aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 karada 6 tane magikarp cikaran adam favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Ekleyin 5472-6733-2371 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Wonder tradeden snorlax geldi la 2 tane oldu isteyen var mi Edit 3 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Bana 3Ds satacak olan adam vazgeçti satmaktan, kaldım ortada asdfsd Tekrar arayışlara girdim bakalım, Nintendocu'da buraya koyulan şu sıfır 3DS ilanına yavşadım ama sırasıyla takas + 2 kişi varmış önümde, onlarla anlaşamazsak sana veririm dedi eleman asdfasd Pokemon'u söyledik, ortada kaldık aletsiz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Eevee breedlemek için wish, curse, yawn bilen yabancı uyruklu bir smeargle lazım. Var mı yapabilecek babayiğit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Şu wondertrade müthiş birşey. Kafadan squirtle ile geldi :D ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 vaperon said: Şu wondertrade müthiş birşey. Kafadan squirtle ile geldi :D ahahaha O-Power ve wondertrade çok iyi aynen.Gerçi oyunda beğenmediğim bir şeyle karşılaşmadım :D Eklemeyen varsa 4253-3533-4262 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 DarKRideR said: Bana 3Ds satacak olan adam vazgeçti satmaktan, kaldım ortada asdfsd Tekrar arayışlara girdim bakalım, Nintendocu'da buraya koyulan şu sıfır 3DS ilanına yavşadım ama sırasıyla takas + 2 kişi varmış önümde, onlarla anlaşamazsak sana veririm dedi eleman asdfasd Pokemon'u söyledik, ortada kaldık aletsiz bakalım. Eleman şimdi satma kararı aldı. Bende başka birini buldum aasdfasda Eğer diğer elemandan alırsam sana da müşteri bulurum rahat ol dedim. Almak isteyen olursa yarın öğlene kadar durumumuz netleşecek, eğer ben almazsam sizi yönlendireyim. 210TL'ye satıyor sıfır gibi temiz aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 abi kendine mi alıp satıosun, anlamadım kafamda iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ya bu adam bana sabah satmaktan vazgeçti, facebook'tan ekleyip panpa olmuştuk vs. sonra o vazgeçince hatta bir link attı bana sıfır açılmamış, buraya da koyulan. onunla konuştum işte o da biriyle takaslayacağım yarına haber veririm o iş olmazsa senindir alet dedi. Bu önce anlaştığım elemanda 20 dakika öcne geldi tekrar satılık, ingiltere'den xl aldıracağım arkadaşıma vs. dedi. Bende diğer adamdan haber bekliyorum satış olmasın dedim. Diğer adamdan alırsam da sana müşteri bulurum dedi. Çünkü ben o aleti alırsam XL şiparişi verecekmiş. Bende işte müşteri bulurum sana XL'ı söyle dedim gaza gelip. İşte bir arkadaş var, o alabilir belki ama o almazsa sizi yönlendiririm elemana diyorum asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 paristeki butik acildi, bi bluz icin 200k istiyorlar http://files.myopera.com/Mysticmaster/blog/lefu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Emolga yakaladım bir tane. Onu da trade'e koydum. Bulbasaur istedim. 5 dakika geçmeden sattım Emolga'yı. Evoluation da geçirmediği için harika trade oldu. Takım tamamlandı. Bulbasaur Charmander Squirtle Pikachu. Şimdi sadece Tropius lazım. O da oyunda yok sanırım henüz. Bu arada dişi eeve arayan kimdi? İlk çıkan eeve dişiydi bende. Bak akıyor arkadaş bu akşam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bu arada ps vita ve fifa 2013 threadlerini geride biraktik, stay classy paticik GTA 5 i geride birakirsak oynayan herkese poketopu madalyasi icin aglamaya baslariz safdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 vaperon said: Emolga yakaladım bir tane. Onu da trade'e koydum. Bulbasaur istedim. 5 dakika geçmeden sattım Emolga'yı. Evoluation da geçirmediği için harika trade oldu. Takım tamamlandı. Bulbasaur Charmander Squirtle Pikachu. Şimdi sadece Tropius lazım. O da oyunda yok sanırım henüz. Bu arada dişi eeve arayan kimdi? İlk çıkan eeve dişiydi bende. Bak akıyor arkadaş bu akşam :D bende denesemmi acep ya sole yapmayi, emolgaya charmander istiyim bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 aldım eshoptan inio lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Viktor said: bende denesemmi acep ya sole yapmayi, emolgaya charmander istiyim bakalim Dene Vik, Emolga pikachu gibi cute ve fan service pokemon. Rare gibi de oyunda. Bu arada poke topu isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Emolga blackten var bende şu pokebank olayı açılasyadı iyidi senede 5 pounda ona kitlicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 LMFAO Bulbasaur'un iki atağı var. Level 1 kendileri Tackle: 50/100 35/35 Petal Dance: 120/100 10/10 What the hell? :D Breeding edilmiş sanırım bu pokemon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 DarKRideR said: ya bu adam bana sabah satmaktan vazgeçti, facebook'tan ekleyip panpa olmuştuk vs. sonra o vazgeçince hatta bir link attı bana sıfır açılmamış, buraya da koyulan. onunla konuştum işte o da biriyle takaslayacağım yarına haber veririm o iş olmazsa senindir alet dedi. Bu önce anlaştığım elemanda 20 dakika öcne geldi tekrar satılık, ingiltere'den xl aldıracağım arkadaşıma vs. dedi. Bende diğer adamdan haber bekliyorum satış olmasın dedim. Diğer adamdan alırsam da sana müşteri bulurum dedi. Çünkü ben o aleti alırsam XL şiparişi verecekmiş. Bende işte müşteri bulurum sana XL'ı söyle dedim gaza gelip. İşte bir arkadaş var, o alabilir belki ama o almazsa sizi yönlendiririm elemana diyorum asdfasd ya ben alırımda şuan nakit veremem. 2 güne olabilir verebileceğim +250 reserve etsene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 nakit vermeyecektim bende zaten, GET'li bir siteye ilan açacaktı oradan alacaktım. Eklisin o zaman abi, ben yarın birkaç avm'de gezeceğim şu 200TL'liklerden bulursam Teknosa'larda alacağım. Şu hangi mağazada var zımbırtısından bizim evin oralarda 3-4 AVM gösteriyor. Gerçi tahminim onlar teşhir ürünü vs.dir ama olsun :) Bakmanın zararı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 aynen bende bakıcam bi teknosalara, limitlerim flm full zzate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 SenariouS said: http://9gag.com/gag/aOqYW3M boyle bir olay varsa varya Aabi pikachum double battle'da wipe yedi resmen ama üstünde pembe bir kalp çıktı ve aşağıda endured attack for love of his trainer dedi ve 1 canı kaldı. Son atakla da işi bitirdik. Çok acayip lan. Umarım hepiniz yaşarsınız aynı şeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 9gag uzdu beni :( Cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 abi sabah 4'den beri pikaçu arıyorum, bir tane çıktı onuda elimin tersine geldi bayılttım, sonra bir daha çıkmadı o pika diye çıkışından sonra içimnde kaldı ya, bi allahını seven bana pikaçu tradelesin . bu arada blackden sonra oyun inanılmaz olmuş, görselden ziyade akıcılık olarak combatlarda bekleme olayı felan hiç yok animasyonlar şık ve hızlı, blackde bayıltıyordu bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 wonder tradeden geldi şimidi, ama japonca bunun adı meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar