reampage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ben ivleri tamamladım monlarda tamam movesetleri herşeyi ayarladım, ev kasma olayına gelince birden rehavete kapıldım bf4 fire emblem derken yatıo iki gündür açmadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 farkettim ;( dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 neler banli olucak ondan haber verin, mukemmel IV li timid mewtwo var elimde, supururum direk zevki kalmaz sdffasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bütün überler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 taş ve sopalarla kapışalım abi, gidip pokeallahları getirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 gidip safariden 3 tane rasgele lvl 30 tutalım o zaman , en dengeli öyle olur heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 AcesHigh said: Bu arada 4 iv'li fransız erkek, 5 iv'li ingiliz hatun honedge buldum redditten. Kendime shiny çıkarana kadar çiftleştircem bunları. 3 iv garanti en kötü ihtimal. asdsafda 8 gün sonra çıktı lan 1 haftadır evdeyken pc başında dizi filan izlerken yumurta çatlatıp durdum daha şimdi eve geleli 1 saat oldu çıktı sonunda. daha çabuk sonuç verecek sanmıştım ya inşallah 4-5 iv çıkmıştır. babası 4 annesi 5 perfect iv. level1 de koymuştum bunları çiftleşmeye dün kontrol ettim level92 olmuşlar... normalde en yüksek pokemonum 90 yahu. edit: hp/atak/def/spe.def perfekt. daha ne isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ne azim varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Adamlar kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 AcesHigh said: AcesHigh said: Bu arada 4 iv'li fransız erkek, 5 iv'li ingiliz hatun honedge buldum redditten. Kendime shiny çıkarana kadar çiftleştircem bunları. 3 iv garanti en kötü ihtimal. asdsafda 8 gün sonra çıktı lan 1 haftadır evdeyken pc başında dizi filan izlerken yumurta çatlatıp durdum daha şimdi eve geleli 1 saat oldu çıktı sonunda. daha çabuk sonuç verecek sanmıştım ya inşallah 4-5 iv çıkmıştır. babası 4 annesi 5 perfect iv. level1 de koymuştum bunları çiftleşmeye dün kontrol ettim level92 olmuşlar... normalde en yüksek pokemonum 90 yahu. edit: hp/atak/def/spe.def perfekt. daha ne isterim elinde kalan fazlalardan alabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Lan bu kadar kasislilarla gelmeyin kapismaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Viktor said: elinde kalan fazlalardan alabilirmiyim? trade at vereyim online oldum. oyun içi isim murat. elimde 25 tane filan 31/31/31/x/31/0 iv'li brave(+atak/-speed) honedge var timer ball ile breedlenmiş. Bir yerden sonra ivlere filan bakmadan çöpe atmaya başladım zaten kaç tane böyle 5 iv'li çöpe gitmiştir. bu arada güzel iv'li değişik pokeballarda hatun pokemonlarınız varsa talibim. normal pokeball içerisinde breedlemeyi sevmiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Bu aggronite falan alamadim bi turlu gece gozukmeden once bi quest yapcaksin diye bir sey okudum nedir bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Gençler arada bir online olun da friend safari pokemonlarınız görünsün elite 4 bitirdiyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Ben oyunun o kadar basindayim ve konu hakkında o kadar cahilim ki anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi ben 120 saat oynadım hala hayal meyal bişiler anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 7+ rpg abi işte. konuş bütün npclerle, prof. olursun oyun bittiğinde. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Sacros said: Gençler arada bir online olun da friend safari pokemonlarınız görünsün elite 4 bitirdiyseniz. arkadaş patideki herkeste psişik var ayar oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Zeka fışkırıyor hepimizden, gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 yüksek iv li pokemon breedlemek için ditto gerekiyo ya , nasıl bulucam friend safaride kimsede ditto olmayınca ? :I edit: route 20 de varmış oraya bakim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 O kadar kastım ama en fazla 4 31iv'li scarmory yapabildim. Speed, def, sp atk ve hp full. Bir de atk+spdef den birini ekleyebilirsem harika olacak. Flying steel falan. Friend safarimde sadece starter olarak yenilerden hepsi var ama charmander ya da charmaleon yok. Olsa elimdeki 3 perfect iv'li charizardım ile beşer edecegim. Bir de oyunda her türlü indirimi vs almama rağmen hala hatching power o-powerını alabilmiş değilim. Hangi şehirden alıyoruz son o-powerı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 pokerus olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Bende var ama konsol yanımda değil. Wonder trade'den bir japon attı :) Akşam eve gidince bir pokemona bulaştırıp gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Çok iyi olur ya, bu arada hatching için bütün opwerları alıp style maxlayıp pariste intro bilmem ne cafeden adamdan almak gerek, ama hepisni toplayıp max olmazsa style açılmıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Ya şimdi size sorayım. Belki bileniniz vardır. Ben şimdi bu Skarmory'e pokerus bulaştırsam ve attack kassam iv perfect yapabilir miyim hordeler ile? Yoksa attackı da breed ettikten sonra mı girişeyim pokerusa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar