xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Rusyadan bi arkadasim geldi de kiz kardesine(9-10 yas) okul cantasi-oyuncak barbi bebek gibi seyler almak istiyor. Neresi var be ? Oyle pahali falan olmasina gerek yok farkli bi ton secenek olsun yeter bize. Aklima gelemedi bi turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 http://www.toyzzshop.com/magazalar.php?sehir=ANTALYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 5m migrosun alt katinda ya da terra city de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Fistan said: 5m migrosun alt katinda ya da terra city de var Terra da var miydi be dusundum durdum ettim. Yarindan sonra cikicaz ora bura sicakta gidip gelmek istemiyom. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 xwhiplashx said: Fistan said: 5m migrosun alt katinda ya da terra city de var Terra da var miydi be dusundum durdum ettim. Yarindan sonra cikicaz ora bura sicakta gidip gelmek istemiyom. :) Hayırdır len? :) Git ordan bana don,iş gömleği falan al..çok ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 trapt said: xwhiplashx said: Fistan said: 5m migrosun alt katinda ya da terra city de var Terra da var miydi be dusundum durdum ettim. Yarindan sonra cikicaz ora bura sicakta gidip gelmek istemiyom. :) Hayırdır len? :) Git ordan bana don,iş gömleği falan al..çok ciddiyim[/quotе] Cocugum olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar