Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Selam millet. facebook'a yazdım ama buraya da yazayım dedim. İZmirden direniş için istanbula geldiğim 13. gün. 5 tl ile yola evime bile uğrayamadan çıkmıştım ve gaz maskemi alamadığımdan Sequo'dan rica etmiştim bir maske. O da bana hemen bana beni 13 gün idare edecek kadar nakit yollamıştı. Nolax ise bursada yol üzerinde bir yerde beni bekleyip gaz maskesi , eldiven ve bir çok sprey ve ilaç gibi hazırladığı bir çantayı verdi. İkisine de çok teşekkür ederim . 13. güne geldiğimde şu an maddi olanaklarım bitti ve elle tutulur bir çözüm yolu bulana kadar bir süre daha buralarda olacağım. Burada maddi ihtiyaçlarımı sağlamak üzerine bir takım projelerim var ama onları halledene kadar bana ufak da olsa maddi destek olmak isteyen kişiler cepbank ile herhangi bir banka ile bana destek olabilirler. Şu an direnişten daha önemli bir meşkuliyetim yok var ve sağlıklı çözümler bulana kadar direnişin içinde aktif olarak çalışmaya devam edicem. yardımda bulunan kişilere ise tarot seansı sözü veriyorum istanbulda olanlar için ya da skype üzerinden de yapabilirim . cepbank ile destek olmak isteyenler için numaram : 05078450910 herkese çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Nasil yolluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 canın yanacak biraz.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Esh said: Nasil yolluyoruz? garanti atmlerinden cep telefonu numarasına direk yollayabiliyorsun . teşekkür ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 coco said: canın yanacak biraz.. :) nedne ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Noyzura sama konusmak istediginizi belirtmistiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Yolladim biraz, benim icin de diren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Esh said: Yolladim biraz, benim icin de diren Adam direnmiyor, parasiyla direndiriyor. Nasil bir sey bu para yarebbim. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 şu çok yanlış bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Cunku elimden baska bisi gelmiyo su asamada. Isimi birakip gelemiyorum ve icim icimi yiyor her gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 di said: Esh said: Yolladim biraz, benim icin de diren Adam direnmiyor, parasiyla direndiriyor. Nasil bir sey bu para yarebbim. sdf onun da oteli var amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 aquila said: onun da oteli var amk. ahahahahahahahaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 isteyen etsin abi noyan olduğu gibi bir adam yani. para bazlı yaşayan bir herifte değil hiç. direnişe yardım etmiş olursunuz yardım ederek. adam hergün izmirde biyerlere sığınarak kaçtı sonrasında hep gündoğdu'daydı en son dayanamayıp istanbula gitti yine içinde işin sürekli olarak. konuştuk iyi misin falan evet şimdi biyere sığındım sokakta insan kalmadı falan muhabbetinin üzerine bi baktım dayanamamış biyerde polis birilerini sıkıştırdı lafına oraya gitmiş herkes biryerlere kaçışıp sokakta çok çok az insan kalmışken taksimde. gaz atılınca geriye kaçan değil gaz atınca gaza doğru yürüyen nadir gördüğüm adamlardan. samimiyetinden şüphe etmiyorum noyanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 YA burada bir tek benim otelim yok galiba hı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 direne direne mi dilene dilene mi kazanacağız ? hele bi kazanalım da hangisi olduğu fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 neden insanları suçluyorsun? şakası bile hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 O Noyzura ile benim aramda. Ama konu olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ben ayrıca adama güvenmem abi. Ha bak ving tanıyorum ben güvenirim demiş, ona eyvallah. Herkeşin hayatına kimse karışamaz, isteyenler destek olsun tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 tamam pardon hoş görünmedi mesaj alakam olmasa da fikrimi söylemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Tanısam sevsem ben de destek olurdum muhakkak, ama tanımadığın insanlardan destek istemek hoş değil. Umarım çaresiz değildir bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ugurz said: direne direne mi dilene dilene mi kazanacağız ? hele bi kazanalım da hangisi olduğu fark etmez. :D bu iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Bilemeyiz durumunu isteme şekli tartışılır ama durum belli farklı bir şehirde iyi niyetine güvenenler yardım eder etmez bize karışmamak düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Kimse senin kadar aciz ve caresiz degil ya, merak etme. Suradan kendi kendini dislayan, AKP misali otekilestiren bi sen varsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 noyan iyidir çocuklar içiniz rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar