Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Hayirli olsun jerry bruckheimer(karayip korsanlari,kral arthur)gibi filmlerin yapimcisi prince of persia nin haklarini satin almis yuzde 95 yapilcak.Sanirim sands of time yapicakmis.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Kim oynar acaba başrolde...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ismail yk 2. oyundaki adam ne kadar ismail yk ya benziyor yaa =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 05 Aralık 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Umarim unlu bir artist deildir.Cunku hayrani oldugum karakterleri sonra mahvediyolar.bir ara devil may cry yapilcak diye duymustum umarim yapmazlar,kimse o kadar karizma olamaz.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: John_Petrucci, 05 Aralık 2004 19:50 tarihinde demiş ki: ismail yk 2. oyundaki adam ne kadar ismail yk ya benziyor yaa =) prens filmin basinda birden cikiyomus sapur supur diye..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 birşey de tadında tartışılsa keşke ya tamam iyi hoş ama ...[signature][hline]Dignity consists not in possessing honors, but in the consciousness that we deserve them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar