Nomak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 2. el PS3 oyunları arıyorum, Final Fantasy 13 Red Dead Redemption yada kadıköy hala canlımı 2. el konusunda.Adres plx : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hazır topic varken; uncharted 3, dragon age origins, assassin's creed 3, alınır. öldü fiyatına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Hazır topik varken satmak istediklerinizi bir yazın da belki biz alırız :) Özellikle Metal Gear serisi arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 legacy collection cıkacak temmuz'da tum mgs oyunları var. bekle derim. ben de oyun satan birilerini arıyorum ama pati'de cıkmıyo pek. zaten gg'de cok yeni olmayan oyunlar 40-50 lira arasına bulunabiliyor diye belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Heavy Rain arıyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 dragon age origins satacak yok mu? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 dragon age origins'e pc'de oyna derim, izometrik için değil. yani o oyun konsolda oynanmaz 50 tane spell skill var hangisini basıcaksın. bi de almışken ultimate alman lazım tüm dlc'ler falan içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Teşekkürler önerin için. pc ye alayım bari dlcleriyle beraber aslında witcher 3 çıkmadan ilk ikisinide oynamam lazım ama zaman yok :( origins i çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 dragons age ps3 de de oynanıyor ama zahmetli. Ben eglene eglene konsolda oynadım. Pc de eğlence faktörü daha fazladır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 abi konsola exc dısında oyun almayın bence. dragon age origins ve bf3 aldım ps3 varken çıldırmamak elde değildi resmen.. sonra sattım zaten ps3 ile birlikte tum oyunları.. asdsdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 KehKeh said: Teşekkürler önerin için. pc ye alayım bari dlcleriyle beraber aslında witcher 3 çıkmadan ilk ikisinide oynamam lazım ama zaman yok :( origins i çok merak ediyorum. ilk ikisi derken da2 mi? aman diyim uzak dur, sadece tekine vakit harca yayıla yayıla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ben alıyorum excleri de olmayanları da eheh skyrim iyiydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Seru said: KehKeh said: Teşekkürler önerin için. pc ye alayım bari dlcleriyle beraber aslında witcher 3 çıkmadan ilk ikisinide oynamam lazım ama zaman yok :( origins i çok merak ediyorum. ilk ikisi derken da2 mi? aman diyim uzak dur, sadece tekine vakit harca yayıla yayıla. yok hayır witcher1-2, da2 yi bitirdim eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 nordlydian said: abi konsola exc dısında oyun almayın bence. dragon age origins ve bf3 aldım ps3 varken çıldırmamak elde değildi resmen.. sonra sattım zaten ps3 ile birlikte tum oyunları.. asdsdfad ikisinede alışıyorsun bi zaman sonra ikisini de ps3 de oynadım ben rahat rahat :) 1 ay zaman tanıyın ilişkinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar