Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biri Bana Yardım Etsin : (

Eray_GNR

Öne çıkan mesajlar

Her Sabah Ve Her Aksam 2 Paket Sigaramı Alıyorum Tam Pc Ye Oturacam Babam Geliyo Mynette King Oynucam! oFff Diye Bi Kalkıs Yapsam Olmucak tamam dedigim zaman da b.kunu cikariyor. Bende Uyuyup kalıyorum ! Simdi Bana Yardım Edin java sanal makinayı kurma oyun acılmasın demeyin adam onu da ogrenmis :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk ->
SetuP Mu Server
Msn |[email protected]|
Mail |[email protected]|
icq |123303415|

wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki:
buyuyuncede coder olucam
Sosyal ağlarda paylaş

auhauha solitaire oynayan anneler gibi... muhaua :D

bence en garanti çözüm baba ödevim var bi onu hallediym felan ..ya da yatcam biraz sonra bi program inidiriyorum onu yüklesin bekle felan...ama doğaçlama daha süper olur...geyiğe sar babanı oda uınutsun felan :D[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı:
Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

Yemiyor :( Dukyanada Benim Eski Makinayı Goturdu Ordada Aksama kadar king musteri geliyo ha hu gecistiriyo adamları bagımlılık yaptı Bu Kingte Bole Oluyosa Ben Uo Oynadigini Dusunemiyorum :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk ->
SetuP Mu Server
Msn |[email protected]|
Mail |[email protected]|
icq |123303415|

buyuyuncede coder olucam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 05 Aralık 2004 11:25 tarihinde demiş ki:
auhauha solitaire oynayan anneler gibi... muhaua :D ....

Validede Soliter Hastaligi var ama annem ben evde yokken oynar . babam sırf inadına gibi kultabagımı temizliyom ( cok nadir yaparım : ) ) sigaramı koyuyorum lap odanın kapısını acıyo Ben King Oynayabilir miyim ?

Icimden Cem Yılmaz gibi dalga gecip CEKUUU diyesim geliyor ama :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk ->
SetuP Mu Server
Msn |[email protected]|
Mail |[email protected]|
icq |123303415|

buyuyuncede coder olucam
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle düşün artık sana saatlerce bilgisayar oynadığın için kızamaz tabi oynayabilirsen hehe :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

walla aynı durum benim annemde geçerli. eve geldiinde beni kolumdan çekerekten sandalyeden kaldırıyor ve koaka'da kinge başlıyor :(

çok da şüpheci. windowsa bişe oluor pc bozuluyo bakıo suratıma "bilere yaptın di mi" diip bnm cinnnet geçirmeme yol açıyor. biriniz bi çare yazın allanızı seviosanız[signature][hline]Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın...
Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak
Msn
Sosyal ağlarda paylaş

benim annemde deli gibi chat yapıyodu allahtan artık 2 pc var evde :D[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı
Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki:
"siz kardeş misiniz?"
hayır ben sütçüden o tüpçüden...
John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki:
-şş babam seni çağırıyor
-hangi baban ?
-wtf
Sosyal ağlarda paylaş

Valla virüs var yöntemi çok işe yarıyor."aman buba en ufak yanlışta virüsü yeriz,kızın şiirleri var giderse kudururum" filan de eeheh (gerçi bilgisayarla uzun süredir ilgileniyorsan "senin gibi adama bişi olmas" demesi muhtemel ama demeyedebilir bi denemelisin.Bide site yasaklayıcı programlar var.Aklına gelen tüm siteleri yasakla (anlarsa dövebilir tabii :) ).Valla yapılabilecek çok şey var.Bunları bi denemelisin bence...[signature][hline]ICQ
MSN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 05 Aralık 2004 11:54 tarihinde demiş ki:

sonuçta bilgisayarı kim aldı sana gibi bir yönteme giderse laf etme şansın var

: ) Ben Aldım Bilgisayarı ama[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk ->
SetuP Mu Server
Msn |[email protected]|
Mail |[email protected]|
icq |123303415|

buyuyuncede coder olucam
Sosyal ağlarda paylaş

komediye bak insanlar çocuk kandırır gibi babasını kandırmaya çalışıyor, az bir silkininde kendinize gelin.

''bak yaramazlık yaparsan seni öcülere veririm''

bu söz bir şey hatırlattı mı?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 05 Aralık 2004 11:25 tarihinde demiş ki:
auhauha solitaire oynayan anneler gibi... muhaua :D

ay ay benim annem spider solitaire manyağı :) ben sabahın 8'inde uyurken kadın odama girip bilgisayarı açıyo, e doğal olarak uyku kalmıyor bende de.
yok bir de bilgisayarın başına geçeceğim tutuyor, "son oyun son oyun" diye beni kandırıyor aklı sıra, çocuk gibi :)
ama çok sevimli oluyor bilgisayar başında canım benim, bir de winampta benim listelerimi açıyor, sorsanız electronica'dan girer trip-hop'tan çıkar kendileri, underground parçaların dibine inecek yakında :p
babamda bilgisayardan nefret eder, bilgisayar başında uzun süre bulunmama dayanamıyor. tek belası bendim, şimdi annem de bilgisayar başında, deli oluyor adamcağız :D[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 05 Aralık 2004 12:15 tarihinde demiş ki:
bugün winamp ını açmayı beceren yarın hidden file olarak sakladığın edğerli koleksiyonlarına da göz atar:)

zeahuahueahuhe +1...

Valla bizim evde sadece abim oynuodu bilgisayar,şimdi istanbula taşındı keyfim gıcır 24 saat downloadda alet ahuaeh..[signature][hline]ICQ
MSN
Sosyal ağlarda paylaş

benimki de ölümüne freecell ve spider solitaire oynuyodu sildim hepsini nıhahahayt :D ... ama yaptığımız yanlış tabi fekat tam medieval oynuyorum sıra bende tuvalete gidiyorum bi geliyorum adam oyundan çıkmış save bile etmemiş üstüne açmış freecell oynuyo...eh napılır bu durumda?...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...