Bonus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Yalan oldu yani bulusma[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bayramdan sonra buluşsak hoş olur :)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Ben Estel'i kacırmıyalım diye dedim sonra adam dicek Bursalı patiler serefsiz cıktı, o kadar kebep cennetine geldik bi ısmarlamayı bırak, karsılamadılar bile dicek[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ne ısmarlıycam be ben kendim kaç aydır kebap yemiyorum[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!
sLog Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: Bonus, 01 February 2004 20:13 tarihinde demiş ki: dicek Bursalı patiler serefsiz cıktı, o kadar kebep cennetine geldik bi ısmarlamayı bırak, karsılamadılar bile dicek bende ona dicem ki bayramda gelmeseydin..[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Estel 01.02.2004 20.13'te demiş ki: Gecmis ola bursalılar kimse kurtaramaz sizi dilimden No comment[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yandık :)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
SouLForGeD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Gelmem ben tazin geldii yere rezil eder adami :)[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Layn. bursalı paticiklerin hepsi *! parmaklarını birleştirerek sayar en sonunda halka yapar* Bur-sa-lıy-mış Ulan o kadar ayağınıza geldim. Hepiniz yuvarlak halka çıktınız. İstanbula döndüm ben... Kına yakınız itinayla bi tarafınıza.[signature][hline]-End of Transcription-
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 estel geçmiş olsun :) ama çok hazırlıksız yakaladın milleti, önceden söyler dimi insan :P biz daha bursa'da bir pati community yaratamadık ki şehir dışından gelecek olanları kabul edelim :D en kısa sürede bunun icin ugrasmalıyız lol[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Şapırt :rock:
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Estel bize ole bole diyo ama kendisi de serefsiz cıktı bana o kadar demisti, sen azardan magrumsun diye ama gene beni dahil etmis, tum bursalılar diyo. Alacagın olsun Estel ben burda o kadar kastım toplamak için milleti[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Bende gelebilirim Bende İzmit Pek uzak değil bursa fakat beni alırsız indiğim yerden bursada kaybolurum Ehuehue :D
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ya napalım estel bayramda gelmeseydin gayet içten bi şekilde karşılardım :) iskender de ısmarlardım :)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Proje yattımı şimdi? yenisini başlatalım İzmit Olur busefer ama :)[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 proje daha 0.1 aşamasındaydı yatmadı :).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 iyi kim kimiz şimdi bir liste yapabilirmisiniz?[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 İzmit mi gelebilirim valla sorun yok bnm için ama karşılama tam olacak[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 bursa dışına çıkamam tatil süresince. tatil bittikten sonra hele hiç çıkamam :). bursada yapalım :)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ya bi de dijital fotoğraf makinesi olan var dimi buluşup da o anları ölümsüzleştirmeden olmaz tabi :P[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 izmit olursa Frp-Rpg Sohbeti edebileceğimiz yerde var aslında.Ortam süfer oradada :)[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 hadi ya hımm :). ama çıkamam ki şehir dışına ühü :([signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Digi var merak etmeyin, Bursa olursa iskender var valla frp mi iskender mi karar verin :)[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 hem iskender yiyip hem masaüstü frp oynayabiliriz bende de oyun var tabii dm varsa içimizde oynarız :)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 neyse siz kararlatırın yeri eğer kesin bir yer belirlerseniz gelirim bende.[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 İzmit değişik olur aslında bilmiom ama, yan apartman'daki vcd'ciye gitmeye useniom izmite gitmek kasar[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
Öne çıkan mesajlar