_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 single bitirdim ben pek zor değildi, 48 bp geldi galiba 20 round'da. uzun sürecek gibi bp farmlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Triple battle lar belki hızlı hızlı geçer daha iyi bp toplanır. Heartgold versiyonda bi de rastgele pokemonlarla savaş yapma vardı o duruyor mu acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 lan tüm pokemonlar double team, minimize yapıp duruyor ıskalamaktan cinnet geçirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Sam said: Bu oyunun multisi yanda pokedex açık oynanıyor herhalde? Milletin yüzlerce monu ezberlediğini sanmıyorum heh. Neyse artık onu açıp oynamak lazım multiyi, abuk sabuk herşey super effective. siri saolsun o konu çok kolay benim gibi ilk defa oynayanlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 single battle bitince super single battle açılıyormuş. Her galibiyet +2 puan, winning streak artınca +10a kadar bp veriyormuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Shiny tentalame de çıktı. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 tentacruel çok kral pokemondur ya. Toxic spikes ile her oyuna gireni zehirleyeceksin. Sonra salacaksın venoshock 130 attack power ile önüne geleni süpüreceksin. Ice beam filan da öğreniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 bu IV'leri falan hiç bilmiyodum da neyseki kastığım pokemonların hep max IVsi var şans eseri bazı statlarda. gerçi şimdi diğerlerini düzgün IV'li bulup bir daha kasmam gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 xlaidehlevar said: siri saolsun o konu çok kolay benim gibi ilk defa oynayanlar için siri pokeyman isimlerini anlıyor mu bari? :p ayfon da var android tablet de var ama anlamazlar diye uğraşmadım. bir de japon adam gelince görüntüsünden tanımak gerekiyor mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ne sorduysam çıktı " search wolfram for pikachu" direk cv çıkıyor, ki çıkmasa bile edit var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 bu safari'deki pokemonlar resetlenmiyor mu ya? sonsuza kadar abra mı çıkacak bana şimdi, bütün psychic olanlarda abra çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 _ILuVaTaR_ said: bu IV'leri falan hiç bilmiyodum da neyseki kastığım pokemonların hep max IVsi var şans eseri bazı statlarda. gerçi şimdi diğerlerini düzgün IV'li bulup bir daha kasmam gerekicek. Ya sorma ben de şu egg movelar yüzünden herşeyi baştan kasacam. Venusaur giga drain'i anca yumurtadan çıkarken öğrenebiliyor. Move relearnerden filan da öğrenilemiyor. Level 83 venusaur olmuş benimki şimdi gidip giga drain bilen bi baba bulup çiftleştirecem 2 saat. Doğru nature gelecek. Güzel iv'ler gelecek. Sonra 1 saat balon patlatıp ev puanlarını düzgün dağıtacağım. Uzun iş yani. _ILuVaTaR_ said: bu safari'deki pokemonlar resetlenmiyor mu ya? sonsuza kadar abra mı çıkacak bana şimdi, bütün psychic olanlarda abra çıktı. Resetlenmiyor ya ben 100 kişi ekleyip sildim düzgün safari arkadaşları olsun diye. aha redditte bölüm açmışlar burdaki yeni postlara bak bulursun bisürü http://tr.reddit.com/r/friendsafari/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Beyler, friend safaride benim type ve pokemonlar nelerdir söyleyebilir misiniz? Nick Serkan ya da Serq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 serq, ghost. henüz girmedim ona ama girince yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 benim ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ability için ana baba kas doğurt büyüt ev kas balon patlat falan feci uğraş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 benimkileride yazin, nick arya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 hamsilipilav said: benim ne? senin bug. (:P) güve ve yavrusu çıktı şunun: http://cdn.myanimelist.net/images/characters/4/115537.jpg moar pix http://dvg7rwb00cnlr.cloudfront.net/8f745510-38ec-11e3-a70e-068eb587d203.jpeg http://dvg7rwb00cnlr.cloudfront.net/a8ff8b70-390b-11e3-a349-068eb5a5c6e0.jpeg http://dvg7rwb00cnlr.cloudfront.net/5c45c500-3975-11e3-8a09-068eb58905af.jpeg 58 madalya olmuş bu arada, çok güzel achiler var ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Bug pokemonlari severim ya iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 vaperon said: Beyler, friend safaride benim type ve pokemonlar nelerdir söyleyebilir misiniz? Nick Serkan ya da Serq shuppet, pumpakaboo bir de yanardöner mor bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Viktor said: benimkileride yazin, nick arya ice deniz aslanı, bilmemnemite bir de ortadan yarılmış çekirdek gibi bişi. isimlerini yazsa ya safari ekranında of yani. Komşusunun adını unutan adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Sam, teşekkürler. İşte Dev Hizmet. kokojambo: Grass Pokemonlar: Odish, Sawsbuck, Quilladin Scalanova ve GERGE: Elektric Pokemonlar: Dedenne, Pikachu kingsword ve Sacros: Psychic Pokemonlar: Sigilyph, Abra DarkCloud: Dragon Pokemonlar: Dratini(tu), Fraxure Murat ve Serq(Me): Ghost Pokemonlar: Golurk, Pumpkaboo, Shuppet aquila: Water Pokemonlar: Panpour, Warturtle Arya: Ice Pokemonlar: Dewgong(tu), Snorunt, Bergmite argust: Steel Pokemonlar: Skarmory(tu), Mawile, Klefki(td) fahri: Fire Pokemonlar: Pansear, Slugma Puma: Poison Pokemonlar: Muk, Gloom, Swalot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Yakalayin benim icinde bi dewgong bari eheuhu Aksamdan beri timid mewtwo kasiyorum, speatck speed ve attack perfect IV geldi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Cidden dev hizmet olmuş ehu, psişik gene ballıyım. Mandrake filan çıkıyor memleketten ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 safariye friend listi entegre etmeleri guzel olmus ama biraz aceleye getirmisler galiba, heartgold/soulsilverin safari mekani yaninda baya sonuk kaliyor. 10m2 cimeni citlerle cevirmisler safari diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar