Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokémon X-Y

Fin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AcesHigh said:

Bu arada 4 iv'li fransız erkek, 5 iv'li ingiliz hatun honedge buldum redditten. Kendime shiny çıkarana kadar çiftleştircem bunları. 3 iv garanti en kötü ihtimal.

asdsafda 8 gün sonra çıktı lan 1 haftadır evdeyken pc başında dizi filan izlerken yumurta çatlatıp durdum daha şimdi eve geleli 1 saat oldu çıktı sonunda.

daha çabuk sonuç verecek sanmıştım ya inşallah 4-5 iv çıkmıştır. babası 4 annesi 5 perfect iv. level1 de koymuştum bunları çiftleşmeye dün kontrol ettim level92 olmuşlar... normalde en yüksek pokemonum 90 yahu.

edit: hp/atak/def/spe.def perfekt. daha ne isterim
Mesaj tarihi:
AcesHigh said:

AcesHigh said:

Bu arada 4 iv'li fransız erkek, 5 iv'li ingiliz hatun honedge buldum redditten. Kendime shiny çıkarana kadar çiftleştircem bunları. 3 iv garanti en kötü ihtimal.

asdsafda 8 gün sonra çıktı lan 1 haftadır evdeyken pc başında dizi filan izlerken yumurta çatlatıp durdum daha şimdi eve geleli 1 saat oldu çıktı sonunda.

daha çabuk sonuç verecek sanmıştım ya inşallah 4-5 iv çıkmıştır. babası 4 annesi 5 perfect iv. level1 de koymuştum bunları çiftleşmeye dün kontrol ettim level92 olmuşlar... normalde en yüksek pokemonum 90 yahu.

edit: hp/atak/def/spe.def perfekt. daha ne isterim

elinde kalan fazlalardan alabilirmiyim?
Mesaj tarihi:
Viktor said:

elinde kalan fazlalardan alabilirmiyim?

trade at vereyim online oldum. oyun içi isim murat. elimde 25 tane filan 31/31/31/x/31/0 iv'li brave(+atak/-speed) honedge var timer ball ile breedlenmiş. Bir yerden sonra ivlere filan bakmadan çöpe atmaya başladım zaten kaç tane böyle 5 iv'li çöpe gitmiştir.

bu arada güzel iv'li değişik pokeballarda hatun pokemonlarınız varsa talibim. normal pokeball içerisinde breedlemeyi sevmiyorum pek.
Mesaj tarihi:
O kadar kastım ama en fazla 4 31iv'li scarmory yapabildim. Speed, def, sp atk ve hp full. Bir de atk+spdef den birini ekleyebilirsem harika olacak. Flying steel falan. Friend safarimde sadece starter olarak yenilerden hepsi var ama charmander ya da charmaleon yok. Olsa elimdeki 3 perfect iv'li charizardım ile beşer edecegim. Bir de oyunda her türlü indirimi vs almama rağmen hala hatching power o-powerını alabilmiş değilim. Hangi şehirden alıyoruz son o-powerı?
Mesaj tarihi:
Çok iyi olur ya, bu arada hatching için bütün opwerları alıp style maxlayıp pariste intro bilmem ne cafeden adamdan almak gerek, ama hepisni toplayıp max olmazsa style açılmıyor adam.
Mesaj tarihi:
Ya şimdi size sorayım. Belki bileniniz vardır. Ben şimdi bu Skarmory'e pokerus bulaştırsam ve attack kassam iv perfect yapabilir miyim hordeler ile? Yoksa attackı da breed ettikten sonra mı girişeyim pokerusa?
  • Yeni Oluştur...