reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Hikaye bitti sonunda ya, şimdi artık breed shiny EV kasma olaylarına girişebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 güzel bi grass pokemonu arıyorum.venasaurun tipi hiç hoşuma gitmedi. bu arada mega evolutionu yeni öğrendim.baya havasını değiştirmiş oyunun.çok zevkli geliyor o evrim animasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Bu safaride ditto yakalamak için ekstra dikkat etmek gereken bir olay var mı safari türü felan gibi yoksa her yerde random çıkabiliyor mu ?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 arkadaşının pokemonları arasında ditto olması lazım, öyle birisi yoksa pokemon village'da çıkıyor dittolar rare değil fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Kimlerde var ona göre giriym sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 bizlerde yok galiba olan ya, iyi olcaktı olsa. 3-4 tane yakaladım öyle düzgün IVli çıkar belki diye de 1 max IV çıktı en fazla hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 shuckle gören var mı ya? dünden beri terminus'ta, route 18'de taş kırıyorum yok deli olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 safariden gelen dittolardın IV'leri en azıdnan bir stat sanırım perfect oluo diye millet onu ordan kasıo galbia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 safaride 2 iv max geliyor, fiks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Bir tane atk spd ditto bulamadım. Bir bulsam... Çıkmıyor şerefsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 bir tane attack, bir tane defans ditto var bende lazımsa söyleyin. bir tane de boktan var isterseniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 benim safarideki 3. pkmn nedir söyleyebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 safarideki riolular 3 perfect iv geliyor... Bebek pokemon olduğu için breedlenmiyor o yüzden olabilir. Bi de 0 speedli ditto gelirse bana gerek aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Sacros said: benim safarideki 3. pkmn nedir söyleyebilir misiniz? senin safariye çıkmamışım ben, bakayım bir. edit: Sigilyph, abra, girafarig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Samle aynı asd vaperon said: spiritomb heleh.ad.s lazım mı hala spiritomb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Abi judge quotelarından nasıl anlıyorsunuz perfect mi değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ilk söylediği pek mühim değil, hangilerinin iyi olduğunu söylediğinde these stats bla bla can't get any better diyorsa anla ki maxtır. ilk söylediği de işte toplam iv'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 bi bargain power yollayın da alışveriş yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 nick ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 kokocambo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 hmm sen yoksun bende ya eklyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 bende var da, friend listte online göremiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 bende de reampage offline görünüyor, offlineken attı o-power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 benim de friend listte gözükmüyor kokocambo ama friend safaride filan var... bug filan mı oldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 _ILuVaTaR_ said: bende de reampage offline görünüyor, offlineken attı o-power.ü bendede var ama fl biraz garip abi online olamsı gereken bir çok adam gozukmuo herhalde fikslerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar