SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Selam, gece alkollü bi connect duran servis minibüsüne bindirmiş. Aramızda 2 metre mesafe vardı minibüsle, o kadar şiddetli girmiş ki minibüsü kaldırıma çıkarmış. Mercedes sprinter bahsettiğim de yani peugeot fln değil sdfg. Bide minibüs geriye kayınca bizimkine girmiş tabi. Herif arabayı anahtarlarıyla bırakmış kaçmış sfgsfh Görünürde bi hasar yok, tamponun tırnakları çıkmış iki yandan. Fakat marşa basınca anormal bi ses duyduk. Böyle sanki dönen bişey vuruyor gibi. tırtırtırtır diye bi ses. Motora bi darbe fln çok zor, tamponla motor arasında çok boşluk var, zaten tamponu kırmamış bile sadece esnetmiş yandan tırnaklar atmış. Ama anormal bi ses olduğu kesin. Dizel motor soğukken biraz gürültülü çalışır ya öyle bişey işte. Doğuşa gösterdim bugün sese anlam veremediler. Bişey yok gibi dedi ama kesinlikle var. Belki tamponda boşluk olmuştur dedi içerde fln ama hani altına yattım üstünden girdim, sağını solunu tuttum bi fark yok. Ses de subapların ordan geliyor. Kam mili tarafından. Hani şöyle bişey düşündüm, araç vitesdeydi. O darbe ile zorlanıp da motora doğru bi yük gitmiş olabilir mi diyorum? Çok da mümkün bişey gibi gözükmüyor ama yok abi anormal bi ses var ve bu tam olarak subaplardan geliyor. Korkum, aracı pazartesi gününe kadar kullanıcaz mecburen. Pazartesi teslim edicem. Bi sorun olur mu acep. Gerçi gidişte çekişte bi sorun yok, herhangi bi uyarı ışığı da yok tabi. Bi sorun yaratsın istemiyorum. Hadi beyin fırtınası, plx. foto https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/IMAG0439.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/IMAG0440.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 plakaları gizliyeyim demişsin ama yansımadan çarpan aracınki gözüküyor 16 mly XX evet söylüceklerim bu kadar geçmiş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Sadece 16'yı bildin hacıt sdgfhgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 hmmm göz doktoru şart oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Abi amarok o kadar zevksiz aksesuari kaldiramadigi icin aglamaya baslamistir. Normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Abi üstünde vardı aldığımızda, bizlik bi olay değil malesef sdf. Biz sadece en arkada görünün ters u boruyu taktırdık, iş için lazım o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 tamirci miyiz biz nerden bilem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 VAAY BORADAN AMAROKA GEÇİŞ HAYIRLI OLSUN TENTE İHALESİ Mİ ALDINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 NE BAĞIRIYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 AĞIR İŞİTİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 goldbären said: VAAY BORADAN AMAROKA GEÇİŞ HAYIRLI OLSUN TENTE İHALESİ Mİ ALDINIZ bora abimindi lan, bişey sallıyon en azından düzgün salla ayı. Abim boradan eski kasa jettaya, ordan yeni kasa jettaya geçti. Babam hilux dan amaroka puzzleın parçaları yerine oturmuştur umarım ;) TÜM DEVLET DAİRELERİNE TENTE TAKICAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 oturdu oturdu, ferit şahenkin gotinin gılısınız!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Soyadiniz albayrak mi lan? Devlete tenteyi albayrak takar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 abdülrahim albayrak teyzem işte olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 goldbären said: HAYIRLI OLSUN TENTE İHALESİ Mİ ALDINIZ kajsdaklşsşd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Vay kerata, istanbula gelince imc ye gotureyim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 İmç ye uğruyorum senede bir ben. Bikaç kumaşçı var orda çalıştığımız. Ama ben imç ye gittiğimde hep plakçıları dolaşıyorum, belki keşfederler beni diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Deniz brandayla cok calitik zamaninda, hala arada is yapariz, a blok 2. Kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Denizi bilmiyorum. Depe ile çok çalıştık/çalışıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 seagle direnişçilere çadır sağlıyacakmışsın doğru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Direnişçilere tente sağlarım ama pek kullanışlı olmaz. Manevra kabiliyetleri sıfıra iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 şimdi hocam şöyle bir açıklama getireyimm Volkswagen tarzı araçlarda kaza anında kronik bir olay vardır ön taraftan vurursan tampon ters v harfi gibi içeri girer ve sonra yeniden eski haline gelir belkide bakıldığında hiç hasar yokmuş yada çok hafifmiş gibi görünebilir. Gelelim senin olayına Bana göre aynı durum senin araçtada yaşanmış ve radyatör parçaları içeri düşmüş Yada pervanenin kollarından birisini biraz esnetip dönmesinde ses çıkartır hale getirmiş Her halukarda masrafı olacak bu işin inş. kaskon filan vardır .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ford transite rücu edin kendi kaskonuzu bozmayın nasıl olsa fotoğraflar da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Az once biraktim arabayi. Dogusun sigortalarla anlasmasi yokmus. O yuzden bizim kaskodan yapacak, bizim kasko sirketi karsidakinin sigortasindan alacakmis galiba oyle biseyler dediler bilmiyorum. Komple bakicaklar iste, muhtemelen tampon parcalarindan birinden kaynakli diyor. Zaten vag a falan baglicaklarmis varsa bisey cikar dedi. 2 gun demisti ilk seferinde, bugun 1 hafta dediler. Cumaya yetistirmeye calisicak. Tam da is sezonu hos olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 BabacumMostors said: ford transite rücu edin kendi kaskonuzu bozmayın nasıl olsa fotoğraflar da var Fotograflardan ziyade polis tuttu zaten tutanagi. Adam alkollu oldugu icin carptiktan sonra anahtarlariyla birlikte birakip kacmis araci sdf. Endustri meslek lisesi ogretmeniymis adam bulmuslar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar