırım ismi neyse anlamışınızdır) numarasından bulabilicek miyim telefonumu? geri alabilicek miymi öle?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 zaten onu demek istememiş..garantili olursa yani faturan varsa aletin senin olduğunu kanıtlarsın[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 7610 al Ulan millet (senın için konuşmuyorum) çok zengin sanırım. Sokakdaki herkesde kameralı telefon var.Anlamadım bu işi...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ocagı bekle en gec. cok dusecek 6600 ın fiyatı[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 2. el al bişey olmaz zaten çalmaya kalkanın kafaya vur adam ölür 6600 la :D[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 eeth git tahtakaleden al[signature][hline]Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dras Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 3310 al kavgada muthiş tek çekebildiği resimde Snake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: shapshal, 05 Aralık 2004 22:35 tarihinde demiş ki: iyi de şimdi garantisiz alınca ben telefonum çalındı diye IM (buydu sanırım ismi neyse anlamışınızdır) numarasından bulabilicek miyim telefonumu? geri alabilicek miymi öle? pardon ben de gidip ağabeylerim ablalarım telefonum çalındı bi tane yenisinden verin diyeceğini sandım :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 6600 kullanıyorum,hakkaten kızılay dağıtmış gibi herkesin elinde bi tane değiştircem bu hafta içinde valla şöle telefonlara bakıyorum önericeğiniz nokia varmı?nokia olsun..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Motorola al...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bazı garantilere çalınmada dahil mesela babamın eski telefonu ericsson 688 çalınmıştı(ulan hangi takoz çalar bunu ya hala bir anlam veremiyorum) üretimi durmuş olmasına rağmen yenisini getirrmişlerdi gerçi 1 aymı ne uğraşmıştık ama o telefon için değmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: -Kobe-, 05 Aralık 2004 22:41 tarihinde demiş ki: 6600 kullanıyorum,hakkaten kızılay dağıtmış gibi herkesin elinde bi tane değiştircem bu hafta içinde valla şöle telefonlara bakıyorum önericeğiniz nokia varmı?nokia olsun.. heryerde herzaman n6630. oha lan bu kdar reklamda yapilmaz bea bu gidisle nokiadan para isticem :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Valla dedikleri gibi 6600'ı kızılay dağatio sanki.Çolukda çocukda 6600...6630 diyorum bende....[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 siemens niye almiyorsunuz, nokianın özeliklerine sahip telefonları 1/3 daha ucuz alırsanız neden daha ucuz olduğunu söylerseniz sevinirim, daha ucuz olması siemensin salakşığıysa bende alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 6630 diyenler ilk mesajı okumadınız galiba 6600ı garantili almak bile maddi bakımdan kasıcak,siz bana 6630 dionuz[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 dikkat etmedim ne kızıyon yahu :) .O zaman nokia dan vazgeç,siemens filan al,sony ericcsson (yanlış yazdım galiba herneyse) filan gayet güzel telefonlar çıkarıyor.bi nette gez dolaş fiyatlara bak ...[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 :) ya 6600 almamın sebebi video kaydetmesi,symbian kullandığı için istediim herşeyin programını indirebilmem,hafızasının yüksek olması ve kartlarla yükseltilmesi. var mı aynı fiyatlarda daha iyi özellikleri olan? millet siemens sx1den bahsedio ama ne tipi hoşuma gidio ne de siemens olması anlamadım gitti ne kerameti var.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Valla 6600 herkesin elinde var.Orta 2 ye giden bebede bile var...İllede nokia diosan nokia.com.tr da telefonların özelliklerini filan karşılaştır bak.Fiyatınada baskuda.com dan bak işte garantisizi sor ya da kendince bir fiyat düş...[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 fiyatı yakında kesin düşer biraz daaa sabret... ama bana sorarsan böle popüler kültürün meta haline getirdiği insanlar olmayalım arkadaşlar... sen gene de acele etme; herkesde var sende biraz daa olmasın nolcak ki... neyse illa ki alcaksan daaa mutlaka faturalı al, benimki geçen çalındı sonra buldular güvenlik numarası sayesinde ii oluyo yane :)[signature][hline]çingene işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ne önerirsiniz?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 n gage kullanıyorum memnunum :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar