Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

supplementler ve tavsiye edilen scoop miktarları

RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Ya arkadaşlar benim kafama takılan bir soru var , şimdi bir çoğumuz çeşitli supplementler kullanmaktayız , lakin bu ürünleri yapan firmalar tarafından tavsiye edilen miktarlar scam mi acaba ? tamamen hızlı bitirmemiz ve kısa döngülerde para harcamamız için yapılmış birşeymi ? acaba bize önerilen scoop'un yuzde kacını vücudumuz bagırsaklarda emip kullanabiliyor ? yuzde kacı tuvalette çöpe giden paramız ? bu konuda bilgili bir arkadaş varsa bizimle fikirlerini paylaşabilirmi ?

mesela ben şu anda Gasparinin Aminolast formülünü kullanıyorum, bir scoop 14 gram ve bu 14 gramın 10 gramı tamamen aminoasitlerden oluşmakta , bu benim vücudumun bir kerede alabileceginden fazla bir miktar degilmi ? ben onların onerdiğinin aksine yarım scoop takılsam hem daha ekonomik hem daha akıllıca olmazmı ? vsvs

Teşekkürler. bb
Sosyal ağlarda paylaş

ilaç kullanırken ekonomik olsun bir sonraki seferede kullanırım diye hapın yarısınımı almıyorsun kullanma talimatında ne yazıyorsa o şekilde kullanıyorsun. bence bunlar içinde aynı şey geçerli adam sırf para kazanmak için öle bir işe giriceğini hiç sanmıyorum 50 tane sağlık onayından geçiyor bunlar tabi geçenleri kullanıyorsan. adam oraya gereğinden aşırı fazla bişi yazmış olsa bu onayların elbet birinde takılır diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ilaçla supplementlerin mantığı aynımı sence ?
bence amerikan kültürüne gayet uygun bir mantık , hızlı ve agresif tüketim.scoopları vucudunun alabılcegınden fazla tutup sana fazla ıcırıp sıçtırıyor ve uzun vadede pasif olarak sana daha cok para harcatıyor.
amerikada o dandik onayların nası alındığı konusunda bir fikrim yok acıkcası , eğer animal cuts gibi saçma sapan bir ürün onay alıyorsa (been there done that) ben o onaya soru işaretiyle yaklaşıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

şu kadar al demiyor zaten, tavsiye edilen bu kadardır diye yazıyor üzerinde.

mesela hayvan gibi günlük ihtiyaçların %2000'ini veren vitaminlerin üstünde günde 3 tane her öğünde alın yazıyor. bi git bana çay koy diyerek günde 1 tane içiyorum ben yani. manyak mıyım 3 tane içicem hdsufhuah

mesela günde 6 scoop'a kadar protein tozu diyor. günde 6 scoop protein tozuna türkiye'de spor yapan belki de kimsenin ihtiyacı yok yani... günde 50-75'ini protein tozundan alsan yeter zaten.

kısacası kendine göre biraz ayarlayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...