bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 abi fatih taraflarında buldum da, üniversite zamanlarımda 3-5 kere gitmişliğim var, yaşamam oralarda ben, beni keserler orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Salondan merkez camii manzarali mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Niye abi ? Bence istanbulun ruhu olanntek semti :). Balat-karagümrük vs hem komşuluk ilişkileri bakımından hem de semt tarihi açısından muhteşemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kız arkadaşım dediysen, fatihte domuz bağı halinde ölü bir şekilde gitmen mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Abartma cempostacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ben balatta okudum abi, kadir has'ın şahane binasında. o zamanlar yeni bina da yoktu, eski tütün binasındaydık, muhteşemdi. fatih haliyle çok yakındı. "city on our doorsteps" diye bir dersimiz vardı. profesoner alkolik bir ingilizdi, kiliseleri ve camileri gezip istanbul kültürünü araştırıp, tartışıyorduk vs. 2 kere fatih e gittik, kızlarla birlikte sınıf olarak. 10 kız var, zaten 4 tanesi kapalıydı, perukluydu. diğerleri de aşırı tutucuydu. torunların kızı vs. kapalı olmasa da aşırı tutuculardır, neyse sadete gelirsek o kızlara bile laf ettiler mahallede yürürken "cık cık cık" çektiler, bildiğin mage robe, long beard tipler. kız arkadaşım gelip gidecek biz böyle şeylere gelecek insanlar değiliz, istanbulun o "ruhu" bizden uzak, çok sevdikleri allahlarına yakın olsunlar. erkek adamız biri bir şey der, sonra ölüm çıkar bir şey değil linç kurbanı olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 en son yaşlı bir tetzenin evine, yardım amaçlı 2 temizlikçi kadın götürüp, erzak ve bi kaç eşya götürmüştüm 3 sene önce fatihe, bu kadınlar ne iş diye baya bi insan sormuştu. sokakta gezen 5 kadındn biri türbanlı 4 ü kara çarşaflı. 6-7 yaşındaki çocuklarda sarıklar vardı. gözlerim yanlış görmüş tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Fatih gelmeyisinize cok uzuldu ama simdi... You make fatih sad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ermenilerde var fatihde rumlarda varmsüryanilerde var ,sarıklı cübbeli olması niye rahatsız ediyorki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Kokuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 trollüyor musun emin olamadım. neyse konuya dönelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 İnsanlıkda yaramıyor arkadaş fatihdeki evler satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 nişantaşında abdi ipekçinin üzerinde bi dairem var ama keşke ucuza gitse :( size tuzlu gelir :/ bakarım ama yinede denk gelirse haber veririm. beşiktaştan çok tanıdık var soruştururum gittiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 eyvallah süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 karagümrük balata girersen zaten çıkamassın ana cadde paralelinde takıl fatihte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 anadolu yakasından bakıyorsan koşuyolunu da bi araştır derim. ben 7 yıldır ziverbeyde oyuruyordum 1 ay önce koşuyoluna taşındım (kira+aidat 1200). valla mis gibi muhit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bakayım, gece rüyama ev girdi ya rüyamda fellik fellik ev arıyordum abv. kamyon çarpmış gibi uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ilgilenir misin bilmem, üsküdarda bir ev var arkadşım paylaşmış fb ta..sahibinden nokta.com linki vermiş koyuyrm http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-uskudar-da-kiralik-daire-130714434/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 teşekkürler, giriş veya zemin istemiyorum. Soyak Sitesini bilen veya orada oturan var mı anadolu taraafında? Yeri ile ilgili veya ulaşım ile ilgili bana bilgi verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Kendi aracın yoksa ulaşım çok büyük sıkıntı. Bir kez o tarafta bir arkadaşa gitmek zorunda kaldım,binmen gereken otobüs minibüs fas fakir kokan insanlarla dolu ve kadikoy merkezden 1 saat sürüyor. Ha aracın varsa 10-15 dk. Akşam trafiği muazzam bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 tamam vazgeçtim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 arkadaşlar istinye tarafında ferahevlerde oturan var mı? veya bölgeyi tanıyan bana bilgi verebilecek olan? 1-2 tane ev buldum ucuz olmasa da bulabildiklerimin arasında en iyileri. ulaşım nasıldır, muhit nasıldır, bölgede neler var neler yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Benim kiz arkadasim yeni tuttu bakirkoy incirli metrosuna 5dk yuruyus mesafesinde. Catikati 3+1 1200tl. Kocamanda 2 tane balkonu falan var. Balkonun birinden ucundan deniz gorunuyor. baya bir ev gezdiler ama hep emlakciyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 şans olacak ya, kız arkadaşım 1 haftadır beşiktaşa bakıyor 1 tane ev bulamadık düzgün. ya absürd pahalı ya da köpek bağlasan durmaz tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bingildak said: teşekkürler, giriş veya zemin istemiyorum. Soyak Sitesini bilen veya orada oturan var mı anadolu taraafında? Yeri ile ilgili veya ulaşım ile ilgili bana bilgi verebilir misiniz? hang, soyak? yenişehir mi? gtöztepe mi? ben götepe sokaykta oturuyorum göztepe köprünün orada, metroyla kadıköy 7-8 dakika bir tek yürüme mesafesi var metroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar