BatBoy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ya pc ye icq yu kurdum icq 2000b yi daha sonra önceden aldığım yedeği (2000b ve Uin klasörlerini) yeni kurduğumun içine attım. tekrar açtığımda hata verio... bu hatayı nası düzeltebilirim bi yardım etseniz ha bide 2003a indirip kurdum db converterı nası kullancam bi yardım contact list'imi nası kurtarıcam help pls. :( şimdiden teşekkürler ... [Bu mesaj BatBoy tarafından 10 Şubat 2003 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 2002a sürümünden beriicq bütün contact listini kendi data baseinde saklamakjta ama sen 2k yılından beri 2000b lkullanıyorsan kurtarma şansın yok denilebilir bu arada aman diyim 2003a kurma hem delirtir hem de onmline olamazsınbuglı birnanemöolla o en iyisi2002a[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 yya kafayii yicem ama ya lutfen yardım ya dbconvert'ırı nası kullancam bi yardım edin bi söyleyin ya delirdim okadar kişi gitti ya off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ohh be kurtardim be contact list salt okunurmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Forumlarda Donanım Yazılım diye bir bölüm var. Bence bu konuların yeri orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Ayrıca eski ıcqnu tamamen kopyalayıp , daha sonra yeni harddiske yükledikten sonra üstüne icq.com dan çekebilceğin bir şeyi(sitesinde yazıyordu) kurduğundada oluyor.[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 cris programın adını biliyormusun?[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: BabacumMostors, 10 Şubat 2003 12:39 tarihinde demiş ki: bu arada aman diyim 2003a kurma hem delirtir hem de onmline olamazsınbuglı birnanemöolla o [hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 fikri tamamıyle kolpa çıktıı günden beri 2003a kullanıorum daha bi problemle bile karşılaşmadım... yannız şu konuda haklı ark.ın yavaş bilgisayarda denedik, orda bi 10 dk. da fln online oldu.. bende de 20 sn. fln tutuo..ü yani eer bilg.ına güveniosan direk kap derim..[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 2 msj sux [Bu mesaj TiReSiAs tarafından 10 Şubat 2003 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar