Katibim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Selam Başlıktada belirttiğim gibi an itibari ile lig tv üyeliğimi iptal edip fenerbahçe adına elimde ne varsa hepsini çöpe atıyorum Bu lanet olası Aziz Yıldırım Fenerbahçenin başından defolup gitmediği sürece de içinde Fenerbahçe geçen herhangi bir faaliyetin içinde yer almayacağım En güzeli Karşıyakamın maçlarını izlemek.... Hem belki bu sene 1. lige çıkarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 askıya almana gerek yok hocam, aziz'in sonu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Arz ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Abi susmanın zamanı değil. Sebep olanlara hesap sormanın günü. Susmak yerine hesap sorsa her tarafar çok daha faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 /care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Bu hissi bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Takiminiza kusmek gereksiz. Sizin gibi sikeyi kabullenmeyen, tiksinen milyonlarca fb taraftari var ulkede. Sizin bunu yapmaniz demek meydani aziz sevicilere birakmak demek. Once o mahkeme onlerinde cocuk gibi maske takan tipleri temizleyin. Aziz yildirimin gotunu yalayan o taraftardir bunlarin sorumlusu. Taraftara siz ne derseniz deyin benim dedigim olur diyebilecek bi baskan yaratti onlar. Sonra sira aziz ve tayfasina geliyor,onlari dislayacaksiniz. Bu kismi cok zor isin cunku protesto eden taraftari dovdurdu bu adam yakin zamanda, pis bi herif malumunuz. Ama taraftar isterse bi sekilde indirir, kacari yok. Ama dedigim gibi, siz meydani onlara birakirsaniz is zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 #occupysaracoglu #alikocbaskanfenerbahcesampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 SeaGle said: Takiminiza kusmek gereksiz. Sizin gibi sikeyi kabullenmeyen, tiksinen milyonlarca fb taraftari var ulkede. Sizin bunu yapmaniz demek meydani aziz sevicilere birakmak demek. Once o mahkeme onlerinde cocuk gibi maske takan tipleri temizleyin. Aziz yildirimin gotunu yalayan o taraftardir bunlarin sorumlusu. Taraftara siz ne derseniz deyin benim dedigim olur diyebilecek bi baskan yaratti onlar. Sonra sira aziz ve tayfasina geliyor,onlari dislayacaksiniz. Bu kismi cok zor isin cunku protesto eden taraftari dovdurdu bu adam yakin zamanda, pis bi herif malumunuz. Ama taraftar isterse bi sekilde indirir, kacari yok. Ama dedigim gibi, siz meydani onlara birakirsaniz is zor. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 yakında ateist te olursan pırlanta gibi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 abi cidden nefret ediyorum ya 100 küsür yıllık kulüp Türk futboluna öncülük eden bir kulüp Yaptığına bak ya kabul edemiyorum !!! Ve aziz yıldırım bu kulübün başında olduğu her dakika biraz daha utanıyorum kulübümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Sen niye askıya alıyorsun. Aziz Yıldırım'a askıya aldırın onun yerine. Klüp birkaç pislik yüzünden bu hale düşse de hala milyonların gönül verdiği 100 senelik çınardır yani. Aziz'e bırakmayın takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 arcane abi gözünü seveyim adam kovulursa ceo olarak yeniden kulüp başına geçmek istiyor ya Kapıdan kovsan bacadan girecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mahkeme zaten askıya aldı ya aziz ve elemanlarını. Onlar dönene kadar uefa da ceza vermiş olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 keşke düşseydik bir sene alt kümeye de paşa paşa cezamızı çekip hiç bu durumlara düşmeseydik En azından daha onurlu olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Bence tepkinizi klube gösterin. Hani lig tv'yi falan iptal etmek güzel fikir ama neden bunu yaptığınızı yetkililere gösterin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 fenerbahçeliliğin askıya alınabilen bir şeyse takım tutuyorum diye geçinme zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bu adam fenerli degil, provokator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 flamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Katibim said: Selam Başlıktada belirttiğim gibi an itibari ile lig tv üyeliğimi iptal edip fenerbahçe adına elimde ne varsa hepsini çöpe atıyorum Bu lanet olası Aziz Yıldırım Fenerbahçenin başından defolup gitmediği sürece de içinde Fenerbahçe geçen herhangi bir faaliyetin içinde yer almayacağım En güzeli Karşıyakamın maçlarını izlemek.... Hem belki bu sene 1. lige çıkarız... Aynisini 3 temmuzda besiktas icin yaptim. Ama sonra baktim ki olay transferden ibaret ve bir haksizlik soz konusu. Ama o bile olmamaliydi besiktasta. O kadar sinirlenmistim. Sonra gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 madem fenerbahçeliliğini askıya aldın fırsat bu fırsat galatasaraylı ol bak takım çok iyi durumda şampiyonlar liginde destekleyerek başlayabilirsin mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Tarumar said: yakında ateist te olursan pırlanta gibi olursun. sdfdssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 en saf duygularımın ırzına geçti tükürdüğümün aziz yıldırmı o oldugu sürece ben fenerli değilim diyen adamı anlıyorum adam klubün tepesine oturmuş,ve bütün değer yargılamıza ters gelen şeyleri yapmaktan onu alıkoyan kimse yok, vay anasını ya , agız dolusu küfürler var kendisine benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Seru said: bu adam fenerli degil, provokator. Ya arkadaşlar ciddi söylüyorum benim elimde olsa bir dava da ben açacağım bu aziz yıldırıma Adam resmen aids virusu gibi yayıldıkça yayılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Moralini bozma panpa. Zaten davanin kralini acmis sizde bir kongre uyesi. http://www.ntvspor.net/haber/futbol/89802/bir-darbe-de-mahkemeden bu karar onandi mi GG olmasi lazim o adamlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar