MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 blog vs olmadığı için yukarı yazmadım gerçi... eğer böyle site accountlarının paylaşıldığı bir topic varsa birleştirilebilir. baya iyi bir site, gerçekten şahane fotoğraflar var. yeni yetme fotoğrafçı olarak; 500px - MrLevie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 500px - Moriarty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 genelde insanlarin fotolarina great pic, well done my friend! v+f yazmak suretiyle insanlarin da senin fotolarina v+f yapmalarini saglamak uzerine kurulu bir site. tasarim falan guzel tabi ama isleyisi bayik http://500px.com/inanaksoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Her dönem bu tip bir site çıkıyor, sonra unutuluyor. Artık uğraşmıyorum hiçbiriyle. DeviantArt, UseFilm, Flickr, Tumblr, 500pz, behance... Gidin kendi sitenizi açın oraya koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ben de bi heves hesap açıp 2-3 foto attım. sonra kaldı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar