Patice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 İstanbul il sınırları içerisinde ayçiçeği ya da başak tarlalarının olduğu yerler arıyoruz? Trakya tarafına gidemeyiz şimdi, uzak biraz. Bir de mevsimi midir ayçiçeğinin? Ya da buğdayların.. Anlayan var mı bu işlerden? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 :( yine cevap vermiyosunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 varsa selimpaşa güzelce civarlarında vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Ayçiçeğini Çatalca'da bulabilirsin. Şu anda Tekirdağ / Çorlu taraflarında çiçeklenme zamanı, orada da iyi foto çıkar. Ya konuyu 50 saat aradım hangi bölümdeydi diye. Kişiselde ne işi var bunun? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Suark'a söyledim sorsana pati'ye diye sen sor dedi. Ben yorum atıp kaçıyorum, ne nereye açılır bilmiyorum ki çok. :D Garbage mı yani bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 arnavutköy tarafı olurmu ki orasıda trakya sdsfs gezdim tozdum veya konu dışınaaçabilir mişsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Patice said: :( yine cevap vermiyosunuz :( ama hiç cevap vermiyosunuz yaaaa =) 7 dk da cevap bekliyosun yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 avcılarda bekonun binasının oralarda vardı yanlış hatırlamıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Patice said: Suark'a söyledim sorsana pati'ye diye sen sor dedi. Ben yorum atıp kaçıyorum, ne nereye açılır bilmiyorum ki çok. :D Garbage mı yani bu? en azından konu dışına falan yazsaydın. Dediğim yerlere bakmanı tavsiye ederim, yetiştiricilikle ilgili fotoğraf amacın varsa tabii. Öylesine bi fotoğrafsa oralara gitmene gerek yok tabii, bi yerlerde bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 gelinlik damatlık ile foto çekimi bu abi ne yetiştiriciliği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Abi tohum firmasında çalışınca böyle oluyo :D Arkaplan olsun diye çekiliyosa zaten stüdyoda adamakıllı düzenlenmiş ışıklandırma+yeşil arkaplan ve kaliteli bi montaj işi halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Dworgian said: gelinlik damatlık ile foto çekimi bu abi ne yetiştiriciliği :D Yok davetiye bu, gelinlik damatlıkla denize girip çekim yapıcaz.. Hoh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 çılgın 2li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Patice said: İstanbul il sınırları içerisinde ayçiçeği ya da başak tarlalarının olduğu yerler arıyoruz? Trakya tarafına gidemeyiz şimdi, uzak biraz. Bir de mevsimi midir ayçiçeğinin? Ya da buğdayların.. Anlayan var mı bu işlerden? (:P) silivrinin köylerinde bolca tarla mevcut bu sıralar açması gerekiyor diye biliyorum yol tarifide veririm elimden geldiğince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar