Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 içimdeki bir sevinçti, neşeli bir ruh, baharda şakıyan kuşlar misali, hayaller gerçek olup canlanırdı gözlerimde. içimdeki bir sevgiydi, uçsuz bucaksız bir gök gibi, bir yağmur damlası gibi yapraktan akan, ışıldayıp parlardı gözlerimde. içimdeki bir korkuydu, şefkatli kollar arayan, bilinmeyenden korkan, büyür, kararırdı gözlerimde. bir çocuktu içimdeki. sevinir, sever, korkardı. gitti şimdi uzaklara, ellerimde kanı var.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 saerz güzel olmuş ellerine sağlık. şunu farkettim ki biz izmirliler yağmuru cidden seviyoruz:)[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 böyle şeyler görüp okumak gerçekten güzel[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 sonunu korkunç bitirmişsin.. kan man...aman yaa..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 son kıtayı öle kıskandım ki... öylesi güsel bitirmişsinki... daha önce ben nasıl düşünemedim die paraldım kendimi :) tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TroNe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 çok hüsünlü.... güsel yazmışın ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar