Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 hacılar cihan ceylan'ın ya da uğur gürsoy'undu sanırım. dünyaya dev göktaşı yaklaşıyor, tam gökteki hilalin karşısında durmuş. adamın biri geliyor "abi nerdesin herkes sığınaklara indi gel hadi" falan diyordu. öbürü de ayyıldıza bakıp "ülkemmmmm" diyordu. adamın tipi baya metalikti. altın sarısıydı hatta. artık taşın ışığından mı vatan sevgisinden mi ne. bi buldurun be.
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 pati'nin bu konuda beni boynu bükük koyacağına inanmıyorum.
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bu kadar detay vermeyip bok gibi anlatmasaydın bulmuştum şimdiye.
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 heh bence gayet yeterliydi de "ya bi şarkı vardı böyle dıım dım dı dı-dıımm" etkisi yaratmış olabilir. bu altın sarısı adam, "çok onurlu" bi şekilde başını kaldırmış, pencereden gökyüzüne bakıyor. gökyüzünde hilal, karşısında ÇOK parlayan göktaşı var. arkasından normal bi adam giriyor kapıdan. -abi nerdesin, her yerde seni arıyorum -ülkemmmm -abi ne ülkesi bırak, dev göktaşı geliyor herkes sığınaklara indi hadi. gibi bi diyalog geçiyor. pencere sağda, altın adam ortada, öbür adam solda. aralık 2012'den eski değil.
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 demoktratik hak?
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 anıl duman'ın sanırsam bahsettiğin karikatür ama şu an hesap makinesinden bağlandığım için arayamıyorum
Öne çıkan mesajlar