Theridone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 elbette dostum en az kocaayak ve ilhan irem kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 çare ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ZAAAAA FAKİR dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Dworgian said: Bu arada, hani yardım toplamayı da anlıyorum ama hiç mi İstanbul'da arkadaşın akraban yok onu merak ettim abi ben. Hani aklıma forumdan yardım istemek gelmez benim mesela var istanbulda akrabalarım ama hiç bir akrabam ile türkiye geleninde görüşmüyorum bi kaç istisna hariç. miras olayları yüzünden bu kadar bozan insanlarla bir iletişimim olmuyor. forumdan yardım neden soruna gelince de ilk mesaj yeterince açıkladı. hiç beklemediğim şekilde iki kişi bana çok iyi destek oldu . bir şekilde herşeydeki bütünlüğü hissetmeye başladım. forum , facebook , insanlar v.s. herşey birleşiyor. sadece bir mesaj . hani zorunluluğu ve acileti yok . isteyen yardım ediyor . istemeyenlerde bu kadar çok kafa patlatmasına gerek yok bence çünkü o kadar büyük bir olay değil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 acil olarak değil ama çabuk çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 dün yoğurtcu parkındayken biri aradı . selam ben çetin ç...taş dedi. bizim çeto zannetim hemen... OO selam çeto naber dedim. iyiyim dedi o da cuma günü karaköye gelebilir misin acaba hem elden yardımda bulunmak istiyorum hem de tarotuna bakıcam dedim. şsşırdım bi ilk vay çetoya bak tarot da bakarmış hiç çaktırmadı falan derken bi sn ya bu adamın sesi ne den bu kadar genç derken başka bir arkadaşım olduğunu farkettim . Bi sn sen akrobat olan çetinsin değil mi ? dedim evet ya amuda kalkan çetinim ben dedi. bi güldük ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 sipeyskeyk said: ninja gerçek mi peki bayağı gerçek adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Noyzura said: dün yoğurtcu parkındayken biri aradı . selam ben çetin ç...taş dedi. bizim çeto zannetim hemen... OO selam çeto naber dedim. iyiyim dedi o da cuma günü karaköye gelebilir misin acaba hem elden yardımda bulunmak istiyorum hem de tarotuna bakıcam dedim. şsşırdım bi ilk vay çetoya bak tarot da bakarmış hiç çaktırmadı falan derken bi sn ya bu adamın sesi ne den bu kadar genç derken başka bir arkadaşım olduğunu farkettim . Bi sn sen akrobat olan çetinsin değil mi ? dedim evet ya amuda kalkan çetinim ben dedi. bi güldük ;D muahahshdfs cetintası bi an tarotta hayal ettim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Abi destek falan tamam da bruo mudur nedir onun başka bir başlıktaki mesajından sonra çok sağlıklı gelmiyor bana bu muhabbet. hayır herkes birbirine yardım etmeli o ayrı ama foruma mı kaldı? arkadaşı falan yok mu misal noyzura'nın? bir de ne kadar gerekiyor, ona göre limit gitseydi en kötü falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 işte 5 lira yolluyorsun, 5 liralık direniyor senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 calimero said: Abi destek falan tamam da bruo mudur nedir onun başka bir başlıktaki mesajından sonra çok sağlıklı gelmiyor bana bu muhabbet. hayır herkes birbirine yardım etmeli o ayrı ama foruma mı kaldı? arkadaşı falan yok mu misal noyzura'nın? bir de ne kadar gerekiyor, ona göre limit gitseydi en kötü falan filan. brou ile hiç bir tanışıklığım ve alakam yok. benim hakkımda attığı mesaj ise benim gerçekliğim ile hiç bir alakası yok. sonradan incelediğim zaten paticikdeki yeni gelenler bölümünde açtığı topikde herkese kendince analizler yapan biri olarak belirtmiş. yani benim hakkımdaki analizi random character genetatordan bile daha alakasız. Dediğim gibi hani bu topiği nasıl biri olduğumu eleştirmek için kullanmanıza gerek yok. patiden 8-10 kişi ile görüştüm tanıyan bilen biliyor. kim olduğu belirsiz balonlu kişilerin mesajlarına bu kadar sıkı sıkıya sarılmanıza gerek yok dediğim gibi isteyen istediği kadar yardım eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 baktim brounun 2 mesaji var yeni gelenlere topic falan acmamis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 dostum sana karşı bir tutumum yok. keşke o arkadaşı o başlıkta yalanlasaydın zira birebir tanır gibi konuşmuş. ayrıca, isteyen istediği kadar yardım eder mantığı da hoş değil misal bence. ne kadar paraya ihtiyacın var? bunları ne için kullanacaksın bunları da söylersen ona göre insanlar yardım yapmalı. yoksa örneğin sequo 300 yolladı (yeniden yolladı diyelim örneğin) ninja 300 yolladı beriki 200 yolladı. e abi zaten 800-1000 tl ile bir öğrenci 1 ay geçiniyor. direniş dışında ne yapıyorsun ki zaten? arkadaşların dediği gibi kalacak yer falan sıkıntı olmasa gerek, başlık açarsın bir ton pati çıkar evini açacak. ee sonrasında geriye ne kalıyor? yeme içme ve ulaşım. ulaşım konusunda da genelde sabit kalındığını düşünürsek önemli kalem yeme-içme burada. bunun için de ne kadara ihtiyacın olabilir onu yazman lazım, halihazırda yollananlar karşılıyor mu onu yazman lazım. tükanın önünü kapamayın destek vermek istemiyorsanız demek de hoş değil. zaten genel olarak, ben direnemiyorum bari para vereyim olayı da çok mantıklı gelmiyor bana. işi gücü olan var eyvallah, ama iş çıkışı oluyor neredeyse artık tüm olaylar. herkes işine de gitsin, işten çıkışta da forumuna gitsin, toplanma olunca taksime insin falan ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Fistan said: baktim brounun 2 mesaji var yeni gelenlere topic falan acmamis? şu başlıktan bahsediyor. ben zaten öyle biri olduğunu biliyorum. işte diğer başlıkta da sen ve noyzura hakkında yazdıkları var. buna bir cevap gelmeyince doğru kabul ediliyor ya da en azından böyle bir intiba oluşuyor dedim ben de. edit: ha bi de yukarıdaki başlıktaki bruo diğeri brou. aynı kişi midir bilemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 neyse şimdi çıkmam gerekiyor. eve dönünce vakit bulursam. yazdıklarını okuyup yalanlarım ;D olmadı bulayım saniyenede 8-10 yumruk çakayım ağzına adam olsun ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ugurz said: birincisi bu konuyu gündeme filan alın. internette gözükmesi japonyadan filan w.u. ile paralar gelmesi bunlar tehlikeli işler. zaten melih gökçek herkese dava açıyor bu günlerde dikkatli olun. Aynen. Acilen gündem bölümüne alınsın bence bu konu, internete açık olması çok büyük sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bu başlık yanlış bence derken aşağı yukarı calimero'nun yazdıklarını düşündüm ben de. buna ek olarak camiye yardım der gibi başlığı direniş için destek şeklinde bile yazman doğru değil. bu resmen bu duyguyu sömürmek gibi geliyor bana. direnişe destek vermek isteyen adamın izleyebileceği onlarca yol, yardım yapabileceği onlarca oluşum varken noyana para yollamak en sonuncu gibi geliyor bana. tamam referansların var, tamam sevenlerin var. o zaman 'a personal appeal' diye başlık atar genşler istanbulda kalacak yer lazım ve 5 parasızım yazarsın dileyen yine yardım eder zaten. bu şekilde direnişe ve hatta dışarıdan okuyacak 3. gözlere göre örgüte şuna buna yardım toplar gibi konu açman forumu da töhmet altında bırakıyor. sonuçta direnişçilerin giderlerini aramızda toplayan bir oluşum değiliz değil mi? kaldıki senin ciddi bir suç olayında aktör olman durumunda geriye dönük bir araştırmada şu forumunda incik cıncık irdelenmesi ve alaksız insanların da başına dert açılmasına neden olabilir değil mi? bunun garantisini ne sen verebilirsin nede 3-5 kişilik referans ekibin. kaldıki böyle bi konu için arkadaşlardan, akrabadan, aileden telefonla mesajla para istenir diye düşünüyorum. bak burada da arkadaşların varmış olmadı özel mesaj atarsın telefon edersin onlara. hele ki meblağ kısmına falanda girmediğin için şu an yaptığın seni tanıyan güvenen 3-5 kişiye karşılık onlarca kişinin aklında soru işaretleri oluşturmak oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ne konuştunuz ya =) yeter lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ninja said: Noyzura sama Western Union dan onumuzdeki hafta para yollayacagim size. ayrintiyi sonra konusuruz. Ama umarim birsey olmadan dikkatli davraniyorsunuzdur cunku degerli birisiniz bizler icin. Daisuke bana para yerine japonyadan tabi ve ninja pants yollarsan benim için daha iyi olur. mevcut tabilerim parçalandı baya direniş süresince . diğer tabileriminde tabanı çok ince ve cam kırıklarına karşı güvensiz oluyor. piyasada en rahat kullanabildiğim şuan ayağımdaki tabiler şunlar http://store.japan-zone.com/marugo-sports-p-266.html paltolon olarak ise orjinal ismi ne unuttum ama sen daha iyi biliyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 peki ayakkabi numaranizi ve pantalon olcunuzu verin bana ben size yollayayim yeni olarak Noyzura sama. Fakat Kyoto da istediginiz boots yok daha geleneksel bahcevan boots lar. Ama istediginiz tur boots u bulmaya calisacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Rica etsek bize de Kyoto dan protokol yollarmısın ninja sama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Vaay iyi numara (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ninja video oyunlarını sever misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Soris said: Rica etsek bize de Kyoto dan protokol yollarmısın ninja sama :D nasil? H. sama benim oynadigim oyunlar sirasi ile *Tenchu Serisi *Gaiden Serisi *Shinobi serisi *bir kac asya icerikli oyun daha.JRPG *Prince of persia serisi *Mirror Edge *Conan *Sleepingdogs *Eve (biraz denedim sadece) *Splinter Cell ve AC etc Fazla vaktim olmuyor cunku gunumun cogu disarida geciyor sokak kedisi gibi. Eve gelis saatlerim daha cok 22.00 yada 00.00 olabiliyor. tek gunum tatil o da Pazar gunleri ama eger ki cagrilirsam gitmek zorunlulugum olabiliyor. Kisaca oyun oynayamiyorum. su sirada da vita dan yaziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bence bir art niyet yok, bugüne kadar tüm yaşadığını hisettiğini zerre kadar değiştirmeden yazmadı mı bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar