Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sketch 1-2-3

Daesu

Öne çıkan mesajlar

said:
arcane, 18 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
kağıt boyutu nedir bu arada onu da alalım hazır malzemeden söz açılmışken
a4 den büyük bişiyse nası bilgisayara atıosun, foto çekiosan nası yapıosun taktiği nedir ehe

35*50 kagıtları kesiyorum ikiye bölüyorum 17.5*25 halini alıyor. buda A4 ten az biraz büyk oluyor. zatn iblgisayara atarken tamamıda sıgmıyor.[signature][hline]my world my reality
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ee sey biraz turk aile yapisina aykiri olmus, ama super oldugu gercegini degistirmez bu.

tek begenmedigim kisim su alttaki ablacilari cizerken sagdaki maymun suratli olmus cok.

millenium olacak iki l[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 16 Eylül 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
modelden veya resimden (fotooraf olmaması daha iyi, rembrandt prud'hon filan mesela) insan çalışırsan bunun kısa zamanda altından kalkabiliceene inanıyorum. önce bıksan da onlardan çalış. kendi anlayışını tekniğini kaybetmezsin korkma. o sadece despot hocaların cenderesinden geçince oluyo :)

taa ne zaman demişsin horace fakat çalışmadıgımı fark ettim tokat attım kendime.fırsat buldukca fkesin atlıycam artık calışcam cabalıycam.

ne varsa koyalım (:P)

belki daha ii

[signature][hline]my world my reality
Sosyal ağlarda paylaş

basit insan çizimi denemelerine benzese de, animeye benzettim ilk çizdiklerini.
Hatta hepsine bir daha baktım da aklıma Kenan Yarar geldi çizimlerinden.
Özellikle şu öpüşen kızları çok beğendim.
Aslında hepsi çok güzel, ancak o kızlar hafif mangaya benzemiş, ilginç olmuş...
Yıldıray Çınar ve Kenan Yarar gibi çizgi roman yapsana sen de :)
Sosyal ağlarda paylaş

bishop ben sana en faydalı şeyi söyliyim şimdi. heykelden çalış. heykel bi obje olduu için ezbere gitmiycek, volümü tam olarak vericeksin muhtemelen. iyi olcak yani.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...