souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 3g özelliği olan bir tablet almak istiyorum. iPad 1 ikinci eller 450 500 tl civarı. Çok mu dandik kaçar. 512 mb ram var bildiğim üzere. Gerçi hiç IOS kullanmadım. Ne olursa olsun akıcı diyorlar. Varsa kullanan bir tavsiye de bulunabilir mi ? Yeni nesil iPadlerin 4g versiyonuna yaklaşılmıyor bile fiyattan. iPad 2 lerde 4g olunca 900-1000 TL ikinci elleri bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Bizde 2 ipad mini 1 tanede ipad 1 var. Kuzey kullanıyor ipad 1 i ve gayet akıcı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 kamerası filan yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 aşırı derecede dandik kaçar çok fazla uygulama var ipad 1 i desteklemeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 souldarkorn said: kamerası filan yokmuş. Var lan kamera yoksa bizimki ipad 2 mi a.k :) önde bile kamera var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 valla kamerqa yok diyorlar. evet araştırdım uygulama destekleme neredeyse sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Sequo said: souldarkorn said: kamerası filan yokmuş. Var lan kamera yoksa bizimki ipad 2 mi a.k :) önde bile kamera var. ipad 1 de kamera yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 cabiria said: Sequo said: souldarkorn said: kamerası filan yokmuş. Var lan kamera yoksa bizimki ipad 2 mi a.k :) önde bile kamera var. ipad 1 de kamera yok Hacim versiyona baktımda şimdi IOS 6 var üstünde retina displayli ipad miş 1 sanıyordum ben onu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 3 veya 4 o ahahah. @OP, iPad 1'e kesinlikle bulaşma, fiyatları da 500 falan olamaz yani, 200-300 anca. iPad Mini yeni liderdir bence. Alabiliyorsan onu al derim. Eylül ayında yeni modelleri tanıtacaklar. Bütün line-up değişecek, eski versiyonlar ucuzlayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Sequo said: cabiria said: Sequo said: souldarkorn said: kamerası filan yokmuş. Var lan kamera yoksa bizimki ipad 2 mi a.k :) önde bile kamera var. ipad 1 de kamera yok Hacim versiyona baktımda şimdi IOS 6 var üstünde retina displayli ipad miş 1 sanıyordum ben onu lol new ipad o aka ipad3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 şu an iphone 3gye 1 tane bile application yükleyemediğimizi göz önüne alırsak, ipad 1in de duruu pek farklı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ben geçen ay 2. el ipad 1 aldım 300 lira gibi bir fiyata. Evet kamerası yok, rami çok düşük ve yeni appleri desteklemiyo update yok. Ama ben genel olarak memnunum. Pdf okuyorum not alıyorum, dizi film izliyorum mobil haldeyken, arada facebooka giriyorum falan yetiyo. Bu tarz simple işler yapacaksan yeterli bi alet, ama çok performans bekleme. Facebook açılırken bile 6-7 saniye bekletiyo en az ramden dolayı. Bi de tamam yeni appler çalışmıyo ama eski applerden de işini görebilecek nerdeyse her şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Bu ipad telefon olarak kullanılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 demode said: Bu ipad telefon olarak kullanılabiliyor mu? viber gibi bir app ile kullanabiliyosun ya da skype üzerinden arayabiliyorsun. Onun dışında geleneksel telefon gibi kullanılmıyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 alacaksan ipad en assa ipad 2 al, mumkunse early 2012 dediklerini al, ama en iyisi tabi de retina display ipad 4g alabilirsen, ama en ucuzu 800tl sahibinden'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ipad 1 son güncellemelerden sonra kağnı hızında işliyor programlarda da sürekli crash veriyor anlayacağın artık ram falan hak getire yetmiyor.. sakın diyim alacaksan ipad2 ikinci el al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 evet rami kanser ediyo onu göz önünde bulundur. Çok çok da kötü değil ama bi alex değil tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ipad 2 de 512 ram. Ayrıca Apple dan vazgeçiyor gibiyim. Her çıkan yeni ios sürümü ile daha önce çıkan cihazlar çöp oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ipad 1 ne abi müdahili bir dünya 5 çeker tabletler var aman uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Hızlıal da asus tf300tg modeli var 3g olan 800 TL. nvidia teegra 4 dört çekirdek işlemcili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Hızlıal dan 800 tl indirimli fiyat ile Asus tf300tg aldım. Suan 930 tl. Sarj olsun tabletin hızı olsun on numara. 3G nvidia tegra 4 cekirdek ve 1280x720 1gb Ram. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar