taz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 komik olabilir ama war mode a geçiremedim adamı :( src.act.flags=|statf_war src.fix böle denedim fakat geçmio nası olcak bilen biri yardım etsin pls :)[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satrifaction Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 tab a bas :D ehheheheh (muhtemelen biliosundur ama olsun bilmeyenler öğrensin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 MUAHAHA[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ahahahah TAZMANYAK bak adamlar ısı bılıyor koptum ya beyler saolun.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 yaw alt+c yi denedin mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Flag eklemek & ile olmuyormuydu? | ile değildi sanırım. Hatta çıkarmak için de &~kullanılıyordu. Uzun zaman oldu karıştırıyor olabilirim.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 taz bunları sizden daha iyi bilr belkide alt+c yada tab ı merk etmeyin beyler[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Scriptte "src.sysmessage Lutfen taba basili tutunuz" diye bir kod kullanirsak olur dimi arkadaslar? ... Adam script ile karakteri war mode'a gecirmekten bahsediyo siz burada engin uo bilginizi konusturup adami aptal yerine koyuyorsunuz, oeh.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ya harbi bilen biri yok mu bu olayı :) ben bi scp de görmüştüm de hatırlamıom. src.warmode=1 mi böle bişiydi sanırım :)[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 IF &~statf_war src.flags &&statf_war gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ne oluyo bu yazdıgının görevi ? war moddaysa war mode a geçir mi :D cok sacma oldu da..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 sadece isaretlere bak[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Fox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ON=@CLICK TARGET Kim war moda gecireceksin ? ON=@TARGON_CHAR if !(&statf_war) SRC.SYSMESSAGE war moda gecit. Src.targ.flags=+statf_war src.targ.fix return 1 else Src.SYSMESSAGE Zaten war modda! return 1 endif [Bu mesaj Red_Fox tarafından 29 May 2003 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ya az mı denedim onları olmuyo :([hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 yaaa ben biliom uo'yu sil yeniden kur bak kesin düzelir birz uğraşıcan ama napalım yoksa war mode geçemicen biraz komik hele Baggio'nun engin bilgileri demesi wallahi beni kopartı zaten zor bağlanmıştım yeniden bağlandık işte "lütfen bu soğuk espiri aldırış etmeyim"[hline]Secrecy Of Holiness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: satrifaction, 26 May 2003 23:34 tarihinde demiş ki: tab a bas :D ehheheheh (muhtemelen biliosundur ama olsun bilmeyenler öğrensin) mesajı yeni okudum ve koptum ya geberiom beyler kurtarınnnnnnnn ayyyyy offfff üfffff manyak bişi ya ay geberdim harbiden muhtemelen demiş bide Allah aşkına war mode a tabla geçildiini bilmeyen mi var neyse taz sana gelince script arşivinde asistan die bi script vardı onu ekle scp arşivine daha sonra info kısmı var bayaa kascak ama bulursan orda bayaa açmış asistan ı yapan arkadaşımıs tüüm flaglerin kodları var ane server a girip .info yazdıınnda çıkan pencereyi deiştirmiş 3. sayfada mıydı neydi flag kodları var ordan araştır kasar ama bulursun sonunda.... [Bu mesaj gremlin483 tarafından 01 June 2003 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 statf_war ile hex seklinde olan flagin bir farki yok script acisindan, adami war mode'a gecirme soruluyor.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 biliyorum işte o script i yükleyince orda flag kodu yazıyodu orda adam flag kodunu sormuyo mu eğer flag kodunu bilioda geçremiosa e ne diim ben ona ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar