Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 This new expansion provides enhanced depth and replayability through the introduction of international trade and a focus on culture and diplomacy. Your influence around the world will be impacted by creating Great Works, choosing an ideology for your people and proposing global resolutions in the World Congress. As you move through the ages of history you will make critical decisions that will impact your relationship with other civilizations. Hala IV oynamamin ana nedeni diplomasinin ise yaramamasi ve AI'nin tutarsiz diplomatik iliskileriydi (her aranizin iyi oldugu adamin nanik cekerek savas acmasi olayi). Bir umut gibi geldi bu, pre-order bile attim. Firaxis AI duzelecek demis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Diplomasi düzelmez. O konuda Firaxis'e güvenmiyorum. Ama daha iyi olacak çünkü ortak payda bulabileceğimiz daha fazla şey olacak. Trade route, ideology gibi. Brave New World harika duruyor. Sonunda Civ IV'ü tahtından edeceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 culture victory kastığım oyunda, america ile oyunun başında allied olduktan sonra tek tek her ülkeyi işgal edip sonunda beni de alaşağı etmeleri gibi. washington jet hızı ile domine etmişti haritayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar