Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zoom X4 ile Server acilirmi acilmazmi sadece bana onu soyleyin

Dread_Dance

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Acilmiyor windows xp var windowsun fire wall ini kapatiyorum ama zoom x4 ün ki kapanmiyor nat disable yapildigi zaman net var gorunuyor ama sayfalara web olayina erisilemiyor... tabi serveride goremiyorlar olay su Server i goruyorsun serverin adi yaziyor servere tikliyorsun connectingde kaliyor client versiyon 2.0.3[signature][hline]Samuray Olmak Ayricaliksa Ben Bir Samurayim Ninja Olmak Kancikliksa ben Bir Samurayim Adilik yapmak insanlara Mahsussa Ben Bir Hayvanim...
Sosyal ağlarda paylaş

lam snn yasın kac ya???bak 254896421354 tane topic actın server yok mu diye.sonra gittin bide lost worldun reklamını yaptın adamları zor durumda bıraktın.şimdi gelmiş adslden server acıyorum nasıl acılcak hede hödö diyosun.geciceksin olm sen bu ayakları snn neyine server,yarın obur gun gm komutları nelerdir diceksin a.k.[signature][hline]Yalnızlık Paylaşılmaz,Paylaşılırsa Yalnızlık Olmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

Kardesim yasim 19 gm komutlarini senden iyi bilirim 2.cisi Lostworld Reklam degildi hobimiz olan bir server idi kastik her gün server gidiyor idi ownerin kendisi bu forumlari takip ettigi icin bu foruma acma gereginde bulundum 3.cüsü bu kadar forum takip ettigine gore sen züpersin bu işlerde Aşmissindir hatta forumdan uzaya uydu firlatan ilk türksün dime 4.Olympusta Staff idim İsmimi vermek istemiyorum... Oradaki Bilen biliyor beni ... 5. 6. 7. diye gider senin gibi bos konusanlara bu arada feritten de özür diliyorum Ben sadece Maduriyetemi gostermek amacli yazdim onu takildigim kafedeki ufakliklar Sürekli bana sormaya baslamisti Serverin acilip acilmyiacagini dayanamadim Forum actim ... Seni Zor durumda biraktigim icinde özür dilerim arkadasim... Düsüncesizlik ettim[signature][hline]Samuray Olmak Ayricaliksa Ben Bir Samurayim Ninja Olmak Kancikliksa ben Bir Samurayim Adilik yapmak insanlara Mahsussa Ben Bir Hayvanim...
Sosyal ağlarda paylaş

özrun kabahatinden buyuk.salak salak konusup duruyosun yok orda gmlik yaptım burda gmlik yaptım sordum mu ben sana nerde gmlik yaptın diye.sacma sapan sorular soruyorsun surekli.ona kızıyorum, bir yandan da baskalrının haklarına tecavuz ediyorsun.eger serverın guzel oldugunu dusunuyorsan onu bu forumlarda soylemiceksin, arklarına soyle baska forumlarda soyle ama bu forumda olmaz.konuyu bile kilitlemişler haksız oldugun için, hala savınuyorsun kendini.reklamı yapılmıs bi serverı bize neden tekrar ovuyorsun onu anlamıs degilim.herkes gordu onun reklamını, goremeyenlerde scrpting ve uo shard adresleriden bakarlar.sana neki serverın durumundan!!!playersan oynarsın ama buraya diyemessin soyle server boyle server player cekmek için.şimdi sus adam akıllı otur yerinde.deldirttirme stafflıgını.[signature][hline]Yalnızlık Paylaşılmaz,Paylaşılırsa Yalnızlık Olmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olayın NAT ile bir alakası yokki.
Ayrıca nat = firewall değil.
1.Sen local'den oyuna girebiliyomusun?
2.Server'a dışardan girilebiliyor ama connecting'de kalıyorsa,girmeye çalışan arkadaşına ultima online'ı tekrar yüklemesini söyle,birde öyle deneyin.Eğer sende giremiyorsan sende tekrar yükleyip girmeyi dene.
3.Modemden port açman yeterli,nat'ı disable edersen elbette internete giremezsin.Nat'la bunun bi alakası yok çünkü.[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...