Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrılınan sevgiliyle arkadaş kalma yalanı

elma

Öne çıkan mesajlar

_Rave said:

Red said:

bi de bildiğin godoşluk var. eski sevgilin,yeni pompacısı ve sen bir yere gidiyorsanız gg ahaha

sdflnsdfosndpadınp

şu sahneyi aklımda canlandırdımda off

http://images.wikia.com/wikiality/images/8/8e/Bruce-willis-demi-moore-ashton-kutcher-film-project.jpeg

http://i1-news.softpedia-static.com/images/news2/Bruce-Willis-Makes-Ashton-Kutcher-Cry-Beg-for-Forgiveness-2.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıldık, 3 ay kadar pişmanlık mesajları geldi, direndim. Sonra görüşmeye başladık 2 haftada bir, ayda bir. Görüşmeler dışarıda sosyalleşme, evde sevişme olup güzel vakit geçirmeye dayalıydı. Daha sonra bir boşluk girdi arada ama konuşuyorduk. Aklımdaydı hep aramıyordum planlar yapıyordum onunla ilgili fakat bir aylık bir aradan sonra öğrendim ki eski erkek arkadaşıyla görüşüyormuş. Çabaladım, sıçtım.

Beş-altı ay kadar sonra bir öğlen boxerımla yeni uyanmış bir şekilde pencereden bakayım dedim ve onunla göz göze geldim, evin önündeki pastanede arkadaşıyla oturuyordu, evi keserken yakaladım. Utandı, arkadaşı selam verdi. Giyindim indim muhabbet ettik biraz. Sonrasında yine görüşmeye başladık, eski sevgilisiyle yürümemiş. Bir ay kadar görüştük (no sex) yapamayacağımı anladım, görüşmelerimize son verdim. İki ay sonra stalklarken yine eski sevgilisiyle görüştüğünü anladım. But who gives a F. True story.
Sosyal ağlarda paylaş

En boktani tek tarafli bitis iste, bu basligi acan arkadas da hala seven taraf.

Kardes metin ol, zaman zor gececek ama bir sekilde kendinen odun vermemeye calis. Mesaj atma , arama, ama sosyal medyandan da silme.

Sana mesaj atinca bi gun sonra cevap ver. Konusma talebi olursa isini bahane et, uzun mesajlasma seansi icine girdigini farkedersen tek kelimelik cevaplarla gecistir.

En sonunda zafer senin olabilir ya da zafer adli baska biri kizi goturebilir. Onemli olan karsidakinin seni merak etmesi ve kiskanclik duygusunu yasamasi.
Sosyal ağlarda paylaş

başlığı açtım, havada kalmasın o zaman durumu özetleyeyim.

Bizim okulda bi exchange alman kız vardı öyle takılıyoduk sonra iş ciddiye bindi ikimizin de beklemediği şekilde. Kız biraz eğlenmeyi seven bi kız baya da open-minded tabir ettiğimiz tayfadan.

2 ay boşluk girdi ben berline gittim 2 hafta kaldım canımlar cicimler hayatımın aşkısınlar falan ailesiyle yiyip içtik, dünya güzeli insanlar. Herşey ok çok güzel. Ben istanbula dönerken bile ağlaşıyoduk havalanında. Fall breakte gelicem beni unutma diyodu.

Döndüm 1 ay her gün facebooktan yazmalar, 2 güne bir skype dan saatlerce konuşmalar vs. Hala kalbimdesinler unutamıyorumlar falan. Sonra bir gün direttim ağzından kaçırdı sevdiğim hoşlandığım kimse yok ama bi kere one night stand yaptım dedi. Ben önce nasıl tepki vereceğimi anlamadım kızın ağzına sıçtım, o kadar her gün yazıyodun yalanmış dedim skype da 3 saat ağladı falan salya sümük. Benim için sadece seks, ve hiçbi anlamı yoktu seni üzeceğimi bilsem hayatta yapmazdım sana aşığımlar falan aynı tripler. Bu olayı itiraf etmeden önce de bana hep laf sokuyodu senin facebook unu stalklıyorum sabah akşam, partide resim görünce falan günüm mahvoluyo falan derken bu noktaya geldik. Sadece ihtiyac icin yapmış, zerre anlam ifade etmiyomuş tiri viri

1 hafta her gün özür mesasjları bişeyler. Bu arada ben 3 gün ağladım zırladım, kızı seviyodum sonra kız böyle ucuz bi hareket yaptı her gün böle mesajalr yazarken diye. O 1 haftada ben başka birini buldum (o beni buldu daha doğrusu). Ben de 1 hafta sonunda eski kızla skype yaparken dedim tamam uzatmaya gerek yok sen birini buldun ben birini buldum arkadaş kalalım dedim. Yine ağlamaya zırlamaya başladı hayır ben kimseyi bulmadım benim gönlüm sende niye anlamıyosun falan (Almanların emotionla seksi ayırması kafaları). Kızı o şekilde bıraktım ve konuşmadım daha da uzatmasın rağmen.

Hadi yorumlayalım =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...