mayfer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 genel olarak karakterlerin aşırı hoşuma gitti bishop. bu işten pek anlamam ama çok hoş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Bıshop, 23 Kasım 2004 18:58 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 23 Kasım 2004 06:44 tarihinde demiş ki: cizdigin modeller birbirine cok benziyor. alakasiz iki karakter de olsalar. hangileri anlamadım su son iki resmin mesela, karakterler arasinda keskin bir farklilik yok.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ... [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 23 Kasım 2004 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 elvyn yorum yaparken aciklama geregi duymuyor uzun olursa okunmazmıs, o da engin tecrübelerine dayanarak özetliyor, Nedenlerini senin kavraman lazım ben illa da karakterlerin farklı olması gerekliliğine inanamıyorum istese farklısını çizerdi herhalde[signature][hline]gölge yıkan, 23 Kasım 2004 05:27 tarihinde demiş ki: ve evet... yürümeye devaem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 daha ne nedeni istiyosun keskin bir farkllik yok iki farkli insanin resmine baktiginda yuz hatlarindaki derinlikler bile farklidir ama ben bu cizimlerde bunu hissedemedim. ha okey sufer ciziyor olabilirsin ama sahsi kanimca sadece kalite belirlemior olayi. bir insanin butunyla dudagi arasindaki yerin uzunlugu bile baska bir insaninkiyle farklidir her insan bir sekilde farkli. birinin kulagi yapisk otekinin burnundan havaya dogru bir cekim var oteki nin gozleri digerinin kasinin daha asagisinda. bunlardan bahsediyorum a golgem. illa da postumu oku noooooooolur demiyorum kimseye ama mumkun olan en kisa aciklamayi yapiyorum. he yeterli oluyor. oluyor bence. bundan sonra destan yazmazsam gorsel sanatlarda. kacin ulan.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezreel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Olm bunları arakliip ben çizdim die meşur olmak gelio içimden valla süper olmuş ama araklamicam arakla arakla nereye kadar bundan sonra emeğe saygı[signature][hline]-- Neyim Var Ki Hackten Gayri -- KIST Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: horacegoesskiing, 16 Eylül 2004 17:02 tarihinde demiş ki: ehu hadi bi yorum daa yapiim. eskizde bile ezberden gitmen doğru bi davranış diil. eheh. birbirinden muhtemelen dağlar kadar farklı iki tip olan balıkçı yakalı arkadaşlar muhasebeci adolf arasındaki benzerlikler korkutucu değil mi sizce de sorarım.. e ben de demişim aynı şeyi vaktiyle? bana da kızın? bana da söyleyin aynı şeyleri? hayır yani avatarla mı adam olunuyo, madalyayla mı? veya da birisini sevmeyince her dediğine karşı çıkarak mı cool olunuyo ben onu anlamıyorum. tamam tarzı yanlış belki adamın ama senin söyleme şeklin hiç dooru diil golge. ben sevmiyorum böyle şeyleri.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 karakterlerin birbirine benzemesi durumu garip geldi banada. cok ii cizen ustalara baktıgımdada tiplerin ortak oldugu görülüyor. bu sanırım onların ellerine gözlerine oturan bişey. luis royodan kenan yarara kadar pek cok cizerde görülüyor bu. hoş bişeymi degilmi onu bakıp yorumlayan adama kalıyor tabi. hani nası denir adamın tarzı bu . kenan yararın cizdigi her tip imza atmasada alnında kenan yarar yazar mesela. yada enki bilal. belki cizim yapan herkez kendi standartını oluşturuyor. çünki portre ressamı gibi degilde hayal dünyasından bişeyler katıyorlar.sevdikleri çizgileri koyuyorlar.benim düşüncem böyle. yanlışta olabilir pektabi[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 :) tabii ki hepsinin aynı kişi tarafından yapıldığının belli olması kötü bişii diil. ama tiplerin "foundation" ve "feature" denilen hadiselerinin birbirinden ayrı olması gerektiği halde bile benzeşmesi, muhtemelen senin de isteyeceğin bişii diil. ha sebebini de söylüyorum işte, özellikle suratlarda olmak üzere insan vücudunda nerdeyse iki boyutlu bi şekilde az çok ezberden gidiyor olman. oturur yakında. sonra da benzememeye başlar.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 cizim tarzi farkli, karakterlerin birbirine benzemesi farkli.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Çalışmaların gerçekten çok sağlam. Taramaların gerçekten çok hoş duruyor. Yanlız bunlaır naısl tarıyorsun taradıktan sonra neler yapıyorsun onu analtırmısın bi.[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: horacegoesskiing, 27 Kasım 2004 16:41 tarihinde demiş ki: oke ;) lixad yaptıgım taramalarda ne yaptıgım belli oluyor aslında extreme bişi yok. cizip orda cizgi cizgi göründügü gibi tarıyorum[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 sensin sapık ![signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Bishop; Mümkünse küfür etmek istiyorum sana yüksek müsadenle :D Senin çalıştığın kitap mitap ya da herhangi bir kaynak, teknik varmıydı? ben bu kadar canlı çizemiyorum :([signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 piup in dibine vurmussun. tebirkler. ama onceki oyledigim hala gecerli gecerli ps: hehe evet uyuzum.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 saç güzel ancak yüzü beğenmedim sanki yüzde orantısızlık varmış gibi geldi bana..[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 kıskanma le[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bishop bunları sen yapıyosan harbiden helal olsun yani. bende çiziyorum ama bu kadar iyi mi bilmem yane ben kara kalem sen tükenmez kullanıyon zaten benim de resimlerim hakkında bi topic var.'''Resimlerim'' diye gecer orda gorursun benımkılerı[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bishop, sana oha diyorum süper oha diyorum.. Oha helal ki ne helal olsun. Süpper çalışmalar. Müsadenizle dibimi topluyum, düştü de.. *!Dibini arar*[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 afferin lan. süper olmuş. tebrik ediyom.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 i love you hagi :P taraftar sevinci sardı bi an :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hatta arkadaşlarımıza anlatır mısın bu resmi yaparken alışkanlıklarından nasıl sıyrılıp ne gibi işkenceler altında çizdiğini. bir ezberden kurtulma hikayesi dinleyelim :) hayır resmen çözümleme yapmışın yani, tonları kopyalama da diil.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ett işkence sayılır horace çünki benimsedigin bişeyden sıyrılmak zor oluyor her ne kadar bilinçli bi benimseme olmasada.klasik ressamlara baktım biraz (eögh cok az baktın salak) bide mükemmeliyetci yunan heykellerine (onlardan yararlandıgım bunlarda belli olmuyor tabi) bide benim sevdigim bi tarz var adını bilmiyorum cizgiroman gibimi ? bilmiyorum işte ama seviyorum yansıtmaya calışıyorum. bide bu son yaptıgımı digerlerine nazaran daha bi uzun sürede yaptım cok basit olmasına ragmen (tonlarda mesela cok az yok denicek kadar az.) yinede "sevdim"... bide eli terbiye etme olayı var zor tabi o bildigini okumaya calışıyor siz dizginliyorsunuz. ama birileri sevdiyse etkilendiyse daha mutlu olurum ben. len bonekraşır yüzü orantısız tabi perspektife baksana :P[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: SoulCube, 03 Aralık 2004 16:24 tarihinde demiş ki: sen tükenmez kullanıyon zaten yok hiç kullanmıyorum. g.t ister biraz artislik bişidir o[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 e peki bu kadar yogun renklerı nasıl cıkartıyon en azından bazı yerlerde renkler acık koyu gibi karısık olur ama mesela yukardakı kadının suratının altına bakınca sag köşe yani orda renkler sabit gorunuyo o nasıl oldu boya nasıl bi bpya ne iş anlamadım. mesela benım çizdigim resimlere baktıgında anlarsın sabit olmadıgını benim resimler bak [signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar