thasaad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ghost in the Shell 2 Innocence altyazı arıyorum türkçe ingilizce fark etmez[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr:
thasaad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Saolun arkadaşlar bayağı yardımcı olmuşsunuz[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr:
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya bir arama yap vardı bunun altyazısı ile ilgili topic.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
thasaad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 arama yapıpta topic açtık,zaten hallettim gerek kalmadıda[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr:
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Yav bu ghost in the shell 2 yi biraz anlatabilir misiniz. Ghost In The Shell 2 diye bir film izledim ama bana biraz Ghost In The Shell den kopuk gibi geldi. Haliyle emin olamadım ben gerkçekte neyi izledim diye.
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Innocence'ın zaten altyazılı filmi vardı. [Bu mesaj Ozan tarafından 05 Aralık 2004 12:50 tarihinde değiştirilmiştir]
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bende mkv si var. bunların içinde altazı vardı da ben mi bulamıyorum yaa. yoksa da biri altyazı linki verebilirmi innocence'e[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Link değil de ben DC++ ile indirdim. Ordaki Anime hublarında mutlaka vardır..
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 altyazıdan bahsediyosun dimi?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Öne çıkan mesajlar