Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaza, şöyle bi hasar oluşabilir mi?

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Selam,

gece alkollü bi connect duran servis minibüsüne bindirmiş. Aramızda 2 metre mesafe vardı minibüsle, o kadar şiddetli girmiş ki minibüsü kaldırıma çıkarmış. Mercedes sprinter bahsettiğim de yani peugeot fln değil sdfg. Bide minibüs geriye kayınca bizimkine girmiş tabi. Herif arabayı anahtarlarıyla bırakmış kaçmış sfgsfh

Görünürde bi hasar yok, tamponun tırnakları çıkmış iki yandan. Fakat marşa basınca anormal bi ses duyduk. Böyle sanki dönen bişey vuruyor gibi. tırtırtırtır diye bi ses.

Motora bi darbe fln çok zor, tamponla motor arasında çok boşluk var, zaten tamponu kırmamış bile sadece esnetmiş yandan tırnaklar atmış. Ama anormal bi ses olduğu kesin. Dizel motor soğukken biraz gürültülü çalışır ya öyle bişey işte.

Doğuşa gösterdim bugün sese anlam veremediler. Bişey yok gibi dedi ama kesinlikle var. Belki tamponda boşluk olmuştur dedi içerde fln ama hani altına yattım üstünden girdim, sağını solunu tuttum bi fark yok. Ses de subapların ordan geliyor. Kam mili tarafından.

Hani şöyle bişey düşündüm, araç vitesdeydi. O darbe ile zorlanıp da motora doğru bi yük gitmiş olabilir mi diyorum? Çok da mümkün bişey gibi gözükmüyor ama yok abi anormal bi ses var ve bu tam olarak subaplardan geliyor.

Korkum, aracı pazartesi gününe kadar kullanıcaz mecburen. Pazartesi teslim edicem. Bi sorun olur mu acep. Gerçi gidişte çekişte bi sorun yok, herhangi bi uyarı ışığı da yok tabi. Bi sorun yaratsın istemiyorum. Hadi beyin fırtınası, plx.

foto

https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/IMAG0439.jpg

https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/IMAG0440.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

VAAY BORADAN AMAROKA GEÇİŞ

HAYIRLI OLSUN TENTE İHALESİ Mİ ALDINIZ

bora abimindi lan, bişey sallıyon en azından düzgün salla ayı.

Abim boradan eski kasa jettaya, ordan yeni kasa jettaya geçti.

Babam hilux dan amaroka

puzzleın parçaları yerine oturmuştur umarım ;)

TÜM DEVLET DAİRELERİNE TENTE TAKICAZ
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi hocam şöyle bir açıklama getireyimm

Volkswagen tarzı araçlarda kaza anında kronik bir olay vardır ön taraftan vurursan tampon ters v harfi gibi içeri girer ve sonra yeniden eski haline gelir belkide bakıldığında hiç hasar yokmuş yada çok hafifmiş gibi görünebilir.

Gelelim senin olayına

Bana göre aynı durum senin araçtada yaşanmış ve radyatör parçaları içeri düşmüş

Yada pervanenin kollarından birisini biraz esnetip dönmesinde ses çıkartır hale getirmiş

Her halukarda masrafı olacak bu işin inş. kaskon filan vardır ..
Sosyal ağlarda paylaş

Az once biraktim arabayi. Dogusun sigortalarla anlasmasi yokmus. O yuzden bizim kaskodan yapacak, bizim kasko sirketi karsidakinin sigortasindan alacakmis galiba oyle biseyler dediler bilmiyorum.

Komple bakicaklar iste, muhtemelen tampon parcalarindan birinden kaynakli diyor. Zaten vag a falan baglicaklarmis varsa bisey cikar dedi.

2 gun demisti ilk seferinde, bugun 1 hafta dediler. Cumaya yetistirmeye calisicak. Tam da is sezonu hos olmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

ford transite rücu edin kendi kaskonuzu bozmayın nasıl olsa fotoğraflar da var

Fotograflardan ziyade polis tuttu zaten tutanagi. Adam alkollu oldugu icin carptiktan sonra anahtarlariyla birlikte birakip kacmis araci sdf. Endustri meslek lisesi ogretmeniymis adam bulmuslar sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...