Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Direniş için destek

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Selam millet. facebook'a yazdım ama buraya da yazayım dedim. İZmirden direniş için istanbula geldiğim 13. gün. 5 tl ile yola evime bile uğrayamadan çıkmıştım ve gaz maskemi alamadığımdan Sequo'dan rica etmiştim bir maske. O da bana hemen bana beni 13 gün idare edecek kadar nakit yollamıştı. Nolax ise bursada yol üzerinde bir yerde beni bekleyip gaz maskesi , eldiven ve bir çok sprey ve ilaç gibi hazırladığı bir çantayı verdi. İkisine de çok teşekkür ederim .

13. güne geldiğimde şu an maddi olanaklarım bitti ve elle tutulur bir çözüm yolu bulana kadar bir süre daha buralarda olacağım. Burada maddi ihtiyaçlarımı sağlamak üzerine bir takım projelerim var ama onları halledene kadar bana ufak da olsa maddi destek olmak isteyen kişiler cepbank ile herhangi bir banka ile bana destek olabilirler.

Şu an direnişten daha önemli bir meşkuliyetim yok var ve sağlıklı çözümler bulana kadar direnişin içinde aktif olarak çalışmaya devam edicem.

yardımda bulunan kişilere ise tarot seansı sözü veriyorum istanbulda olanlar için ya da skype üzerinden de yapabilirim .

cepbank ile destek olmak isteyenler için numaram : 05078450910

herkese çok teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

isteyen etsin abi noyan olduğu gibi bir adam yani. para bazlı yaşayan bir herifte değil hiç.

direnişe yardım etmiş olursunuz yardım ederek. adam hergün izmirde biyerlere sığınarak kaçtı sonrasında hep gündoğdu'daydı en son dayanamayıp istanbula gitti yine içinde işin sürekli olarak.

konuştuk iyi misin falan evet şimdi biyere sığındım sokakta insan kalmadı falan muhabbetinin üzerine bi baktım dayanamamış biyerde polis birilerini sıkıştırdı lafına oraya gitmiş herkes biryerlere kaçışıp sokakta çok çok az insan kalmışken taksimde.
gaz atılınca geriye kaçan değil gaz atınca gaza doğru yürüyen nadir gördüğüm adamlardan.

samimiyetinden şüphe etmiyorum noyanın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...