Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden herkes bu oyunu bu kadar seviyor?

mayfer

Öne çıkan mesajlar

said:
Dunedain, 03 Aralık 2004 20:26 tarihinde demiş ki:
...oyun hakkında, hele sadece sslere bakarak yukardaki yorumu yapman senin amatör bir oyuncu olduğunu veya uzunca süre oyun oynamış ama oyun mekaniğini anlayamamış bir kişi olduğunu gösteriyor . Yaşın ufaksa gelişmen için umut var , tabi hala ama sanırım sende pek çok oyuncu gibi teknoloji demolarını oyun sanan ve kendine oyuncu diyen kesimin içindesin ki ben bu yüzden üzülüyorum , bu tarz oyuncular bir falloutdan , bir bgden asla zevk almayacaklar ve neler kaçırdıklarınınfakrında değiller. Kör bir adama kırmızıyı anlatmak gibi birşey aslında bu mesaj ...

+354165132165135413213[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil...
Ferunna - NE - Hunter - Lvl 18 - Test 9
Sosyal ağlarda paylaş

said:
acgur, 03 Aralık 2004 21:11 tarihinde demiş ki:
said:
Dunedain, 03 Aralık 2004 20:26 tarihinde demiş ki:
...oyun hakkında, hele sadece sslere bakarak yukardaki yorumu yapman senin amatör bir oyuncu olduğunu veya uzunca süre oyun oynamış ama oyun mekaniğini anlayamamış bir kişi olduğunu gösteriyor . Yaşın ufaksa gelişmen için umut var , tabi hala ama sanırım sende pek çok oyuncu gibi teknoloji demolarını oyun sanan ve kendine oyuncu diyen kesimin içindesin ki ben bu yüzden üzülüyorum , bu tarz oyuncular bir falloutdan , bir bgden asla zevk almayacaklar ve neler kaçırdıklarınınfakrında değiller. Kör bir adama kırmızıyı anlatmak gibi birşey aslında bu mesaj ...

+354165132165135413213

eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu saçma sapan SS ler ve close beta yorumlarıyla anlatmak mümkün değil. Oyunu oynayıp, atmosferini yaşamak oynanabilirliğini ve size verdiği zevki tatmak lazım.
Monkey Island 2 kadar hiçbir oyundan keyif almadım. Bg serisi de 2.dir. bu oyunlar grafikleriyle değil oyun keyifleriyle, insanı sarmasıyla bizi fethetmiş oyunlardır. Arkadaşın da dediği gibi bu bakışla hiçbir zaman grafik manyağı- zekasız fps oyunların dışına çıkamazsınız.
Ve gerçek eğlenceyi karçırmış olursunuz. Bu forum da ultimadan geldi bizlerde.. ve bu oyun o kötü grafikleriyle yıllarımızı elimizden aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar wow bugün grafiklerini gördüğünüz anda hangi oyun olduğunu anlayabileceğiniz ender oyunlardan biri. Fazla güçlü bir konfigürasyon istemiyor ama oyunun bir kimliği var. Bu sayede kendisini belli ediyor.

Kaç tane oyun size bunu verebilir?[signature][hline]Daha gecenlerde benim cek bir arkadasim bana bir film izledigini ve filmde turklerin de oldugun fln solemisti,
Bende harbimi ya anlat bakalim nasilmis dedigimde ilk soledigi sey suydu

"Simdi atlarinin ustlerinde allalalallalalallala diye giden adamlar var elleirnde palalar kosuyolar. Sonra bir kadin var elinde bebekle kacarken kafasini kesiyolar......"
Sosyal ağlarda paylaş

az bi ingilizceniz varsa gidin bakin forumlara veya sitedeki açiklamalara boş boş burda lagaluga yapmayin yapabildikleri grafiklere bakin bide şuan grafiklerin böyle olmasini gerektiren grafiklere bakin Yapabildikleri grafikler çok üstün ama giant bir map ta bu grafiklerin oluşmasi imkansiz eyer olsaydi hangi grafik dizaynini koycaklarini videoda göstermişler gidin bi bakin animate lere bakin yüz hatlarındaki cizgilere bakin gölgelere bakın wowseek indirin....
Sosyal ağlarda paylaş

yaw yanlış anlaşıldı dediklerim biraz. Birzda alelacele yazdıımdan olabilir ama durumu açıklıım. Falloutu flm çıktıktan 2-3 yıl sonra oynamama raamen aşık oldum. Ultima yıllarımdan fazlasını aldı ve MI1-2 daha geçen yıl oynadım ve MI2 ile kendimi buldum diyebilirim =) Olay şu ki grafik önemli deil, eğer oyun güzelse. Ancak oyunun grafikleri herhangi başka bir oyuna kıyasla güzel değil. Bu nedenle oyunun neden güzel olduunu sorduğunda Mayfer, okuduum cevapların "grafikler kötü değil" olması beni şaşırttı. Benim istediğimde başka needenlerin verilmesiydi, oyunun bu akdar tutulması için.

Neyse ben şahsen wowun güzelliğini kabullendim. UOda tutan bazı şeyleri getirmişler, skill tree gelmiş ve muazzam bir oyuncu kitlesine sahip ve bu insanların uo daki "EHE EHE" diye dolaşan tiplerden olmadığını umuyorum.

Gerçi beni ikna eden şey Allience - Horde savaşıydı (paticik forumlarındaki). Taktiklerdi, oyuncu sayısıydı ve oynanılabilirlikti biraz hayal gücü ve sslerin karması ile WoW u almaya akrar verdim. Bunları söylememin sebebi hala wowu sevmeyen varsa o raidi okuyabilir. (Orjinal sitesinde çok dolaştım pek bir aşık olduum bi nokta yoktu o nedenle burda oynayan insanları sorguluyoruz =) )[signature][hline]Sacré Bleu!
Sosyal ağlarda paylaş

Gun gelip 100 kisinin bir anda ekraniniza girecegi bir oyuna cok super sahane son model grafik motoru konmasini niye istiyorsunuz onu anlamadim ben, hem de grafikler yeterince tatmin ediciyken. Shadow, reflection vs gibi seyler bende mumkunse kapali, degilse low quality'dedir daima. Frame rate > zevk.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

teknolojinin sınırı var mı? mükemmel grafiklerle aynı ekranda 200 kişi görüp de 100 fsp ile oynayacağımız günleri de görürüz belki. herkesin gittikçe daha iyisini istemesi normal.

ben grafiklerden gayet memnunum en ufak şikayetim yok. oyun güzel olduktan sonra grafiğin pek önemi yok. ama iki oyun olsa, ikisi de güzel olsa, daha iyi grafikli olanı tercih ederim tabii ki. ;)

100 kisinin bir anda ekranimiza girecegi bir oyuna cok super sahane son model grafik motoru konmasini istememizin sebebi bu yani. insanız açgözlüyüz doymayız. :)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 05 Aralık 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tam warcraft havasını yakalıyor zaten atmosferi falan iyi oluşturuyor grafikler (karakter modellemeleri doğal olarak dusuk textureda hazırlanmış sonuçta guidl savaşları olucak ilerde low qualityde bile çok zorlanır makinalar ) sonuçta single player bir oyun oynamıyoruz ama yinede grafikler çok iyi bence zaten grafikler başta kotu gelsede atmosferle müziklerle falan dunyanın içine akıyorsunuz 10 saat falan transa geçmiş gibi kalıyorsunuz bilgisayarın başında o yüzden pek bir iyi aslında[signature][hline]Hordish Manner
Sosyal ağlarda paylaş

2. level atlamak daoc'a göre çok çok daha kolay. en önemlisi quest'ler epey xp veriyor ve çok zevkli. quest yaparken bi bakmışsın level 219 olmuşun (abarttım mı ne). hatta oyun powerplay yapmayanlar için çok daha zevkli.

3. ne yazik ki blizzard'ın kurnazlığı yüzünden retailde ev sistemi yok. blizzard kesin ev sistemi olcak ama sonra diye açıklama yaptı. expansion ile ya da patch ile gelecek dediler. ama expansion ile geleceğine bahse varım, para var işin ucunda.

4. burda da char kasma ve hunt disinda bir sürü şey yapılabiliyor. ama tabii uo kadar değil. öncelikle dünyayı gezmek çok zevkli. hiç yaratıkla falan uğraşmadan saatlerce haritaları gezip ot topladığımı bilirim, hiç de sıkılmadan. gördüğün manzaralar insanı şaşırtıyor. çölde giderken hoplayıp zıplayan antilop sürüsü görebiliyorsun, ya da tavşan avlayan bir panter.

onun dışında genelde town ortasında duel turnuvaları gibi etkinlikler oluyor. balık tutup muhabbet de edilebilir. uo kadar serbest etkinlik olmasa bile çoğu mmo'ya göre gayet iyi bu bakımdan.

yüzlerce kişiden oluşan uo'dan kalma "şehir basmaca" lar, dragon raid'leri, instance dungeon'lar, epic quest'ler falan da pvp ve pve'ye doyduruyor.

yok yok inanılmaz zevkli. gamespot gibi sitelerden eşşek gibi puan almış zaten, ordaki yorumları da oku bi azmo.

edit: open beta olmayacak dunedain.

[Bu mesaj Mirage tarafından 05 Aralık 2004 15:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sorular çok kişisel , bir oyun daoc kadar eğlenceli olabilir birine göre diğerine görede olmayabilir sen en iyisi openbetada dene kararını ver. Daoc oynmaadım ondan daoc hakkında yorum yapmak istemem ama şu an herhangi bir mmorpgnin wow kadar eğlenceli olması imkansıza yakın ....
Sosyal ağlarda paylaş

final beta için yeni başvuru almayacaklar çok büyük ihtimalle. closed betaya başvurup da key alamamış olanlara biraz daha key gönderecekler ama. hatta bu hafta içinde 2 dalga daha key yolladılar. daha yollarlar mı bilmiyorum. patiden birine çıkmamış ama.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...