photographer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Samsung 2233BW Siyah 22" 1680 x 1050 5ms Herhangi bir sorunu, ölü pikseli, temazsızlığı yoktur. Full HD Monitör aldığımdan bunu satıyorum. Fiyat 180 gayme Burdan Fotolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 üye girişi istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Düzelttim sağol babacum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bende de bu monitör var hala, 2 ms değil mi la bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 226bw 2ms olanı. güzel monitör. 226bw yi 600 küsura almıştım zamanında yani fiyat da iyi sanırım. sadece 5 ms işte ne fark eder bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 8 msden aşağısını insan gözü algılayamaz. zaten 2ms de değil o pazarlama hileleri. ama güzel monitordur ben dfe kullanmıştım, 1600 küsür bilmemneydi di mi çözünürlüğü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 evet 1680 x 1050 acaba 2. monitör olarak alsam mı diyorum ama ekonomik ömrü ne kadar kalmıştır ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 valla ben de merakla bekliyorum ne zaman corlayacak diye, ama bildiğim kadarıyla baya sağlam bir monitör bu, çıktığı sene baya ödül almıştı ve adamlar çin'de falan üretmiyordu bunu direk kore'de kendi firmalarında üretiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bende var fizbozdan almıştım tek sorun böle garip bir dalgalanma vr ama onun nedeninin vga dan bağladığım için olduğunu düşünüyorum ki bu dalgalanma gidiyor geliyor sebebinmi bulamadım çok da umurumda değil memenunum evde tv yi misafir gelince anca açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Elektrikten kaynaklanıyor o dalgalanma. Voltaj sabitleyici alırsan düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 deadwoll said: Elektrikten kaynaklanıyor o dalgalanma. Voltaj sabitleyici alırsan düzelir. Voltaj sabitleyici nedir? nasıl kullanılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 şu anda yaomıyo mesela.. belki de daha önce kullandığım priz topraksızdı ondan da olailbir bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Prize takiyosun ona da cihazi bagliyosun. Dalgalanmalai onluyo. Bi dusup bi artinca cihazlar zarar goruyor uzun vadede. Uzatma ya da adaptor seklinde olabiliyorlar. Zaten vatana teknosaya falan git sor hemen gosterirler. Turkiye sartlarinda kesinlikle kullanilmasi gerek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ups'den bahsediyor. fakat dalgalanma, voltaj için alacaksanız aktif almaya dikkat edin, araştırın ona göre alın. ucuz olanalr genedle pasif jenerator görevinden başka bir işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 UPS'den bahsetmiyorum. O da aynı işi görür gerçi ama fiyatları yüksek bahsettiğim ürünlere göre. Voltaj yazmışım da akım koruyucu olacak doğrusu sanırım, kafalar karışmış. Tunçmatik'in 20 30 liralık prizleri falan işinizi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Selam, Abi akım koruyucu almaya ne gerek var dalgalanmaya karşı? Güzelce sigorta tak olsun bitsin. Voltaj regülatörü için de servolu alman gerekli ki giriş voltajına göre kendini ayarlayabilsin ama onun da yüke binmesi gerekli, %20-30 yük altında sana fayda sağlamaz ve o kadar düşük güç için servo kontrollü regülatör yok diye biliyorum. Geriye online tip tam sinüs dalga çıkışlı UPS almak kalıyor. Hattaki parazitleri de sönümleyebiliyorlar. 1kVA güç için 500TL gibi rakamlar konuşuluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Satıldı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar