chrome Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 boyle bir meslek olusacak diye dusunuyorum ben. Insaat muteahhitligi gibi patlama yapacagini da dusunuyorum. Kod yazan mimari bilen cok insan car. Ama isin pazarlamasini yapan ve ekip yoneten kisiler bu isten buyuk paralar kazanacakmis gibi geliyor bana. Size mantikli geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 zaten vardı böyle bişey. adını sen koymuş oldun. gelecekte herkes kod yazacak. ama en iyisi tutacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 benim bile kod yazabildiğim bi dünyanın ne kadar ömrü kalabilmiş olabilir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 AAAAAAAAAAAAAA kikikikikikikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 götünüzden element uydurmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Yazılım organizasyon şirketi Bugünden yarınlara .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Guzel guzel aciklayin len madem katilmiyorsunuz. Espirileriniz bok gibi cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Fin said: gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Oce4n said: zaten vardı böyle bişey. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Arkadaslar her 300 satır kod yazan, dandik algoritmalar ve sıfır sistem ile kod yazanlar yazılımci olamıyor malesef. Belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Kodu-programı yazan adam eğer isterse zaten pazarlar da abi, çoğu zaman gerek olmaz ama, alıcı kişiler bellidir zaten, kapitalizm çok kötü bir şey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Oce4n said: zaten vardı böyle bişey. adını sen koymuş oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 startuplar nasil isliyor bir bakiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 barbu said: Arkadaslar her 300 satır kod yazan, dandik algoritmalar ve sıfır sistem ile kod yazanlar yazılımci olamıyor malesef. Belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Ahaha çok eğlenceli topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Lan bende yeni bişey sandım,meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Affiliation Partnership CPC CPM CPA Internetten pazarlama varken baskasinin altina girip calismayin. Yakinda hersey internete donecek. Sizden az bilen kisinin altinda hic calismayin. Ona pay verin yuzde verin siz calistirin. 1-2 yil da oturup ac kalin ama kendiniz birseyler uretin. Telefonda konusup biseyler satan adamlarin iscisi olmayin, onlar milyonlar kazanmasin sizin emeginizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar