Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Boşver abi çirkinse napcan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 kızı itin götüne soktun lan. zamanında nası sevdiydin sdlşfksş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 "2 days in paris" bu filmi izleyince kendimi bulmuştum ben. 2 days in berlin versiyonunu yaşadım orda çünkü. Kızın open-minded bi şekilde eski erkek arkadaşlarını anlatması, onlarla cinsel hayatından bahsetmesi, sonra sokakta karşılaşınca selamlaşmalar falan hep filmdeki gibi bi farkı yoktu =) Amerikalı elemana da garip geliyo bu durum, film boyunca birikip en sonunda patlıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 milletin derdine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Midnight in paris izleseydin abi keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Olm her post attığımda imzamın güzelliği karşısında mest oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Yerim 0'nu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Xaenin said: Boşver abi çirkinse napcan zaten Abi Alman standartı diyorum, benchmark Heidi Klum diyorum. fede said: kızı itin götüne soktun Evet bi anda çirkinleşiyo çünkü durumlar, zamanında ne kadar sevmiş olsan da. Söylediklerimde de abartı yok, sadece o open-mindedlığın bana fazla gelmesi. Berlin zaten rahat bir şehir cinsel olarak, bir de kızın yetişme tarzının Doğu Berlin tarzı olmasıyla kayışlar kopuyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Face link at face Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 eğlenmelik kızlar için topik açmayın bida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Kimse şunu dememiş lan; Ayrılırken son kez sevişelim çatır çatır Çünkü,unutanlar unutulanları asla unutmazlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Xaenin said: Olm her post attığımda imzamın güzelliği karşısında mest oluyorum. elma onemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Cipetpet said: Kimse şunu dememiş lan; Ayrılırken son kez sevişelim çatır çatır Çünkü,unutanlar unutulanları asla unutmazlar ... son sevişmenin rengi ve kokusu farklı zaten sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Esh said: "bir gun ayrilma ihtimaline karsi seni bekleyecegim" diyen kiz gordum ben, ha bi kac yil bekleyememis orasi ayri. kız rmk demiş sen başkasıyla oynamışsın. o şimdi Lina Lvl14, sen lobidesin sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 şimdi sen bu kızla seviştin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Xaenin said: Boşver abi çirkinse napcan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 elma said: bu çifte standart değil ki. Sen biriyle birlikteyken o kişi başkasıyla ihtiyac adı altında sevisiyosa ve bunu sana söyleyip anlayışlı karşılamanı bekliyosa bunun ne olduğu belli. Ayrılmış olsak istediğini yapsın bana ne. Ki zaten biz de öyle başladık sadece takılıyoduk, iş ciddiye binerken biliyodum kızın geçmişini. Geçmişten ders almak lazımmış onu beceremedim pek kör gibi ilişki yaşamışız. What doesnt kill me makes me stronger. Şu an stronger olduğumu vücudumun her hücresi haykırıyor Abi anlayışla karşılanacak bir şey yok ki ortada, open-minded kız arkadaş kurbanısın, göz göre göre yapmamış ama aldatmış işte seni belli sonra söylemiş sana güvenip kendini rahatlatmak için. Güzin ablaya bağlatmayın ya burda bizi, kız seni seviyor"muş" hala, sana da söylemiş yalvarmış da vs, Berlin Duvarı'nı yine örmüşsün sonra olayın üstüne, stalk'un da bir adabı var, sevmiyorsan takma dediklerini boşver. Veya skype'ı sil ya da, illa ki bırakır bir gün. Neler yaşadınız kim bilir, ders çıkart dememize gerek yok sanırım. Hala kızın aldattığı gerçeği üzüyor demek öyleyse, zamanla geçer ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Abi başkasını sevdiginiz anda direkt yok oluyor aldatılma acısı falan. Takılmayın çok, ne kadar üzerinde durursanız o kadar sinir bozuyor zira. Get gud and move on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 arcane said: Esh said: "bir gun ayrilma ihtimaline karsi seni bekleyecegim" diyen kiz gordum ben, ha bi kac yil bekleyememis orasi ayri. kız rmk demiş sen başkasıyla oynamışsın. o şimdi Lina Lvl14, sen lobidesin sdfsd. Ruslarla random girecegime, lobide bekler alayina giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Burada bahsettigimiz ruslar dota lobisi olanlar , yoksa rus olmus alman olmus hollandali olmus canimiz feda. #oyunagelmeturkiyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Esh said: Burada bahsettigimiz ruslar dota lobisi olanlar , yoksa rus olmus alman olmus hollandali olmus canimiz feda. #oyunagelmeturkiyem abi isveçi unutmuşsun #koraxgöreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Isvec burada mi isveec? Belarus? Ukrayna? Brezilyaaaaa??? Yeni zelanda? Irade burada, cehape nerede?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Esh said: arcane said: Esh said: "bir gun ayrilma ihtimaline karsi seni bekleyecegim" diyen kiz gordum ben, ha bi kac yil bekleyememis orasi ayri. kız rmk demiş sen başkasıyla oynamışsın. o şimdi Lina Lvl14, sen lobidesin sdfsd. Ruslarla random girecegime, lobide bekler alayina giderim. ahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Esh said: arcane said: Esh said: "bir gun ayrilma ihtimaline karsi seni bekleyecegim" diyen kiz gordum ben, ha bi kac yil bekleyememis orasi ayri. kız rmk demiş sen başkasıyla oynamışsın. o şimdi Lina Lvl14, sen lobidesin sdfsd. Ruslarla random girecegime, lobide bekler alayina giderim. şu espriyi 100 kere yaptın ama bi bu sefer tutmuş kardo hsdhsgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Jim_E_Rustler said: Abi başkasını sevdiginiz anda direkt yok oluyor aldatılma acısı falan. Takılmayın çok, ne kadar üzerinde durursanız o kadar sinir bozuyor zira. Get gud and move on. Evet abi bu cok dogru. Civi civiyi soker mantigi. Su an 6 aylik iliskim var, daha ilk haftasindan rahatlamistim zaten, ama insanin icinde kaliyo tabi boyle tatsiz bi tecrube hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar