Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçeliliğimi an itibari ile askıya alıyorum

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Selam

Başlıktada belirttiğim gibi an itibari ile lig tv üyeliğimi iptal edip fenerbahçe adına elimde ne varsa hepsini çöpe atıyorum

Bu lanet olası Aziz Yıldırım Fenerbahçenin başından defolup gitmediği sürece de içinde Fenerbahçe geçen herhangi bir faaliyetin içinde yer almayacağım

En güzeli Karşıyakamın maçlarını izlemek.... Hem belki bu sene 1. lige çıkarız...
Sosyal ağlarda paylaş

Takiminiza kusmek gereksiz.

Sizin gibi sikeyi kabullenmeyen, tiksinen milyonlarca fb taraftari var ulkede. Sizin bunu yapmaniz demek meydani aziz sevicilere birakmak demek.

Once o mahkeme onlerinde cocuk gibi maske takan tipleri temizleyin. Aziz yildirimin gotunu yalayan o taraftardir bunlarin sorumlusu. Taraftara siz ne derseniz deyin benim dedigim olur diyebilecek bi baskan yaratti onlar.

Sonra sira aziz ve tayfasina geliyor,onlari dislayacaksiniz. Bu kismi cok zor isin cunku protesto eden taraftari dovdurdu bu adam yakin zamanda, pis bi herif malumunuz. Ama taraftar isterse bi sekilde indirir, kacari yok.

Ama dedigim gibi, siz meydani onlara birakirsaniz is zor.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Takiminiza kusmek gereksiz.

Sizin gibi sikeyi kabullenmeyen, tiksinen milyonlarca fb taraftari var ulkede. Sizin bunu yapmaniz demek meydani aziz sevicilere birakmak demek.

Once o mahkeme onlerinde cocuk gibi maske takan tipleri temizleyin. Aziz yildirimin gotunu yalayan o taraftardir bunlarin sorumlusu. Taraftara siz ne derseniz deyin benim dedigim olur diyebilecek bi baskan yaratti onlar.

Sonra sira aziz ve tayfasina geliyor,onlari dislayacaksiniz. Bu kismi cok zor isin cunku protesto eden taraftari dovdurdu bu adam yakin zamanda, pis bi herif malumunuz. Ama taraftar isterse bi sekilde indirir, kacari yok.

Ama dedigim gibi, siz meydani onlara birakirsaniz is zor.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

Katibim said:

Selam

Başlıktada belirttiğim gibi an itibari ile lig tv üyeliğimi iptal edip fenerbahçe adına elimde ne varsa hepsini çöpe atıyorum

Bu lanet olası Aziz Yıldırım Fenerbahçenin başından defolup gitmediği sürece de içinde Fenerbahçe geçen herhangi bir faaliyetin içinde yer almayacağım

En güzeli Karşıyakamın maçlarını izlemek.... Hem belki bu sene 1. lige çıkarız...

Aynisini 3 temmuzda besiktas icin yaptim. Ama sonra baktim ki olay transferden ibaret ve bir haksizlik soz konusu. Ama o bile olmamaliydi besiktasta. O kadar sinirlenmistim.

Sonra gecti.
Sosyal ağlarda paylaş

en saf duygularımın ırzına geçti tükürdüğümün aziz yıldırmı

o oldugu sürece ben fenerli değilim diyen adamı anlıyorum

adam klubün tepesine oturmuş,ve bütün değer yargılamıza ters gelen şeyleri yapmaktan onu alıkoyan kimse yok,

vay anasını ya , agız dolusu küfürler var kendisine benden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...