Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: horacegoesskiing, 16 Eylül 2004 17:02 tarihinde demiş ki: birbirinden muhtemelen dağlar kadar farklı iki tip olan balıkçı yakalı arkadaşlar muhasebeci adolf arasındaki benzerlikler korkutucu değil mi sizce de sorarım.. owww yeaaah :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. CoH : Justice Syphex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 model bulmak zor da rambrant dan ondan bundan sıkılmadan çalışırım kesinlikle zevkli oluyor. saol öneriler için.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 reca. reja. raja.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bunlari bildigimiz dandik mavi kalemlerlemi yaptin ? eger oyleyse inanilmaz guzel olmu$ 2. sayfa cok ho$uma gitti birde 3. resimdeki kartlar cok guzel[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 heh evt. saol :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 kağıt boyutu nedir bu arada onu da alalım hazır malzemeden söz açılmışken a4 den büyük bişiyse nası bilgisayara atıosun, foto çekiosan nası yapıosun taktiği nedir ehe[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Gerçekten şahane ya ellerine sağlık.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 oha be! hepsi super. bende sizdeki yetenegin 1/100 u olsaydi keske eheh copten adam disinda hicbisey yapamiorum :)[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bence resim yeteneğiniz olmasa bile ps de biseyler kasabilirsiniz en azından egonuz tatmin olur eheh :)[signature][hline][b]Master Yoda'dan inciler - Be may with you force the - danger in are you great - Too you are anakin young, must to learn you things have many [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 huaa ben nie cizittire miommm[signature][hline]Don't speak i kno what you sayin so plz stop explainin dooon't speak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: arcane, 18 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki: kağıt boyutu nedir bu arada onu da alalım hazır malzemeden söz açılmışken a4 den büyük bişiyse nası bilgisayara atıosun, foto çekiosan nası yapıosun taktiği nedir ehe 35*50 kagıtları kesiyorum ikiye bölüyorum 17.5*25 halini alıyor. buda A4 ten az biraz büyk oluyor. zatn iblgisayara atarken tamamıda sıgmıyor.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 teması türkiyedeki mafyalar olan 10 sayılık bi cizgiroman hayalim vardı . olmadı tabiki. onla ilgiliydi buda.[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 25 Eylül 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 saglik olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bishop kardeş maça çizmeyi çok seviyor galiba... son koyduğun resimdeki ceketli gömlekli amcam çok hoş olmuş...helal valla[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 poker oynamayı ögrendimde :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bu renkli kalem degil ps de yaptım bunun renk ayarını -----------[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 22 Kasım 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ee sey biraz turk aile yapisina aykiri olmus, ama super oldugu gercegini degistirmez bu. tek begenmedigim kisim su alttaki ablacilari cizerken sagdaki maymun suratli olmus cok. millenium olacak iki l[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 o milenium geyigi başkaydı :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 tek bişi sölicem yine. insanlarda da objelerdeki anlayışını kullandığında olay bitmiş olcak. eline sağlık.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 tek kelime ile süper[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: horacegoesskiing, 16 Eylül 2004 22:15 tarihinde demiş ki: modelden veya resimden (fotooraf olmaması daha iyi, rembrandt prud'hon filan mesela) insan çalışırsan bunun kısa zamanda altından kalkabiliceene inanıyorum. önce bıksan da onlardan çalış. kendi anlayışını tekniğini kaybetmezsin korkma. o sadece despot hocaların cenderesinden geçince oluyo :) taa ne zaman demişsin horace fakat çalışmadıgımı fark ettim tokat attım kendime.fırsat buldukca fkesin atlıycam artık calışcam cabalıycam. ne varsa koyalım (:P) belki daha ii [signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 cizdigin modeller birbirine cok benziyor. alakasiz iki karakter de olsalar.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 basit insan çizimi denemelerine benzese de, animeye benzettim ilk çizdiklerini. Hatta hepsine bir daha baktım da aklıma Kenan Yarar geldi çizimlerinden. Özellikle şu öpüşen kızları çok beğendim. Aslında hepsi çok güzel, ancak o kızlar hafif mangaya benzemiş, ilginç olmuş... Yıldıray Çınar ve Kenan Yarar gibi çizgi roman yapsana sen de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bishop ben sana en faydalı şeyi söyliyim şimdi. heykelden çalış. heykel bi obje olduu için ezbere gitmiycek, volümü tam olarak vericeksin muhtemelen. iyi olcak yani.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: lord_elvyn, 23 Kasım 2004 06:44 tarihinde demiş ki: cizdigin modeller birbirine cok benziyor. alakasiz iki karakter de olsalar. hangileri anlamadım[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar