Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrılınan sevgiliyle arkadaş kalma yalanı

elma

Öne çıkan mesajlar

Abi nasil ayrildiginiza gore degisiyo iste. Eger arada ask yoksa ya da bittiyse arkadas kalabilirsiniz bi ihtimal.

Ama iki taraftan birinde patladiysa durum iste o zaman cukulatalar puskevitler.

Simdiye kadar hep bende patladigi icin stokholm sendromuna girdim artik. Biri ayrilicam diyosa , ok diyorum.

Ayrilalim ama arkadas kalalim dedigim de cok oldu, gocunmuyorum. Basta gururuna yenik dusup hayir diyenler, sonra gotum gotum geri gelmeye calisiyo mesela , bunu da yasadim 2 kere.
Sosyal ağlarda paylaş

ilişkinin son can çekişme safhası gibi bişey heralde bu arkadaş olarak takılalım bölümü.eğer öncesinde de çok yakın arkadaş değilseniz hiç mi hiç gerek yok arkadaş kalmaya.tamamen zorlama herşey.ha üstünden bi 6 ay - 1 yıl geçer iki tarafta normale döner sonra belki.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgilinle yaşamış olduğun ilişkiye ve sonraki arkadaşlığınızın seviyesine göre değişir olay. bu konuda kesin bişi söylenemez yani. yok arada sevişiyoruz iyi oluyor falan hikaye.

görünce selam vermek. arada hal hatır sormak var. bu da arkadaşlığın bi seviyesi. bi de bildiğin godoşluk var. eski sevgilin,yeni pompacısı ve sen bir yere gidiyorsanız gg ahaha

ayrıca iki taraftan birinin hala gönlü varsa ztn o arkadaş kalmak olmuyor. meriçlik oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...